Wellmed Easy Touch GC vércukormérő és koleszterinszint mérő

27 990 Ft
Budapest
1 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7735874
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Wellmed EasyTouch GC vércukormérő és koleszterinszintmérő készülék



Csökkentse a szövődmények kockázatát! Mérje rendszeresen vércukor szintjét vércukormérő segítségével!



A magas vércukorszint következményeiről:

A magas vércukor szint, hasonlóan a magas vérnyomáshoz, általában nem okoz tüneteket. Azonban a szövődmények, melyek csak hosszú évek múlva jelentkeznek, drámaiak lehetnek. A cukorbetegség esetében elsősorban a vékony erek károsodnak, a látás, a veseműködés, a szív, az agy és a végtagok kerülnek veszélybe.



A cukorbetegség súlyos szövődményei vércukor méréssel csökkenthetők.

A gyakori vércukor mérés, vércukormérők segítségével és megfelelő terápia segítségével a cukorbetegség szövődményeinek kockázata csökkenthető! Egy vércukor mérés alapján nem lehet betegséget megállapítani, vagy kizárni!

A cukorbetegség megfelelő terápia nélkül olyan súlyos szövődményekkel járhat, mint a szívinfarktus, a látásromlás, a vese-elégtelenség, agyvérzés, szexuális zavarok vagy végtagvesztés.

Ezért fontos annyira a rendszeres önellenőrzés, a vércukormérés vércukormérő készülék használatával.




Kinek ajánlott a rendszeres vércukormérés?

Az inzulinra szoruló cukorbetegek számára elkerülhetetlen a napi, akár többszöri vércukormérés, akár otthoni vércukormérő készülékkel, ugyanis így ellenőrizhetik a terápia hatékonyságát, követhetik vércukor értékeik alakulását.

A nem inzulinnal kezeltek is egyre többször ellenőrzik állapotukat otthon vércukormérők segítségével, ugyanis így rendszeresen, pontosan, személyükre érvényesen megismerhetik az egyes ételek vércukor szint emelő hatását, s ami különösen fontos, mindig biztonságban érezhetik magukat.

A cukorbetegség kialakulására hajlamosító tényezők örökletes hajlam, elhízás, mozgáshiány fennállása esetén ajánlott a rendszeres vércukor ellenőrzés, vércukormérők használata.




A magas koleszterin szint következményei:




A vérben lévő koleszterin szint meghatározása igen fontos, hiszen az érelmeszesedés kialakulásában jelentős szerepet játszik a tartósan magas koleszterin szint. Többféle oka lehet a magas koleszterin kialakulásának, de leggyakoribb a helytelen táplálkozás. A magas koleszterin szint diétával csökkenthető, de bizonyos esetekben gyógyszeres segítségre is szükség van. Ezért fontos a rendszeres koleszterin mérés, koleszterinmérő készülékkel. A magas koleszterinszint a zsíranyagcsere-zavarai közé tartozik. A magas koleszterin érték növeli a szív- és érrendszeri betegségek, a sokszor halálos szívinfarktus és agyvérzések, illetve más érrendszeri bajok kockázatát. Magyarországon a népesség 60%-ának magasabb a koleszterin szintje a normálisnál. Elengedhetetlen tehát a koleszterin rendszeres ellenőrzése, a koleszterin-vércukormérő készülékek használata. A magas koleszterin szint következtében lerakódások alakulnak ki az érfalakon. Szűkülnek az erek, romlik a vérkeringés, amelynek következtében a szövetek nem kapnak elég tápanyagot. A szívinfarktus, az agyi katasztrófák és a végtagtrombózisok hátterében egyaránt az érfalak romló állapota, a lerakódások, az elzáródások, az érelmeszesedés, illetve ezek kiváltó okai, a magas koleszterin szint, a magas vérnyomás áll. Mindezen kiváltó okokat ellenőrizhetjük és kordában tarthatjuk koleszterin mérő eszközökkel: Wellmed Easy Touch GC vércukormérő és koleszterinszint mérő készülék. Rendkívül fontos a koleszterin és vércukor értékeink gyakori ellenőrzése. Az Egészség Plusz vércukor mérő, koleszterin mérő készülék segítségével mindkét fontos tevékenység elvégezhető. Vércukormérés és koleszterin mérés otthon, egyszerűen Wellmed vércukormérő készülékekkel. „Az ÁNTSZ ( Népegészségügyi Szakigazgatási Szerv ) megállapítása szerint a vércukormérő gyógyászati segédeszköz. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát.”




A termék nem helyettesíti az orvosi diagnózis felállítását. Az otthoni mérés az esetleges kóros elváltozásra hívja fel a figyelmet. Amennyiben ilyet tapasztal javasoljuk keresse fel kezelőorvosát kivizsgálás végett.



csomag tartalma:






hordtáska


ujjszúró


2 db ujjszúró tű


2 db koleszterin tesztcsík


10 db glucose tesztcsík


készülék


jótállási jegy


magyar leírás


2 db AAA elem


kontrol csipp


2 db AAA (vékony ceruzaelem) működik


minden doboz tesztcsík tartalmaz 1 db db kódcsippet, amelyet a készülék hátsó-felső részébe kell behelyezni a használat előtt. A készülék kézi beállítást nem igényel. - a tesztcsík behelyezésére a készülék bekapcsol és kéri a vércsepp cseppentését - a vércsepp kapilláris módszerrel kerül a készülékbe, így a nem megszokott helyekről való vércsepp (pl. fülcimpa ..) is megfelelő a méréshez. A vércseppet a tesztcsík oldalához kell érinteni - 30 s alatti automata kikapcsolás - memória 7, 14 és 28 napos átlagokat képes számolni - a külső hőmérséklet túl alacsony, vagy magas volta meghamisíthatja az eredményt, ezt a készülék hibakóddal jelzi - vércukor mérési tartomány: 1,1-33,3 mmol/l - koleszterin mérési tartomány: 2,6-10,4 mml - szükséges vércsepp nagysága 4 mikroliter (közepes vércsepp) - méret: 88x64x22 mm - LCD kijelző mérete: 35x45 mm - súly: 59 g - elem élettartam: kb 1000 mérés

Kapcsolat a hirdetővel
  • SmartMedical Webáruház

  • +36 1 6-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • SmartMedical Webáruház

  • +36 1 6-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest