Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Saját tulajdonú családi házunkat cserélnénk budapesti kisebb önkormányzati bérleményre.

10 000 000 Ft
Bükkszenterzsébet
3 éve, 2 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6570964
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Lakáscsere
  • Alapterület (m²): 100
  • Hirdetés típusa: Keres
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Tulajdonostól cserélhető értékegyeztetéssel elsősorban a 3.kerületben Heves megye,a Mátra-Bükk határánál, Bükkszenterzsébet központi részén mégis már a zöldövezetben egy rövid utca végén, őzikék társaságában KORONA VÍRUS MENTES HELYEN!(csak vadászok járnak autóval a ház elött), eladásra kínálok egy 100 m2-es, családi házat, 1400 m2-es telken. A folyamatosan fejlődő település az Északi-középhegységben, a Heves-Borsodi dombságban, Pétervásárától kb. 6 km-re, északkeletre, a megyeszékhelytől, Egertől 27 km-re, északnyugatra található. A ház összkomfortos, víz,villany,ipari áram,gáz, vegyes tüzelésű kazán belül,kandalló bekötések alul felül kiépítve telefon,internet szolgáltatás megrendelhető. Az ingatlanban 4 szoba ebből három különnyíló,konyha, két előszoba, fürdőszoba,wc,műhely és tároló kapott helyet. Az épület szerkezete masszív,tégla építésű,tetőszerkezete jó. Az ingatlan sok lehetőséget biztosít új tulajdonosa számára,a telken több melléképület kapott helyet,köztük állattartásra is van lehetőség.Körte,szilva,eper,csemege szőlő egy kevés melyek öntözéséhez fúrt kút biztosítja a vizellátást.Az utca elején található kettő élelmiszer illetve dohánybolt,gyermekeknek parkos játszótér,a háztól 5 percnyi sétára buszmegálló közvetlen járattal a Budapestről érkezőknek 2 órás út,illetve Eger irányába indulóknak 1 órás út,10 perc sétára orvosi rendelő,pósta illetve további élelmiszer üzlet található,a szórakozásra vágyókat kultúrált sörkert várja,ezenkívül a nyugdíjasoknak heti találkozókkal faluház áll rendelkezésükre.Többgyermekeseknek CSOK 5 millió vissza nem térítendő + 5 millió lakásfelújítási hitel lehetőség is adott.Az önkormányzat kétes egyéneket nem engedett a településre,így ebből a szempontból Bükkszenterzsébet elit helynek számít.
Olyan családoknak ajánlott az ingatlan, akik szeretik a csendet, a természet hangjait, jó időben a madarak ébresztőjét, illetve kedvelik az őszi szarvasbőgést! Sok lehetőség van kirándulásra, túrázásra a környéken, amelynek nevezetessége a Nagy-kő, ezen kívül a horgászat szerelmesei is megtalálhatják a számításukat. Aki más kikapcsolódást kedvel a falu közelében több termálfürdő ( Bükkszék, Eger, Egerszalók, Demjén, Mezőkövesd ) . A tél kedvelőinek a Mátra ( Mátraháza, Kékestető, .) közelsége is vonzó lehet.
Az ingatlan ára 10 millió Ft.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Wágner Krisztina

  • 0670744-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Bükkszenterzsébet

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Wágner Krisztina

  • 0670744-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Bükkszenterzsébet