Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Egyedi Nyers Vegán Torták (Minden Mentes)

1 234 Ft
Debrecen Nagyerdő Debrecen
2 éve, 10 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7432915
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Rendelésre Debrecen Területén - Bármilyen alkalomból

- Csakis a legegészségesebb organikus alapanyagokból dolgozok, tortáim általában egy keményebb alapból, és 2-3, akár 4 rétegből állnak.

- Kettő szót kérek, hogy kimondjon a kedves rendelő, és minden álmát valóra váltam: Mi a kedven gyümölcsöd? (Akár több is) És kedvenc Mag / Mogyoród? Ezeket tudva mindent meg tudunk csinálni!
Sosem hagyom ki a lenmagot sem az alapanyagjaim közül, hogy elegendő omega-3 is legyen benne!

- Az én tortáim gyakorlatilag 1-2 embernek egy HETI élelmiszer, ugyanis MINDEN tápanyag bennük van, amire az emberi testnek valaha szüksége van, még szárított zöldeket is szoktam tenni, mikromennyiségben, ami egy 3-4kg-os tortában természetesen egyáltalán nem érződik, de ha megnézzük a vitamin és ásványanyag lebontás meg 10x ez minden grafikont!

- A mennyiséget is nagyon fontosnak tartom, nem aprózok el semmit sem, sok torta néha nagynak néz ki, de mégis seperc alatt el tud fogyni, a vevőim tapasztalata alapján, pár szelet után tele volt, és napokig maradt még a szépségekből, hogy minél tovább lehessen élvezni az ízeket! - Természetesen ha egy nagyon krémes és könnyű tortát szeretne a kedves rendelő, én leszek a legboldogabb elkészíteni!

- Sokan félnek a csokoládétól, azt mondom NE TEGYÉTEK, lehet a csoki is egészséges, nagyon könnyen el tudom készíteni, kérjétek nyugodtan ezt az ízt is, vagy akármilyen díszítéshez, mázhoz is, hogy csokis legyen.

- Bármilyen egyéni kérés, óhaj, netán bármilyen jelenlegi allergia, amit még nem gyógyítottunk meg fennállna és fontos tudni, hogy hagyjuk ki, kérem jelezzék!

- Hiszek benne, hogy az éteknek az a definíciója, hogy energiát adjon és felemelje a tested lelket, biztos mindenki volt már úgy vele, hogy egy nagy ebéd után, órákra ki kellett dőlnie, mert annyira megterheli a testet az emésztés, az én tortáim és egyéb receptjeim, rendelt ételeim NEM fognak ilyet csinálni, annyi energiát adnak, hogy EGÉSZ NAP tudunk 100%-on ALKOTNI!

- Az ár természetesen az alapanyagokból és időtől függ, amiket mindig lefixálunk a rendelés előtt!

REFERENCIA:
_______________________
https://www.tiktok.com/@nypeti.com/video/6970348735528307974

KAPCSOLAT:
_______________________
Telefon: (+36) 50 1150 460
E-mail: pnyergesy@gmail.com
Facebook: https://fb.com/nypeti

Kapcsolat a hirdetővel
  • Péter Nyergesy

  • +36 50-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Debrecen

Nagyerdő
Debrecen


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Péter Nyergesy

  • +36 50-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Debrecen

Nagyerdő
Debrecen