Kiváló elhelyezkedésű 4 hektáros iparterület eladó!

550 074 005 Ft
Csorna
1 napja, 11 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12188340
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Telek
  • Alapterület (m²): 8302
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Magyarország északnyugati részén, kiváló közlekedéssel rendelkező 4 hektáros ipari területet kínálunk, összesen 8300m2 alapterületű épülettel.

 

A körbekerített területen több méretes épület is található. Az épületek egy része jó állapotú, jelenleg is használatban van, a többi épület használaton kívüli, felújításra szorul. Statikai, szerkezeti állapotuk jó. Masszív vasbeton, acélvázas és panel szerkezetűek épültek amik 1960-1999 között épültek.

 

-Az ingatlan elhelyezkedése kiváló. A település ipari területén fekszik, közvetlen kapcsolattal a 86-os számú főúthoz, közvetett kapcsolattal a Közép-Európai észak-déli (E65) és nyugat-keleti (E60) fő közlekedési útvonalakhoz. A 4 hektáros terültet nyugati oldalról vasútvonal határolja, így a közvetlen vasúti szállítás is megoldható.

-Csarnoképületek jól hasznosíthatók termelési és logisztikai feladatokra. A 3 emeletes panel szerkezetű iroda és öltöző épületben felújítás után akár szállás is kialakítható a jövőben itt dolgozóknak.

-Összesen 8300m2 alapterületű épület található az ipari területen. Megtalálható itt szerelde csarnok, raktár, iroda, kiszolgáló épület, stb. A csarnok épületek nagy belmagasságúak, vasbeton és acél tartószerkezetűek, jellemezően lapos tetős zárással. A többi épületben emeleti részek is készültek. A fő, iroda és szociális épület 3 szintes, jól átalakítható a felújítás során.

-A terület teljes kommunális és infrastrukturális ellátottságú. Víz-, csatorna-, gáz- és villanyvezeték is aktív használatban van. Áramellátást 2db 1MVA transzformátor biztosítja önálló transzformátorházban. Tűzi víz tároló medence és tűzcsap is van a területen.

-Az ipari terület Gip besorolású, maximális beépíthetőség 50%, maximális épület magasság 12.5m, minimum zöldterület 25%. Így a 39566m2-es területre még további beépítés lehetséges. Jelenleg a nem beépített terület 4200m2-en szilárd burkolattal ellátott.

-A több kisebb épületrész jelenleg bérbe van adva. További bérlési szándék fenntartásával is eladó. Azonnal bevételt hozó befektetés.

-Jó megoldás gyártó, összeszerelő vagy logisztikai üzemként.

-Internet és telefon is kiépítve rendelkezésre áll.

 

Az ipari ingatlan irányára: nettó 1.4 millió Euró épületekkel és telekkel együtt.

 

Kiváló befektetés vagy azonnali tevékenység megkezdéséhez is alkalmas ez az ipari terület. Kérem keressen a megadott elérhetőségeken!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Bubla Zoltán

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Csorna


Hasonló hirdetések

  • Csorna - 972 m2-es építési telek eladó
    Csorna
    Csornán 972 m2-es építési telek eladó - közművek az utcában A kb. 10.000 fős város az M85-ös gyorsforgalmi út által 30 perc alatt elérhető Győrből, illetve vasútvonalon is. - bölcsőde, óvodák - általános iskolák (római katolikus, művészeti, speciális...
    • Telek - Csorna
    1 hete, 3 napja
    8 500 000 Ft
  • Régen frissült
    Befektetők, kivitelezők figyelem! 12 lakásos társasház építésére alkalmas telek! - Csorna
    Csorna
    Befektetők, kivitelezők figyelem! 12 lakásos társasház építésére alkalmas telek!   Best of Ingatlan Iroda eladásra kínálja Csorna egyik legfrekventáltabb, családi házas övezetben ezt több, mint 1600 nm-es gyönyörű telket.   - 50 %-a beépíthető - 24 m...
    • Telek - Csorna
    1 éve, 4 hónapja
    70 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Bubla Zoltán

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Csorna