+ Ingyenes hirdetés feladása

Tanulj nyelveket, érezd jól magad, szerezz barátokat !

Leírás
Miért tanuljunk? A tudás szabadságot és rengeteg új lehetőséget jelent. A nyelvtudásra ez még inkább igaz. Ha kapcsolatba szeretnél kerülni a világ többi részével, akkor beszélned kell más nyelveket. De a tanulás akkor a legjobb, ha nincs benne stressz, sőt szórakoztató.

A módszerről: A Train2Talk módszer nem papagáj-módszer. Nem előre csomagolt mondatokat tanít különböző témákban, hanem a legfontosabb dolgot tanítja meg: azt, hogy hogyan alkoss mondatokat te magad más nyelveken, és ezt be is gyakoroltatja. Az igazság az, hogy ez nem nehéz!

Termékcsomagok: A teljes rendszer nagyjából 5000 szót és több mint 10,000 mondatot tartalmaz, minden nyelvpárban, amit tanítunk. Több mint 1,000 szóval és 3,000 mondattal gyakorolhatsz a Starter szinten, a többit pedig a Learner szinten tudod majd elsajátítani.

A Train2talk:
- Segít, hogy megértsd a nyelv felépítését
- Képessé tesz a létrehozni a saját mondataidat
- Annyit gyakorolhatsz, amennyit csak akarsz ...
... hogy HABOZÁS nélkül BESZÉLHESS.

Kapcsolat a hirdetővel

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
DebrecenHasonló hirdetések

  • Debrecen, Nyelvvizsgával a diplomáért
    Debrecenben január 11-én eszperantó nyelvtanfolyam indul. A májusi vizsgával a diploma kiváltható. Jól bevált jegyzetcsomag, sikeres tanulási módszerek, internetes kapcsolat, skype, kidolgozott tételek, alapos felkészítés. salga1@t-online.hu +36 30-2...
    • Nyelvtanfolyam - Debrecen
    3 napja, 7 órája
 
Kapcsolat a hirdetővel

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Debrecen