Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Egészség diéta izomépítés

2 490 Ft
Csárdaszállás
11 éve, 2 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-260601
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Könyvek, Magazinok
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Naturál testépítő vagyok, 10éve foglalkozom testformálással! Mindenki lehet, izmos erős, és mindenki le tud fogyni! De csak akkor ha megvan hozzá a megfelelő Tudása!
Megjelent első könyvem, melyből mindent megtudhat a táplálkozásról és a testformálásról!

Olvashat a tápanyagokról, vitaminokról, ásványi anyagokról, a diétáról, izomtömeg növelésről és még sok más fontos dologról!

Kedvére válogathat az étrendminták között.

Megtekintheti az ételek tápanyag és kalória tartalmát, mely segítségével könnyedén írhat saját étrendet is magának, vagy akár a könyvben szereplőket is használhatja!

Nem kell többet órákat az internet előtt ülnie, és étrendeket valamint egyéb egészséges táplálkozással kapcsolatos dolgokat keresnie... Sajnos az interneten 90%ban rossz étrendek és tanácsok találhatók... Minden benne van ebben a könyvben amire valaha szüksége lesz! Bármi is a célja garantáltan el fogja érni, ha a könyvben lévő Tudás mellé akaraterő is társul!

A könyv végén pár oldalban pedig írok magamról és testvéreimről, hiszen Naturalon olyan eredményeket értünk el a testépítés erősportokban amire nem sokan képesek az országban!

Megtudhatja hogyan fogytam 8hét alatt 20kgt zsírégetők és egyéb szerek nélkül, valamint hogyan építettem Naturalon olyan fizikumot amire sokan még szteroidokkal sem képesek!

A könyv 168 oldal, A/5-ös méretű és nem színes!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kónya Krisztián
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Csárdaszállás

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kónya Krisztián
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Csárdaszállás