Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Csere vagy eladás CSOK-al

18 Ft
Bükkösd
1 éve, 3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8709847
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Kedves fiatal pár! Itt a lehetőség álmai otthonának megvalósítására! Ha nem ijed meg egy kis munkától kis befektetéssel értékes családi otthont alakíthat ki családjának.
Dinamikusan fejlődő faluban Pécs közelében eladásra kínálok egy jó beosztású nagy kertes házat, melyhez műhely, 2 garázs és gazdasági épületek, ólak tartoznak.
A ház a 60-as években épült stabil szerkezetű kockaház. Terméskő alappal, kisméretű téglafallal, hagyományos fa nyílászárókkal, cseréptetővel. Két bejárata van, kialakítható igény szerint két külön lakás – mindkét részben van víz ill. szennyvízvezeték. Fűtés vegyes tüzelésű kazántól radiátorokkal történik. Kedvező tájolású, tágas és világos. Hangulatos nagy belső udvarral rendelkezik, a jó termőtalajú kertben megtermelheti családja zöldség-gyümölcs szükségletét. Kedvező elhelyezkedése révén az utcafronti nagyszobából csupán nyílászárócserével kis teraszos üzlethelyiség kialakítható. Minden elérhető támogatás igénybe vehető.
• falusi CSOK
• babaváró támogatás
• lakásfelújítási támogatás
• 11 millió Ft értékű vissza nem térítendő támogatás nyílászárócserére és napelem felszerelésére (kedvezményezett járásban lévő település)
• Magyar falu vállalkozás indítása pályázat - 100% vissza nem térítendő támogatás
Közkedvelt az ökopark, rengeteg turisztikai célpont van a közelben. Horgásztó a falu végén, vadászati, lovaglási lehetőség a közelben.
Minden közszolgáltatás elérhető (bölcsőde, óvoda, általános iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, boltok. Jó a tömegközlekedés. Pécs-Balaton-Budapest vasútvonal mentén fekszik, mely célpontok átszállás nélkül elérhetők. A kapun kilépve fél órán belül Pécs központjában lehet.
Az épület több éve lakatlan, elhanyagolt. A vizesblokk és az egyik utcai szoba burkolata teljes felújításra szorul. Mindent az eredeti állapotban hagytunk, jól látszanak a javítanivalók, nem vesz zsákbamacskát.
Jól kiadható csereingatlant esetlegesen beszámítok értékegyeztetéssel. Ajánlatokat a stan10@citromail.hu-ra kérek.

Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Bükkösd


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Csere vagy eladás CSOK-al
    Bükkösd
    Kedves fiatal pár! Itt a lehetőség álmai otthonának megvalósítására! Ha nem ijed meg egy kis munkától kis befektetéssel értékes családi otthont alakíthat ki családjának. Dinamikusan fejlődő faluban Pécs közelében eladásra kínálok egy jó beosztású nag...
    • Otthon, Bútor, Kert - Bükkösd
    1 éve, 3 hónapja
    18 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Bükkösd