Xiaomi Redmi Note 12 Pro (6.67") DualSIM, 5G, USB-C, 6 GB RAM, 128 GB, Fekete okostelefon - XIAOMI

103 109 Ft
Budapest
1 hete, 4 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10917393
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Mobiltelefon, Mobil tartozékok
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Zászlós szintű IMX766 érzékelő a jobb éjszakai fotózásért

Az egykor a csúcstelefonok exkluzív funkciója, az IMX766 érzékelő mostantól szélesebb közönség számára elérhető a Redmi Note 12 Pro val.

Ez a hihetetlenül sokoldalú és megbízható kameraérzékelő a nagy, 1,0 μm-es natív pixelmérettel együtt a Redmi Note 12 Pro könnyedén több fényt rögzít, és kiváló minőségű képeket készít, amelyek minden helyzetben világosabbak és élesebbek. A kamera fő jellemzői az összes pixeles autofókusz, amely gyenge fényviszonyok mellett is gyors és pontos autofókuszt tesz lehetővé.

A gyorsabb képfeldolgozási és fókuszálási képességekkel, valamint az OIS-sel a Redmi Note 12 Pro lenyűgöző fényképezési élményt kínál útközben, lehetővé téve, hogy élete minden élénk pillanatát lenyűgöző tisztasággal rögzítse.

A mesterséges intelligenciával történő fotózás fokozza kreativitását, és korlátlan lehetőségeket fedez fel

A csodálatos lencse konfiguráció mellett a Redmi Note 12 Pro 5G Xiaomi Imaging Engine-rel is fel van szerelve, amely erőteljes szoftveres funkciókat hoz a Redmi Note 12 Pro-ba. Ez a fejlesztés lehetővé teszi a telefon számára, hogy intelligensen felismerje a témákat és javítsa a képminőséget a számítógépes fényképezés segítségével, miközben növeli a képfeldolgozási sebességet.

Az éjszakai mód 2.0 és az új kamera szűrők segítségével élénk fényképezési remekműveket hozhat létre a Redmi Note 12 Pro készüléken, és a lehető legteljesebb mértékben élvezheti a közösségi média minden bejegyzését

Hosszan tartó erő és lenyűgöző teljesítmény

A Redmi Note 12 Pro nagy teljesítményű akkumulátorral van felszerelve, amely hosszabb ideig tart kapcsolatot. A rendkívül megbízható 5000 mAh-val hosszan tartó használatot élvezhet anélkül, hogy aggódnia kellene a töltés miatt.

Legyen szó streamelésről, internetes szörfözésről vagy játékról, a Redmi Note 12 Pro nagy akkumulátorát úgy tervezték, hogy lépést tartson elfoglalt életmódjával. Ezen kívül a telefon akkumulátora rendelkezik az ikonikus 67 W-os turbó töltés funkcióval, amellyel 15 perc alatt feltöltheti az egész napos energiát. Még akkor is, ha egyik napról a másikra elfelejtené a töltést, ébredés után csatlakoztathatja a konnektorhoz, feltöltődik, és készen áll egy új napra. Az akkumulátorral kapcsolatos aggodalom a múlté.

A MediaTek Dimensity 1080 processzorral működő Redmi Note 12 Pro lenyűgöző és megbízható teljesítményt kínál a tartalomkészítéshez, a játékokhoz és az 5G-kapcsolathoz.

Flow AMOLED ultra tiszta és vonzó minimalista dizájn

A Redmi Note 12 Pro 120 Hz-es Flow AMOLED-je soha nem látott görgetést és játékélményt tesz lehetővé. Akár a közösségi média hírcsatornáit böngészi, akár mobiljátékokat játszol, a tartalom könnyedén fel-le áramlik, és élvezheti a gördülékenyebb játékmenetet. A figyelemre méltó képernyő javítja a színteljesítményt és a fényerőt, és több mint 1 milliárd színt kínál a színek és árnyalatok közötti egyenletes átmenettel. A Dolby Vision® támogatásnak köszönhetően a magával ragadó videónézés elképesztő tisztasággal és élénkséggel biztosított.

A Redmi Note 12 Pro minimalista dizájnnal, elegáns és lapos hátlappal, valamint kifinomultságot sugárzó prémium érzettel büszkélkedhet. Univerzális vonzerejének köszönhetően ez a telefon tökéletes mindazok számára, akik stílusos készüléket keresnek, amely funkcionális és vizuálisan is tetszetős. Tapasztalja meg a szépséget és a praktikumot, miközben élvezi a Redmi Note 12 Pro 5G csúcsfunkcióit és kivételes teljesítményét.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest