Dovit Etetőkeverék - Fekete Kekszes 1kg Ha álló vagy folyóvizeink hűlni kezdenek, a halak egyértelmű jelzést kapnak arról, hogy meg kell kezdeni a téli időszakra való felkészülést. Ilyenkor előnyben részesítik a magas fehérje illetve aminosav tartalmú etetőanyagokat, melyek jelenlétét ösztöneikkel is megérzik.Az általunk kínált (fekete tasakos) hidegvízi keverékek fő alkotóeleme, a több aminosavat tartalmazó CSL (Corn Steep Liquor), mely az őszi, téli időszakban is táplálkozásra ingerli a halakat. A keverékek fanyar íz világa egyértelműen elkülönül a nyári verzióktól, ezáltal a nagyobb testű pontyok is előszeretettel fogyasztják, ízesítéstől függetlenül.A bekeverés során javasolt a kétszeri nedvesítés, hiszen a CSL kissé késleltetve issza fel a nedvességet, és a tökéletes állag elérése érdekében, az első nedvesítést követően érdemes 5-10 percet pihentetni, majd a végső állagot permetezővel, óvatos vizezéssel beállítani.Az etetőanyagok szemcsemérete mindennemű felhasználásra alkalmassá teszi, az úszós horgászattól a method feederezésig.Lehűlő és felmelegedő vízben is egyaránt hatásos, de nyári időszakban is bátran bevethető.Az ízesítések közt megtalálható édes, gyümölcsös, fűszeres és büdös (halas) is egyaránt.?Kiszerelés: 1kg/tasak
Az utóbbi években a csoki-narancs mint ízesítés meghódította a horgászok szívét, így nem is volt kérdés, hogy az alap szériában is elérhetővé váljon.Használata kora tavasztól, késő őszig ajánlott.Kiszerelés: 3 kg/tasak...
Dovit Etetőkeverék - Fekete Gyümölcsös 3kg Ha álló vagy folyóvizeink hűlni kezdenek, a halak egyértelmű jelzést kapnak arról, hogy meg kell kezdeni a téli időszakra való felkészülést. Ilyenkor előnyben részesítik a magas fehérje illetve aminosav tart...
Ezen etetőink közös jellemzője, hogy különféle gyümölcsös jellegű aromákat kaptak.Ebből eredően használatuk is kora tavasztól késő őszig javallt. Az elmúlt években a mangó, mint íz világ üstökösként robbant be a horgászok tudatába. Az ezzel ízesített...
Dovit Tigismogyoró 500g Az elmúlt évek nagy slágere ez a mag. A közepes fehérjetartalom mellett nagy előnye a 40% körüli zsírtartalom, illetve az édes íze. Ez az édes íz az áztatás utáni cukros vízben történő kb. 1 órás főzéssel tovább fokozható. A k...