vidaXL kerek trambulinszett 244 x 55 cm 100 kg

104 220 Ft
Budapest
1 hete, 1 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7501469
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Kerek trambulinunkkal garantált a szórakozás és az ugrálás! Trambulinszettünk védőhálót, bejárati létrát, és eső elleni védőhuzatot is tartalmaz. A kültéri ugráló a stabilitás és a biztonság növelése érdekében 4 db U-alakú lábbal ellátott, rozsdamentes, horganyzott acélvázzal lett felszerelve. Emellett a trambulin kiváló minőségű, 18 mm-es EPE habbal tömött PVC párnázással lett ellátva gyermekei biztonságát szem előtt tartva, amikor véletlenül a trambulin szélének ütődnek. Ez az ugráló 2 fokos létrával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy gyermekei könnyen fel- és leszálljanak a trambulinról. A háló cipzárral záródik, így megakadályozza, hogy gyermeke kiessen a trambulinból. Ezenkívül az eső elleni védőhuzat védi a trambulint a hosszabb használat érdekében. Könnyen összeszerelhető.

Kapcsolat a hirdetővel
  • VidaXL
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

  • vidaXL kerek trambulinszett 244 x 55 cm 100 kg
    Budapest
    Kerek trambulinunkkal garantált a szórakozás és az ugrálás! Trambulinszettünk védőhálót, bejárati létrát, és eső elleni védőhuzatot is tartalmaz. A kültéri ugráló a stabilitás és a biztonság növelése érdekében 3 db U-alakú lábbal ellátott, rozsdament...
    6 napja, 8 órája
    104 200 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • VidaXL
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest