Vitorlások - A vizek szerelmeseinek!

Budapest
4 éve, 10 hónapja

Tényleg megérkezett a nyár nem vitás és vele együtt megérkezett a strandszezon. Ha nem akarunk egész nap a parton heverészni, vagy a nyaralás alatt sem szeretnénk lemondani egy kis testedzésről, vagy egyszerűen csak szükségünk van egy adag adrenalinra akkor meg kell találni az egyensúlyt a pihenés és az aktív kikapcsolódás között. Nagyon népszerűek mostanában az extrém vízi sportok, például a kitesirf, a wakeboard vagy éppen a windsirf, de még mindig az egyik legnépszerűbb vízi sport a vitorlázás.


Aki imádja a nyarat, a tengert, a vitorlázást, a szelet, a napot, ahhoz közel áll a vitorlás stílus a lakberendezésben is. A kék, a fehér és a mindenféle csíkos idén is hódít.


Manapság a legtöbb ember számára a vitorlázás hobbi. A kedvtelésből vitorlázók két nagyobb csoportját különböztethetjük meg, ami itthon egy harmadik sajátos ággal bővült: versenyvitorlázás, túrázás és a harmadik a horgászvitorlázók köre, akik alapjában véve szinte sosem vitorláznak, csak azért van hajójuk, hogy ne csónakból kelljen horgászniuk.


Egy vitorlás másik nagy előnye hogy nem kell külön szállást bérelnünk, hiszen a megfelelő nagyságú hajón már a lakhatás is megoldható. Ha mégis inkább komfortosabban érezzük magunkat a szárazföldön, de szeretnénk a vízpart közvetlen közelében maradni, remek ajánlat ez a balatoni panorámával rendelkező okos-ház, ami közvetlen a parton, minden igényt kielégítő luxussal várja a lakóit.


Eladó családi ház Keszthelyen a vizek szerelmeseinek


Ha a megélhetési szempontot nézzük is remek befektetés egy hajó. Ez a 30 férőhelyes vitorlás Balatonbogláron található, Phoenix névre keresztelt, a hirdetésből kiderül, hogy két árbocos és bejáratott vendégkörrel és személyzettel rendelkezik, akár üzleti célokra is megfelelő lehet.


Eladó kétárbócos vitorlás


Vitorlázás gyerekekkel nem egyszerű feladat. Valljuk be őszintén, nagyon nehéz megtalálni azt az időpontot, amikor az egész családnak egyszerre élmény a vitorlázás. A gyerekek érdeklődése a játékok felé irányul, főleg ha a kisebb korosztályba tartoznak. A kedves nagymamák vagy bevállalják a piciket a vitorlázó időben, vagy az anyukák maradnak a parton a csemetékkel. Ha mégis magunkkal visszük őket, szakemberek ajánlata szerint vonjuk be a gyerekeket a feladatokba és tegyük a sportot szórakoztatóvá. A vitorlázás egy életre szól, egy olyan tevékenység, amit hosszú-hosszú éveken át élvezhetünk. A barátok, kapcsolatok, amiket a gyerekek a vitorlázásban szereznek, szintén egész életükben elkísérhetik őket.


A vitorlássportnak megvannak a mentális és fizikai feltételei is, ezáltal lehetőséget nyújt a teljes személyiség fejlődésére. Egyfajta művészeti formának is fel lehet fogni: nincsenek korlátok, falak, nincsenek határok. Akár csak vitorlázgat, akár versenyez a gyermek, átélheti a szabadság, az öröm érzését.




Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest