vidaXL fenyőfa homokozó 95 x 90 x 15 cm

38 930 Ft
Budapest
1 hete, 6 napja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6730701
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Ez a fantasztikus fahomokozó nagyszerű játék a kültéri szórakozáshoz. A gyerekek élvezni fogják az ásást és az építést barátaik társaságában. Akár kislabdákat is önthet a homokozóba, és máris labdaveremmé alakul át. A homokozó sokoldalú fedele kihajtható, így 2 padot lehet létrehozni, amelyen a gyerekek ülhetnek. Ezenkívül a csomag egy nejlon sátoraljat is tartalmaz, hogy gyermekei homokozóját megóvja a gyomnövényzettől, a csúszó-mászó rovaroktól és az állatoktól. A fenyőfa homokozó szilárd szerkezetű. Hagyja gyermekeit órákon át kreatívan játszani ezzel a fából készült homokozóval! Kérjük, vegye figyelembe, hogy a fa természetes anyag, így előfordulhatnak rajta tökéletlenségek.

Kapcsolat a hirdetővel
  • VidaXL
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

  • vidaXL fehér fenyőfa homokozó 95 x 90 x 15 cm
    Budapest
    Ez a fantasztikus fa homokozó nagyszerű játék a kültéri szórakozáshoz. A gyerekek élvezni fogják az ásást és az építést barátaik társaságában. Akár kislabdákat is tehet a homokozóba, és máris labdagödörré alakul. A homokozó sokoldalú fedele kihajthat...
    3 hete, 6 napja
    42 930 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • VidaXL
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest