Tryco fa játék vasútállomás

15 400 Ft
Dombóvár
3 napja, 23 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11608686
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Fából készült vasútállomás a belga Tryco márkától. Ez a kiváló minőségű fa vasút készlet minden kis mozdonyvezetőnek és vasutasnak kínál egy felejthetetlen utazást a kreativitás birodalmában.


A Tryco vasútállomás részei:





mozdony


3 vagon


vasútállomás


jelzőtáblák


sínelemek








Bővítsd még hosszabbra a vasútkészletedet ezzel a 9 darabból álló, minőségi fából készült Tryco készlettel! Minél hosszabb a pálya annál több a szórakozás! 




A játékkészlet összeilleszthető más Tryco készletekkel is.







Ezzel a fejlesztő játékkal gyermeked játék közben, "észrevétlenül" fejlődik. 




Miért jó a fa vasút a gyermekeknek?








Észlelési és motoros készségek fejlesztése: A Tryco Fa Vasútállomás segíti a gyerekeket az észlelési és motoros készségeik fejlesztésében. A sínek összekapcsolása és a mozdonyok tologatása során a kicsik finom motoros képességeiket tökéletesítik.






Kreativitás és építőkészségek: A fa vasút segítségével a gyerekek saját vasúti pályájukat építhetik meg, ami serkenti a kreativitást és az építőkészségeket. Így minden játék egyedi és személyre szabott élményt nyújt.






Szociális készségek fejlesztése: A Tryco Fa Vasútállomás ideális játék a szociális interakció fejlesztésére. A gyerekek együtt játszva megoszthatják ötleteiket, egyezkedhetnek az útvonalakról és összedolgozhatnak a vasúti forgalom szervezése során.






Minőségi fa anyag: A fa vasút készlet kiváló minőségű, tartós fából készül, biztosítva ezzel a hosszú élettartamot és a biztonságos játékélményt.






Tanulás szórakozás közben: A gyerekek játszva tanulhatnak a különböző formákról, színekről és méretekről. A Tryco Fa Vasútállomás segítségével a tanulás és a szórakozás egyedülálló módon ötvöződik.





A Tryco Fa Vasútállomás ideális választás, ha szeretnéd fejleszteni gyermeked kreativitását és egy jót együtt játszani. 




2 éves kortól ajánljuk. Ajándékba is kitűnő választás, hiszen minden kisfiú imád vasútpályát építeni, és vonatozni.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Bubbaland.hu

  • +3620-4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Dombóvár


Hasonló hirdetések

  • Tryco fa vonatpálya elemek
    Dombóvár
    Fából készült vonatpálya elemek a belga Tryco márkától. Ez a kiváló minőségű fa vonatpálya készlet minden kis mozdonyvezetőnek és vasutasnak kínál egy felejthetetlen utazást a kreativitás birodalmában. A Tryco fa vonatpálya elemei: 4 db kanyar sínele...
    • Egészség, Szépség - Dombóvár
    3 napja, 23 órája
    4 600 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Bubbaland.hu

  • +3620-4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Dombóvár