Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Kiadó 227 m2-es üzlet Debrecen, Belváros

1 200 000 Ft
Debrecen Belváros
6 hónapja, 2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11375667
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó, bérelhető üzlethelyiség
  • Alapterület (m²): 227
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Cívis Ház Zrt., mint bérbeadó pályázatot hirdet a Debrecen a tulajdonában álló Debrecen, Bajcsy-Zs. utca 1-3-5. alatti helyiség bérleti jogának hasznosítása céljából.

A pályázat tárgya a Bajcsy-Zs. utca 1-3-5. (hrsz 8528/A/4) alatt található, a társasházi alapító okirat szerint mindösszesen 227 m2 alapterületű helyiség, mely korábban orvosi rendelőként működött. A bérlemény megtekintett állapotában, jelenlegi közműellátottságával kerül bérbeadásra

Bérbeadó a bérleményt vendéglátó tevékenység végzésére alkalmas üzletként kívánja hasznosítani, ezen cél vizsgálatára tanulmánytervet készíttetett.

Az új hasznosítással bérbeadó egy melegkonyhás étterem működtetésére is alkalmas, közterületi terasszal is rendelkező, minőségi vendéglátást képviselő étterem, vagy egyéb vendéglátásra alkalmas üzletet kíván kialakítani.

A bérlemény bérbeadásának feltétele, hogy a homlokzat felújításán és portál cseréjén túl - mely munkálatokat bérbeadó végez el saját költségén - a pályázaton nyertes bérlő vállalja a bérlemény rendeltetésszerű használtra alkalmas vendéglátó üzletté történő átalakításához szükséges valamennyi beruházás elvégzését, az üzlet teljeskörű kialakítását, ideértve a bérbeadóra tartozó beruházások elvégzését is. Az átalakítás költségei vonatkozásában a bérlő bérbeszámítási igénnyel élhet mindazon beruházásokra vonatkozóan, melyek a bérbeadó feladatkörébe tartoznak.

Az üzlet pályázat útján kerül bérbeadásra, további részletek a pályázati kiírásban találhatók.

A pályázati kiírás itt, illetve a "Dokumentumok" fül alatt tölthető le.

A pályázatok beadásának határideje 2023. november 15. 12 óra.
Bérleti díj: 1.200.000.-Ft+Áfa

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kiss János

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Debrecen

Belváros


Hasonló hirdetések

  • Kiadó 545 m2-es üzlet Debrecen, Belváros
    Debrecen, Belváros
    Új bérlőt keres a Piac utca 57. szám alatti épület földszintjén található - korábban Líra Könyvesboltként működő - utcafronti üzlet. A mindösszesen 545 m2 alapterületű üzlet 134 m2 pinceszinti, 184 m2 földszinti és 227 m2 emeleti területekből áll. Az...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Debrecen
    1 hónapja, 3 hete
    1 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kiss János

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Debrecen

Belváros