Zsebpénzre fel! - Diákmunka lehetőségek a nyárra

Budapest
4 éve, 9 hónapja

Mindjárt vége a tanévnek, amit a legtöbb iskolás már nagyon vár, ezzel együtt pedig megkezdődik a diákmunkák időszaka. Rengeteg előnye van annak, ha csak pár hét erejéig is, vagy akár a teljes nyarat nyári munkával tölti, aki tudja: szinte mindegy, hogy milyen típusú munkáról van szó, továbbtanulás után, az első munkakeresésnél minden tapasztalat számít! Új embereket lehet megismerni, élményeket gyűjteni és persze saját pénzt keresni olyan lehetőség, amit kár lenne kihagyni.

Szerte az országban vannak különböző irodák és szervezetek, amik kifejezetten diákmunka közvetítésével foglalkoznak, de ha nyitott szemmel járunk, akkor akár közvetlenül a munkáltatóval is fel tudjuk venni a kapcsolatot, mindkét verziónak vannak előnyei és hátulütői is.

Nézzük, hogy ilyen közel a szezonhoz milyen lehetőségek vannak:

Könnyű fizikai munka a Velencei tónál, 4 csillagos hotelben


A nyugágyak ki- és bepakolásához keresnek munkaerőt, júniustól augusztusig tartó időszakra a szuper hangulatú Velencei tó partján. Előny, ha a diák lakhelye közel van a környékhez. Heti kifizetés és az étkezések biztosítása mellett ez egy nagyon jó lehetőség annak, aki kifejezetten csak a nyári időszakra keres munkát.


Telefonos munka a 13. kerületben, Budapesten


Konferenciák szervezéséhez, a résztvevők meghívásához keresnek segítséget a fővárosban, 1200 Ft-os órabér ellenében. Erre a munkára csak 18 év felettiek jelentkezhetnek, aktív vagy passzív hallgatói jogviszonnyal. Heti legalább 20 óra munka vállalása az elvárt, cserébe rugalmas az időbeosztás.




 

Balatonfüredi árufeltöltő vagy pénztáros munka


Ha nyár, akkor természetesen Balaton! Itt is találni szép számmal nyári munkalehetőségeket, például már 16 év felett lehet jelentkezni árufeltöltő vagy pénztáros munkára a Balaton egyik legszebb részére, Balatonfüredre.


Siófok – mi más, mint vízibicikli

Ha balatoni nyári diákmunkára gondolunk, jó eséllyel az első, ami eszünkbe jut, az a vízibicikli bérlés. Természetesen ilyen munkalehetőség is adódik, egész nyárra várnak diákokat is biztos munkával.

 

Magas bérezésű gyakornoki munka WordPress és Google Ads ismerettel


Ha kicsit komolyabb dologra vágynánk, Budapesten 4000 Ft-os órabérért keresnek Google Ads és WordPress használatát ismerő gyakornokokat. A munka otthonról végezhető, rugalmas és több hónapos projekt keretében történik.




Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest