Xiaomi Redmi Note 12 (6.67") DualSIM, 4G, USB-C, 4 GB RAM, 128 GB, Kék okostelefon - XIAOMI

66 495 Ft
Budapest
4 napja, 9 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10781658
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Mobiltelefon, Mobil tartozékok
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Fényes és színes AMOLED kijelző magas, 120 Hz-es frissítési gyakorisággal

Lenyűgöző AMOLED képernyőjével, magas, 120 Hz-es frissítési gyakorisággal, a Redmi Note 12 5G páratlan képminőséget és folyékonyságot kínál. Akár az interneten böngészik, akár a közösségi oldalakon lapozgat, vagy a legújabb mobiljátékokkal játszik, a 120 Hz-es AMOLED képernyő minden eddiginél jobban elmerül az eseményekben.

A 6,67 hüvelykes képernyő gördülékeny nézetet és magával ragadó megtekintési élményt kínál, amely támogatja a DCI-P3 széles színskálát, az olvasási módot, a Netflix HD-t és egyebeket. A Redmi Note 12 5G mindig bekapcsolt kijelzővel is büszkélkedhet, így a felhasználók naprakészek maradhatnak a fontos értesítésekkel és más hasznos információkat, ha duplán koppint a lezárási képernyőre.

A beállítások testreszabásával a felhasználók kiválaszthatják, hogy pontosan mit is szeretnének látni a képernyőn, legyen az idő, dátum, akkumulátor kapacitás vagy akár kedvenc mottójuk. A Redmi Note 12 5G fényes és tiszta képernyője rendkívül kielégítő és szórakoztató a használata, kültéri környezetben is kiváló, így még erős napfényben is tisztán láthatóvá teszi a tartalmat és a fotótémát.

Lenyűgöző teljesítmény, jobb szórakozási élmény

A 6 nm-es folyamatra épülő, erőteljes Snapdragon® 4 Gen 1 processzorral felszerelt Redmi Note 12 5G lenyűgöző teljesítményt nyújt.

A felhasználók felkészültek a jövőre a jobb energiahatékonyság és a kettős 5G SIM-kártya támogatása révén. A továbbfejlesztett szórakoztató élmény azt jelenti, hogy élvezheti a pillanatot, gyorsabban válaszolhat és posztolhat a közösségi hálózatokon, valamint nagy grafikájú mobiljátékokat játszhat barátaival. Kihasználva az 5G-kapcsolat erejét, mostantól gyorsabban tölthet le játékokat és frissítéseket. A Redmi Note 12 5G a tartalomkészítő barátja is, mindig készen áll a streamelésre és az élő videók készítésére a gyors és stabil kapcsolaton keresztül.

Hosszú élettartamú akkumulátor 33 W-os gyorstöltéssel

Azoknak a felhasználóknak, akik olyan eszközt keresnek, amely hosszú élettartamú akkumulátort és gyors töltési lehetőséget kínál számukra, a Redmi Note 12 5G megbízható és hosszú élettartamú energiát kínál 5000 mAh-s akkumulátorával. Ez azt jelenti, hogy a készülék alkalmas intenzív használatra, például videók streamelésére, internetezésre vagy játékra huzamosabb ideig.

Ha újratöltésre van szükség, az MMT technológiás 33 W-os gyorstöltés stabil és hatékony töltési folyamatot biztosít, így a lehető leggyorsabban visszatérhet telefonjához.

Képes konfiguráció három kamerával és elegáns dizájnnal

A 48 MP-es hármas kamera konfigurációval, ultraszéles és makró kamera lencsékkel felszerelt Redmi Note 12 5G kiemelkedő fotó és videó teljesítményt kínál. Lenyűgöző jeleneteket tud rögzíteni sötétben Éjszakai módban, míg a Portré mód természetes mélységélességet hoz létre, lehetővé téve, hogy a téma kitűnjön a tömegből vagy a zsúfolt háttérből.

Az elegáns és könnyű modell azt jelenti, hogy a telefont mindig kényelmes és tartós. A Redmi Note 12 5G prémium minőséget kínál. prémium megjelenés és érzés a DotDisplaynek, az elegáns lapos kereteknek és az ívelt hátlapnak köszönhetően.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest