Eladó Hotel, panzió, Doboz, Szanazug, Gyöngyvirág utca, 150nm, 65000000 Ft

65 000 000 Ft
Doboz Szanazug Gyöngyvirág utca
1 hete, 1 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12005845
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 150
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladásra kínáljuk a KÖRÖSVÖLGYI APARTMANHÁZAK üdülőkomplexumot, amely Doboz-Szanazugon található. Budapestről az M5 és M44 -es úton közelíthető meg. Az üdülőkomplexum a Körösök völgyében található, a Fehér és Fekete körös találkozásánál, Békés, Békéscsaba és Gyula városa által határolt területen fekszik, amely méltán híres természeti adottságairól és értékeiről. Távol a világ zajától az erdők mélyén és a folyók mentén különleges élővilággal és számtalan aktív programlehetőséggel kecsegtet, legyen az vízisport, horgászat, kirándulás vagy rekreáció. Szanazug híres a Körös-parti szabadstrandjáról, emellett kikötői-, éttermi- és szálláslehetőségeiről.

A KÖRÖSVÖLGYI APARTMANHÁZAK üdülőkomplexumban 3 teljes felújításon átesett faház található, amely egyenként 6 fő befogadására alkalmas. A stílusos és igényesen berendezett faházakban két hálószoba, étkező, fürdő és WC, valamint felszerelt modern konyha biztosítja az otthonihoz hasonló kényelmet. A komplexum rendelkezik közösségi terekkel, saját medencével és jakuzzival, fedett kültéri pihenővel és összejövetelek alkalmával használható épített kemencével. Parkolási lehetőség biztosított az ingatlanon belül. Szélessávú internet elérhető az üdülőközpontban.
A KÖRÖSVÖLGYI APARTMANHÁZAK rendelkezik a hatályos jogszabályoknak megfelelő működési engedélyekkel, NTAK regisztrációval, aktívan üzemelő szállásfoglalási rendszerrel, elégedett vendégkörrel. Az ingatlan azonnal birtokbavehető és hasznosítható. Kiváló befektetési lehetőség, akár cég, akár magánszemély részére.
Kérjen időpontot megtekintésre, akár hétvégén is!




bútorozott, villany, víz, csatorna, összkomfortos, világos, jó közlekedésű,

Kapcsolat a hirdetővel
  • Dr. Urbán Melinda

  • +363057-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Doboz

Szanazug
Gyöngyvirág utca

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Dr. Urbán Melinda

  • +363057-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Doboz

Szanazug
Gyöngyvirág utca