vidaXL MDF reggeliző garnitúra készlet

48 210 Ft
Budapest
1 hete, 1 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5546953
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Ez a finoman kidolgozott étkező garnitúra készlet egy tökéletes megoldással szolgál az alkalmi reggelikhez. Ötvözi a stílust és a funkcionalitást. Tiszta vonalai és kompakt tervezése ideálissá teszi blokklakásokba, kávézókba vagy akár pub-okba is. A székek az asztal alá csúsztathatóak, így több helyet spórolhat. Ez a készlet kiváló minőségű MDF-ből készült, mely könnyedén tisztítható és illeszkedik bármilyen berendezéshez. A minőségi vas kerete rendkívül erős és tartós. Összeszerelése rendkívül egyszerű. A szállítás 1 bárasztalt és 2 bárszéket tartalmaz. Fontos megjegyzés: A bútordarab színe minden példány esetében más, így minden termékünk teljesen egyedi. A szállítás véletlenszerűen történik.

Kapcsolat a hirdetővel
  • VidaXL
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

  • vidaXL MDF reggeliző bárszett
    Budapest
    Ez a finoman kidolgozott étkező garnitúra készlet egy tökéletes megoldással szolgál az alkalmi reggelikhez. Ötvözi a stílust és a funkcionalitást. Tiszta vonalai és kompakt tervezése ideálissá teszi blokklakásokba, kávézókba vagy akár pub-okba is. A ...
    2 napja, 6 órája
    45 120 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • VidaXL
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest