vidaXL fekete színű acél kutyakennel 8 panelből 80 x 80 cm

104 060 Ft
Budapest
4 napja, 4 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5546370
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Állat
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Sokrétűen használható kutyakennelünk ideális kutyája számára - játékra, testmozgásra, kiképzésre vagy akár csak a kutya biztonságos elhelyezésére. Tökéletes játékparadicsom lesz bundás barátainak! Ez a kutyakennel könnyen felállítható és lebontható. 8 masszív panelből áll, amelyek könnyen csatlakoztathatóak egymáshoz; ezáltal sokféle kombinációban összeépíthetőek. A kennelnek könnyen nyitható-csukható zsanéros ajtaja van biztonsági reteszekkel. Ez a strapabíró, időjárásálló kutyakennel rozsdamentes, porszórt felületű acélból készült - így szabadban és épületen belül is használható. A mellékelt rögzítőcövekek segítségével a szabadba kihelyezett kennel lerögzíthető, így még stabilabb és biztosabb lesz.

Kapcsolat a hirdetővel
  • VidaXL
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

  • vidaXL fekete színű acél kutyakennel 8 panelből 80 x 100 cm
    Budapest
    Sokrétűen használható kutyakennelünk ideális kutyája számára - játékra, testmozgásra, kiképzésre vagy akár csak a kutya biztonságos elhelyezésére. Tökéletes játékparadicsom lesz bundás barátainak! Ez a kutyakennel könnyen felállítható és lebontható. ...
    5 napja, 3 órája
    74 320 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • VidaXL
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest