Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Tanulj nyelveket, érezd jól magad, szerezz barátokat !

Debrecen
4 éve, 5 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4759975
  • Kategória: Tanfolyam
  • Alkategória: Nyelvtanfolyam
Leírás
Miért tanuljunk? A tudás szabadságot és rengeteg új lehetőséget jelent. A nyelvtudásra ez még inkább igaz. Ha kapcsolatba szeretnél kerülni a világ többi részével, akkor beszélned kell más nyelveket. De a tanulás akkor a legjobb, ha nincs benne stressz, sőt szórakoztató.

A módszerről: A Train2Talk módszer nem papagáj-módszer. Nem előre csomagolt mondatokat tanít különböző témákban, hanem a legfontosabb dolgot tanítja meg: azt, hogy hogyan alkoss mondatokat te magad más nyelveken, és ezt be is gyakoroltatja. Az igazság az, hogy ez nem nehéz!

Termékcsomagok: A teljes rendszer nagyjából 5000 szót és több mint 10,000 mondatot tartalmaz, minden nyelvpárban, amit tanítunk. Több mint 1,000 szóval és 3,000 mondattal gyakorolhatsz a Starter szinten, a többit pedig a Learner szinten tudod majd elsajátítani.

A Train2talk:
- Segít, hogy megértsd a nyelv felépítését
- Képessé tesz a létrehozni a saját mondataidat
- Annyit gyakorolhatsz, amennyit csak akarsz ...
... hogy HABOZÁS nélkül BESZÉLHESS.

Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Debrecen


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Debrecen
    Felkészítem nyelvvizsgára eszperantó nyelvből Jól bevált online módszerekkel, több évtizedes oktatói és vizsgáztatói tapasztalattal rendelkezem.Megtanítom Önt idegen nyelvet tanulni, mert csak így lehet gyors és sikeres az előrehaladás.Ezzel a nyelvv...
    • Nyelvtanfolyam - Debrecen
    5 hónapja, 1 hete
 
Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Debrecen