vidaXL szürke, kétmedencés gránit mosogatótálca

82 190 Ft
Budapest
3 napja, 3 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5557461
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Vállalkozás, Ipar
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Gránit mosogatótálcánk kortalan kiegészítője lesz konyhájának. Két medencével rendelkezik, és letisztult megjelenéssel bír. A kiváló minőségű gránit karcmentessé, ütés- és hőállóvá teszi a mosogatótálcát, valamint könnyű tisztítani. Teljesen megfordítható, ami azt jelenti, hogy a lefolyó jobb vagy bal oldalra is egyaránt felszerelhető. A részben előfúrt lyuknak köszönhetően könnyen kiütheti egy kisméretű kalapáccsal, vagy cső alakú szerszámmal a csaptelep beszereléséhez. Ugyanakkor nem sérül közben és máris a munkalapra szerelhető a csaptelep. Egy szűrőkosár is tartozik a szetthez, így a szennyeződés könnyedén eltávolítható. A mosogatókagyló könnyen összeszerelhető.

Kapcsolat a hirdetővel
  • VidaXL
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

  • vidaXL szürke, kétmedencés gránit mosogatótálca
    Budapest
    Gránit mosogatótálcánk kortalan kiegészítője lesz konyhájának. Két medencével rendelkezik, és letisztult megjelenéssel bír. A kiváló minőségű gránitnak köszönhetően a mosogató hőálló, karc- és ütésálló és rendkívül könnyen tisztítható. Teljesen elfor...
    3 napja, 3 órája
    89 030 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • VidaXL
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest