Intex felfújható kajak evezővel és pumpával (A terméket nem)

88 125 Ft
Debrecen Honvéd u. 72.
1 hónapja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12413098
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Termékleírás







Challenger K1 kajak evezővel és pumpával ?????
INTEX 68305





? Hajrá a szórakozás felé! ?

Egy vízi kalandra vágyik evezővel a kezedben? Akkor nézze meg a nemzetközileg elismert Intex márka által gyártott Challenger K1 sorozatú kajakot.


Egyetlen készlet, tökéletes nyári kirándulásokhoz és kempingezéshez. A kivehető stabilizáló stabilizátor lehetővé teszi a sebesség beállítását és a kajak stabilitásának javítását nyílt vízen.


Nap- és sósvízálló PVC  -ből készült, két légkamrával és 2 alumínium evezővel van felszerelve.


Ez  a masszív kajak a szükséges felszereléssel  már az első napon felejthetetlen élményben lesz része ! Önre való tekintettel 2 evező, egy dugattyús pumpa és egy táska apró tárgyak tárolására került a pontonba .





A kajak végén található erős kötél megkönnyíti a rögzítést bárhol. Az Ön kényelmének biztosítása érdekében még intenzív evezés közben is a beépített ülés puha és megfelelő kontúrú.







A Challenger K1 kajak evezőkkel és pumpával tökéletes választás, ha szereted a kalandokat. A gumicsónak elképesztő élményben és nagyszerű szórakozásban lesz része. Vigyél magaddal egy szeretett személyt, hogy vele töltsd el ezeket a pillanatokat. Nincs is jobb, mint egy pillanatra elszakadni a valóságtól és megpihenni a természet ölében.








Boston szelep
Felfújható ülés
A felfújható csónak puha, felfújható alja I-beam technológiával
Poggyászháló






Az Intex azonban nem csak ezt kínálja ebben a készletben. A kajak kényelmes, könnyű és strapabíró lapáttal érkezik , nagyon jó paraméterekkel. A bemutatott Intex készlet egy pumpát is tartalmaz , melynek köszönhetően néhány perc alatt felkészítheti kajakját a raftingra. Tökéletes készlet tavakhoz és nyugodt folyókhoz.








Műszaki adatok:

Méretek: 274 x 76 x 33 cm
Súly: 13 kg
Anyaga: PVC
Létszám: 1
Terhelhetőség: 100 kg
Intex szivattyú tartozék
Alumínium evezőt tartalmaz
ISO-6185-1 / NMMA-ABYC tanúsítványok

Kapcsolat a hirdetővel
  • Racing-autoalkatresz.hu
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Debrecen

Honvéd u. 72.


Hasonló hirdetések

  • Debrecen, Honvéd u. 72.
    Termékleírás Excursion Pro K2 kajak evezővel és pumpával Cikkszám INTEX 68309 384 x 94 x 46 cm -es méretei 2 személy számára biztosítanak kényelmet és szabadságot. A kajak akár 180 kg-os terhelést is képes elviselni . Ez a masszív  kajak a szükséges ...
    • Otthon, Bútor, Kert - Debrecen
    1 hónapja
    262 375 Ft
  • Debrecen, Honvéd u. 72.
    Termékleírás Excursion Pro K1 kajak evezővel és pumpával Cikkszám INTEX 68303 305 x 91 x 46 cm-es méretei 2 személy számára biztosítanak kényelmet és szabadságot. A kajak akár 100 kg-os terhelést is képes elviselni . Ez a masszív  kajak a szükséges f...
    • Otthon, Bútor, Kert - Debrecen
    1 hónapja
    180 000 Ft
  • Debrecen, Honvéd u. 72.
    Termékleírás KÉSZÜLT A NYÁRI SZEZONRA? Explorer K2 kajak evezőkkel és pumpával Cikkszám INTEX 68307 Egy vízi kalandra vágyik evezővel a kezedben? Akkor nézze meg a nemzetközileg elismert Intex márka által gyártott Challenger K2 sorozatú kajakot. Az I...
    • Otthon, Bútor, Kert - Debrecen
    1 hónapja
    131 250 Ft
  • Debrecen, Honvéd u. 72.
    Termékleírás KÉSZÜLT A NYÁRI SZEZONRA? Rád gondolva bemutatjuk a 2019-ES KOLLEKCIÓ ÚJJÁT Challenger K2 kajak evezőkkel és pumpával Cikkszám INTEX 68306 Egy vízi kalandra vágyik evezővel a kezedben? Akkor nézze meg a nemzetközileg elismert Intex márka...
    • Otthon, Bútor, Kert - Debrecen
    1 hónapja
    131 250 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Racing-autoalkatresz.hu
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Debrecen

Honvéd u. 72.