Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ (6.67") DualSIM, 5G, USB C, 8 GB RAM, 256 GB, Kék okostelefon - XIAOMI

159 290 Ft
Budapest
1 napja, 16 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10917390
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Mobiltelefon, Mobil tartozékok
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A(z) Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8 GB/256 GB Midnight Black esetében azonnal nyilvánvaló, hogy egy ún. okostelefonról van szó. Azzal a céllal gyártották, hogy könnyen és gyorsan elérd a szociális hálókat. A három integrált kamera jóvoltából fenomenális fényképeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, különböző alkalmazásokat is futtathatsz rajta. Az operatív memória kapacitása 8 GB. Teljesítményét tekintve a legigényesebb 3D-s alkalmazások vagy játékok futtatására is alkalmas. A(z) 256 GB belső tárhely elég tágas ahhoz, hogy ne kelljen korlátoznod magad az adattárolás terén. A(z) Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8 GB/256 GB Midnight Black okostelefont jókora kapacitású 5000 mAh akkumulátor tartja működésben. További előnye, hogy Jack (3,5mm) és USB-C konnektorral is felszerelték. Kijelzőjének képfrissítési frekvenciája 120 Hz. A gyors internet a mániád? Akkor ez az 5G-t is támogató telefon neked való. A(z) Xiaomi telefonja MIUI kiegészítést is kapott.





Konfiguráció (SIM): Dual SIM

MediaTek Dimensity 1080 processzor és 8 GB memória

A GPU típusa: Mali G68 MC4

Az NFC kapcsolat lehetővé teszi a mobil-fizetést

A hátsó (fő) kamera felbontása: 200 Mpx

A hátsó kamerák száma: 3

A gyorstöltés hatásfoka: 120 W

Telefon feloldása arcfelismeréssel

A(z) Xiaomi mobiljának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM






átmérőjű kijelző csepp alakú kivágással és pontos FullHD felbontással rendelkezik. Hatalmas előnye, hogy a legújabb AMOLED technológiára épül, amely nagyon élethű színeket kínál minimális energiaigény mellett. Kijelzőjének képfrissítési rátája 120 Hz. Fotókat vagy videókat készítenél? A(z) Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8 GB/256 GB Midnight Black okostelefon fejlett három lencsés kamerájával, melyből a széles látószögű felbontása 8Mpx (f/2,2), a makro felbontása 2Mpx (f/2,4) a fő lencse felbontása pedig 200Mpx (f/1,65) szerfelett elégedett leszel. Az optikai képstabilizátor támogatásának köszönhetően jó minőségű, elmosódásmentes fényképek készíthetők. A fáziseltolásos autófókusz hatékony és pontos, ami nagymértékben leegyszerűsiti a fotózást. Egy praktikus LED dióda plusz fényt biztosít ha kell. A szelfik szerelmesei pedig imádni fogják a(z) 16 Mpx felbontású előlapi kamerát.





Ebbe a mobilba egyidejűleg 2 SIM kártya is beilleszthető. A(z) Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8 GB/256 GB Midnight Black okostelefon adatainak biztonságáról egy szofisztikált ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A praktikus arcfelismerő funkció lehetővé teszi a mobiltelefon instant feloldását bármilyen jelszó vagy minta megadása nélkül. Az NFC interfész lehetővé teszi az érintés nélküli fizetést. Az úgynevezett "On The Go" (rövidítve: OTG) technológia támogatásával külső merevlemezt vagy pendrive-ot is csatlakoztathatunk telefonunkhoz. A gyors vezeték nélküli internet kapcsolat és az alkalmazásokhoz nélkülözhetetlen érzékelők pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest