Eladó 1400 m2-es hotel, panzió Dédestapolcsány, Erdei

272 713 000 Ft
Dédestapolcsány Erdei
1 napja, 6 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11061708
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 1400
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
ELADÓ bükki panorámás szálloda! A hotel a Bükk hegység egyik legszebb részén egy hektáros parkban épült Dédestapolcsányban, Szilvásváradtól 12 km-re. A környék egyetlen wellness panziójaként kezdte meg működését, 2011-ben egy elegáns háromcsillagos szállodával bővült, melyben a 14 modern, kétágyas szobán kívül étterem, konferenciaterem és egy 200 fős rendezvényterasz is található.
A 3 csillagos szállodaépület nagy parkrészen található egy nagy kültéri medencével, teniszpályával.
A szálloda rendelkezik étteremmel is, ahol félpanziós ellátásra van lehetőség.
Szállástípusok:
Superior szobák: az elegáns szállodai részlegben tizennégy darab, modern, részben pótágyazható, zuhanyzós, fürdőszobás, légkondicionált szoba található, melyek franciaággyal vagy két különálló ággyal felszereltek. Minden szoba klímával, LCD televízióval, minibárral, WIFI- vel, szállodai telefonvonallal, hajszárítóval, panoráma erkéllyel rendelkezik.

Classic szobák: 2-3-4 fő elhelyezésére alkalmas, igényes, klasszikus elrendezésű manzárd jellegű szobák, az alacsonyabb árfekvésű, de kényelmes szobákat előnyben részesítő vendégeknek. Zuhanyzó, hűtő, televízió és WIFI és klíma a szobák alapfelszereltsége.

Apartmanok/családi lakrészek: Tágas és kényelmes, két hálószobával rendelkező családi apartmanok 4-6 fő kényelmes elhelyezését biztosítják. Az apartmanok különböző elrendezésűek, káddal vagy zuhanyzóval felszereltek, hűtő, televízió és WIFI áll a vendégek rendelkezésére.

Élményház: Családias, hat szobás, három fürdőszobás élményház pótágyakkal együtt összesen 16 fő elhelyezését biztosítja. Baráti társaságok, nagyobb családok kedvelt szállástípusa. Három önálló lakórészből áll, mindhárom saját fürdőszobával rendelkezik. , valamint vidéki hangulatú, tornácos terasz.

Rendezvényhelyszínek:
Napfényes, modern, klimatizált, nem dohányzó étterem 70 fő kényelmes elhelyezését biztosítja. Panorámás terasza gyönyörű kilátást kínál a vendégeknek a zöldellő vagy hófedte hegyekre.
Az esztétikus konferenciaterem zártkörű összejövetelek nagyszerű helyszíne. A terem széksorosan és egyéb módon is berendezhető: ültetve 30 fő, állófogadás esetén 50 fő a befogadóképessége.
Borospincénk nótaestek, borkóstolók helyszíne lehet speciális programokkal, nagyszerű étkekkel.
Panorámás, kétszáz négyzetméteres rendezvényteraszunk nagyobb létszámú esküvők, téli disznótorok, koktél partik és egyéb szabadtéri rendezvények különleges helyszíne. Igény esetén részben vagy egészben sátorral fedhető.
Vízi világ:
Szabadtéri, dombtetőre épült panorámás úszómedence, jakuzzi, napozóterasz napozó ágyakkal, a Wellness házban úszómedence, pezsgőfürdő.
Szaunák:
Tágas finn szauna, színterápiás infra szauna, sószoba,
Fitness és sport: konditerem, teniszpálya, foci, tollaslabda pálya, kerékpárbérlés
Télikert
Amennyiben felkeltette érdeklődését befektetési szándékkal, kérem hívjon a hirdetésben megadott telefonszámon!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kovács Emese

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Dédestapolcsány

Erdei


Hasonló hirdetések

  • Eladó 800 m2-es hotel, panzió Dédestapolcsány, Hegyek környezetében
    Dédestapolcsány, Hegyek környezetében
    Megvételre kínálok gyönyörű környezetben a Bükk hegységben Dédestapolcsányban egy 4 családi házból álló üdülő parkot. Az ingatlanok egy 5000 m2 nagyságú telken helyezkednek el. A házak mérete: 210 m2, 200 m2, 140 m2, 270 m2. Borospince, biliárd terem...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Dédestapolcsány
    1 napja, 6 órája
    233 754 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kovács Emese

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Dédestapolcsány

Erdei