vidaXL négyszög alakú impregnált fa homokozó

26 630 Ft
Budapest
3 napja, 6 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5556867
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Ez a nagyméretű homokozó nagyszerű kültéri játékeszköz. A gyerekek élvezni fogják, ahogy áshatnak és építhetnek benne a barátaikkal. Ha homok helyet labdákkal tölti meg, labdaveremként is használható. Ez a sokoldalú homokozó rugalmas dizájnt kapott; a fa fedél azonnal 2 paddá változtatható, ahová leülhetnek a gyerekek. A fedél 2 db piros markolattal is el lett látva, így a homokozó könnyen mozgatható és szállítható. Barna impregnált fenyőfából készült, így rendkívül strapabíró és rothadásálló. Gyermekei élvezni fogják a kreatív játékot ebben a négyszög alakú homokozóban! Ajánlott kor: 3+. Rendkívül könnyen összeszerelhető. Felhívjuk a figyelmét, hogy a termék természetes fából készült, így előfordulhatnak rajta tökéletlenségek.

Kapcsolat a hirdetővel
  • VidaXL
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

  • vidaXL négyszög alakú fa homokozó
    Budapest
    Ez a fantasztikus fa homokozó nagyszerű játék kültéri mókához. A gyerekek élvezni fogják az ásást és építést barátaik társaságában. Akár kislabdákat is önthet a homokozóba és máris labdaveremmé alakul át. Ez a hagyományos homokozó 2 masszív üléssel l...
    1 hete, 5 napja
    18 050 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • VidaXL
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest