Eladó 7714 m2-es Szálloda, panzió Cserszegtomaj

723 424 015 Ft
Cserszegtomaj
1 napja, 2 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10239267
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 7714
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladó egy hévíz melletti, cserszegtomaji, 23 szobás hotel és étterem, amely 2 különálló épületben került kialakításra. A komplexum 7714 nm-es telekterületen fekszik.

Az étterem alatt egy wellness részleg üzemel, ahol egy fűtött, beltéri medence, jacuzzi és finn szauna található. A wellness részleg kis átalakítással tovább bővíthető.

Az étterem (a 2 gyönyörű panorámás teraszával együtt) kb. 100 fő befogadására alkalmas. A belső része 2019 év elején lett felújítva, modernizálva.

Az étterem felett 7 szobát terveztünk kialakítani, ahol a falazás már készen van. Ennek teljes elkészüléséhez minimális befektetésre van szükség.

A hotel szobái (23 db) és a recepció egy másik épületben vannak, amelyekből 17 db szoba 2018 novemberétől 2019 márciusáig teljeskörűen fel lett újítva (a fürdőszobák újra lettek burkolva, épített zuhanyzókat alakíttattunk ki, a vízcsövek ki lettek cserélve, a klímák csövezése is elkészült, a szobák le lettek parkettázva, új bútorok lettek vásárolva, lsd. képek).

A hotel épületében 2019. nyarán kialakítottunk egy teljesen új masszázs helyiséget, a Magyarországon egyedülálló Float Spa-nak (lebegőfürdőnek) is új helyet hoztunk létre, amelyek maximális csendet biztosítanak a vendégeknek.

Az egész komplexum egyébként rendkívül csendes (annak ellenére, hogy fő út mellett található).

Mindkét épület gázkazánnal van fűtve. A hotelhez tartozó étterem épülete fa-elgázosító kazánnal is működtethető.

A szálloda honlapja 2019. decemberében készült el, amely teljesen reszponzív és felhasználó barát. A honlapon saját foglalási motor működik 2020.januártól, ahol azonnali online foglalásokat fogadunk.

A 2 ingatlan kizárólag az azokat tulajdonló 2 cég üzletrészének megvásárlásával vehető meg. A vételár tartalmazza az étterem és a hotel teljes felszereltségét.

Akció: 1.850.000 € 

Az ingatlan előzetes egyeztetés alapján megtekinthető.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Papp Gabriella

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Cserszegtomaj


Hasonló hirdetések

  • Cserszegtomajon SZÁLLODA eladó!
    Cserszegtomaj
    A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 163602853-as számú, CSERSZEGTOMAJI, jelenleg is üzemelő SZÁLLODAKOMPLEXUMOT. A LIDO HOME KESZTHELY által kínált CSERSZEGTOMAJI SZÁLLODAKOMPLEXUM jellemzői: - a komplexum 7714 m2-es telekterületen fekszik, 1742...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Cserszegtomaj
    1 napja, 9 órája
    764 381 000 Ft
  • Régen frissült
    Eladó Szálloda Cserszegtomajon
    Cserszegtomaj
    Cserszegtomajon - Hévízhez közeli - szálloda folyamatosan működő étteremmel együtt eladó. - Az ingatlan 7714 m2-es telekterületen fekszik több helyrajzi számon. - 1742 m2 -en,  két épületben 30 szobás hotel, étterem és konyha lett kialakítva. - Az ét...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Cserszegtomaj
    7 hónapja
    700 000 000 Ft
  • Régen frissült
    CSERSZEGTOMAJON BEJÁRATOTT ÉTTEREM ÉS PANZIÓ FORGALMAS HELYEN - Cserszegtomaj
    Cserszegtomaj
    Cserszegtomajon jól bejáratott, forgalmas helyen található - két külön helyrajzi számon álló - tökéletes műszaki állapotú étterem és panzió teljes felszereléssel és berendezéssel együtt eladó. Az 580 m2-es épületben, 70 fős étterem + tartozik hozzá k...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Cserszegtomaj
    1 éve, 8 hónapja
    670 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Papp Gabriella

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Cserszegtomaj