Xiaomi 13 (6.36") DualSIM, 5G, USB C, 8 GB RAM, 256 GB, Zöld okostelefon - XIAOMI

369 545 Ft
Budapest
2 napja, 9 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11083211
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Mobiltelefon, Mobil tartozékok
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
 








 

 


Professzionális Leica optikai lencse

Két fotográfiai stílus, 75 mm telefotó lencse



Pro HDR kijelző ultravékony keret

Magával ragadó képélmény, nagy kontraszt


 

 


Kiemelkedő Snapdragon® 8 Gen 2

Ultragyors és energiahatékony az egész napos töltöttségért



38 perc alatt 100% a 67W turbó töltéssel

Szupergyors töltés a dobozban található töltővel


 

 


Professzionális képalkotás a Leicával közösen fejlesztett objektívekkel

A Leicával közösen tervezett, tripla kamerával felszerelt Xiaomi 13 professzinális fényképezésre fejlesztett képalkotó rendszert kínál minden helyzetben, és 0,6-3,2x optikai zoom tartományt fed le. Az 50MP fő kamera lehengerlő, professzinoális szintű képminőséggel büszkélkedhet a Leica profi optikáinak köszönhetően. A Leica 75mm Noctilux-M optikai inspirálta 3.2x telefotó lencse 75mm gyújtótávolságú, amely minimálisra csökkenti a képtorzulást, miközben természetes bokeh-hatást hoz létre - tökéletes tehát a témák kiemeléséhez. Az ultranagy látószögű kamera belátási szöge 120°, így tökéletes tájképek fotózásához.

A világos és sötét jelenetek közötti valós összefüggések rögzítésére tervezett Xiaomi 13 két fotográfiai stílusa mindig kiváló, Leica-minőségű képeket készít. A Leica Authentic Look megtartja a valódi kontrasztot a világos és sötét területek között, és pontos fehéregyensúlyt biztosít a képen. A Leica Vibrant Look mérsékelten korrigál a fényerő és szaturáció tekintetében, hogy éles árnyékokat és élénk színeket hozzon létre, miközben a színpontosságot is megőrzi. Az autentikus Leica vizuális élmény visszaadásához továbbá az okostelefon új kamerakezelő-felületet, Leica vízjelet, Leica klasszikus zárhangot és Leica szűrőket is kínál.

A Xiaomi 13 szoftveres Master-lens rendszere a gyújtótávolságok teljes skáláját támogatja, így a készülék a portréfotózás mestere. Az új, 75mm Portré lencsével a felhasználók lenyűgöző portrékat készíthetnek rendkívül nagy mélységélességgel, természetes bőrtónusakkal és egyedi bokeh-effektekkel az előre kiválasztható, beépített témákon keresztül.

A Xiaomi Imaging Engine-nek köszönhetően nem csupán a Xiaomi 13 fényképezési sebessége nő, hanem a mozgásban lévő tárgyak automatikus fókuszálására is képes, amelyet a Xiaomi ProFocus funkció biztosít.

A Xiaomi 13 kamera Pro módja lehetővé tesz a fotózási paraméterek kézi beállítását, és támogatja az Adobe által, az Adobe Photoshop és Lightroom támogatására fejlesztett 10-Bit RAW DNG Kamera és Színprofilokat. A Xiaomi 13 továbbá a "Create in Dolby Vision®" funkciót is lehetővé teszi a felhasználók számára, valamint 4K 10-bit LOG HyperOIS-sel videorögzítésre is képes, amely mindig részletgazdag és stabil videózást biztosít. 




 

 




Elegáns dizájn és gyönyörű kijelző

A Xiaomi 13 elegáns kialakításának köszönhetően tökéletesen simul a kézbe és magával ragadó képélményt biztosít. A készülék egy 6.36", lapos, full-screen kijelővel, 1,61mm-es ultravékony kerettel és lenyűgöző, 93.3%-os kijelző-test aránnyal büszkélkedhet, melynek köszönhetően páratlan vizuális élményt és hatásokat tesz lehetővé.

A készülék egy 120Hz 6.36" lapos AMOLED kijelzőt kapott 2400x1080 felbontással, amely az új E6 anyagot hasznosítja a nagyobb fényerő és pontosabb színvisszaadás érdekében, alacsonyabb energiafogyasztás mellett. Az 1200 nites és az akár 1900 nites csúcsfényerő, valamint a HDR 10, HDR10+ , Dolby Vision® és HLG támogatás a gyönyörű kijelző kellemes képélményt nyújt biztosítva a tartalmak pontos megjelenítését a részletek és a fenyerő tekintetében. A Xiaomi 13 Pro HDR kijelzője valósághűbb kapcsolatot teremt világos és sötét között, és a kijelző fényerejét és tónusait a nézett tartalomnak megfelelően állítja be az autentikus, az emberi szemhez közelítő képélmény érdekében.

A keret könnyű alumíniumötvözetből készült, puha és fényes felülettel. Az üveghátlap különböző színekben elérhető: klasszikus White, Black és az új, Flora Green. Ezek nem csupán esztétikus, hanem kényelmes fogást is biztosít. Ez a színvilág a természetet és a technológiát ötvözi egy stílusos okostelefonban.

A Xiaomi 13 mindössze 7.98mm vékony és 189g tömegű. Mivel az egész készülék IP68 por- és vízálló, így könnyedén egyesíti az eleganciát az ellenálló képességgel.


 

 


Ultragyors, csúcsteljesítmény - Snapdragon® 8 Gen 2

A Xiaomi 13 a Qualcomm a legújabb, 4nm processzorát, a Snapdragon® 8 Gen 2 mobil platformját kapta. Az új, 1+4+3 fúziós CPU architektúra 37%-os teljesítménynövekedést és 47%-os energiahatékonysági javulást eredményez. A GPU teljesítménye 42%-kal, míg az energiahatékonysága 49%-kal nőtt az előző generációhoz képest. Ez a teljesítmény garantálja az olyan feladatok egyszerű kezelését, mint a számítógépes fényképezés, a valós idejű MI és játék, így a felhasználók magabiztosan navigálhatják feladataikat.

Az eszköz Wi-Fi 7 támogatást is kínál a Qualcomm® FastConnect™ 7800 Mobile Connectivity System és a Dual Band Simultaneous (DBS) Multi-Lunk technology segítségével, és képes akár 3.6Gps hálózati sebesség megvalósítására csökkentett késleltetéssel és jó hálózati teljesítménnyel.

A Xiaomi 13 nagy méretű, 4,642mm VC hőelvezetővel érkezik, amely az okostelefon majdnem felét lefedi, így kiváló hőelvezetési teljesítményt, valamint gördülékeny szórakozási élményt biztosít.

A Xiaomi 13 4,500mAh-ás akkumulátora ugyanazt az akkumulátorkapacitást is képes megőrizni, mint a Xiaomi 12, miközben könnyebb és vékonyabb testet kapott. A Xiaomi standard akkumulátor-élettartam tesztjén a készülék akár 1.35 napig is bírta, amely bőven elegendő a napi feladatok elvégzéséhez. A készülék tovább a 67W-os vezetékes turbó töltést és az 50W-os vezeték nélküli turbó töltést is támogatja, így folyamatosan kíváló teljesítmény és hatékonyságot biztosít.




 

 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest