VSETT 8 (Lite) 15,6Ah

389 900 Ft
Budapest
1 hónapja, 1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10708791
  • Kategória: Jármű
  • Alkategória: Egyéb jármű
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Vsett 8 lite elektromos roller a gyártó belépő modellje a középkategóriában. Kiváló mérnöki tervezés, végletekig átgondolt kényelem, és egyedi funkciók teszik különlegessé. Dupla rugózással, Informatív színes kijelző, NFC csatlakozással, APP-al, dupla dobfékkel, 120kg-ig terhelhető, és összecsukható. A széles állófelületnek köszönhetően már nagyon kényelmesen lehet rajta utazni. A kormány magassága állítható, ezáltal a legmagasabb pozícióban akár 180 centi felett is kényelmes az utazás ezzel a rollerrel. A taposórész kialakítása a lábtámasszal kiegészítve azt jelenti, hogy nagyon kényelmes pozíciót tudunk felvenni rollerezés közben, így hosszú távon sem fárasztó.Értékelni fogja a markolat ergonomikus formáját, és különösen az irányjelző gombok intuitív helyzetét, amelyek éppen a hüvelykujj magasságában vannak. Ez az egyetlen ilyen megoldás a piacon! A színes kijelző pedig erős napfényben is tökéletesen olvasható.A VSETT 8 lite elektromos roller egy nagy teljesítményű, szénkefe nélküli villanymotorral rendelkezik, amely 600 W névleges teljesítményt biztosít és teljes csúcsteljesítménye legfeljebb 850 W. A motor elég nyomatékos ahhoz, hogy meredekebb emelkedőkkel is könnyedén megbirkózzon.A Vsett 8 NFC kártyával oldható fel, amit akár a mobiltelefonjára is felprogramozhat. Ezáltal nincs értelme ellopni ezt a rollert, mert csak így lehet elindítani!A lengéscsillapítók a Mantis rollerekből ismert rendszerrugókkal vannak felszerelve, amelyek nagyfokú kényelmet és stabilitást biztosítanak. A roller hátsó kereke tömör, így kevésbé kell aggódni a defektek miatt.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Ultimate e-Bike bemutatóterem és szerviz

  • +3670-6-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    VSETT 8 (Lite) 15,6Ah
    Budapest
    A képek illusztrációk, a használt jármű üzletünkben kipróbálható! Kizárólag személyesen vásárolható meg, további információért hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 70 600 8118-as számon. A Vsett 8 lite elektromos roller a gyártó belépő modellje a középka...
    4 hónapja, 2 hete
    324 900 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Ultimate e-Bike bemutatóterem és szerviz

  • +3670-6-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest