vidaXL 2 db tömör fenyőfa Adirondack hintaszék

113 390 Ft
Budapest
1 napja, 18 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12247131
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Ezek az adirondack hintaszékek tökéletesek azok számára, akik stílusosan és kényelmesen szeretnék élvezni a szabadban töltött időt. Tömör fenyőfa: A tömör fenyőfa egy gyönyörű és tartós anyag, amely még nedvesség hatására is megőrzi épségét. Nem szárad ki és nem vetemedik, így megbízható választás.Kényelmes ülőhely: A kerti társalgószék ergonomikus üléssel és ferde háttámlával rendelkezik az optimális üléskényelem érdekében. Emellett a kocsikerék alakú kartámaszok kényelmes helyet biztosítanak a karok pihentetéséhez.Ringató kialakítás: Üljön kényelmesen ezen az Adirondack hintaszéken, és élvezze a lágy, nyugtató, ringató mozgást.Széleskörű alkalmazás: A kültéri szék tökéletesen ülőélményt biztosít a kertben, a hátsó udvaron, a pázsiton, a teraszon, a medence mellett, az erkélyen és más kültéri helyeken. Jó tudni:A kültéri bútor szépségének megőrzése érdekében javasoljuk, hogy vízálló huzattal fedje be.

Kapcsolat a hirdetővel
  • VidaXL
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

  • vidaXL 2 db tömör fenyőfa Adirondack hintaszék
    Budapest
    Ezek az adirondack hintaszékek tökéletesek azok számára, akik stílusosan és kényelmesen szeretnék élvezni a szabadban töltött időt. Tömör fenyőfa: A tömör fenyőfa egy gyönyörű és tartós anyag, amely még nedvesség hatására is megőrzi épségét. Nem szár...
    91 150 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • VidaXL
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest