Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Mosás, vasalás, hajtogatás

Dunaharaszti Pestmegye
1 éve, 2 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10010602
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Vendéglátás, Üzlet
Leírás
Mosodai szolgáltatást kínálok lakossági és vendéglátóipari egységeknek!

Akár éttermeknek, panzióknak, szállodáknak, magánszállásoknak, kollégiumoknak, szépségszalonoknak és minden olyan leendő ügyfélnek, ahol rendszerességgel vagy időnként, nagy mennyiségben keletkezik szennyes textília. Szóba kerülhet költözés , felújítás vagy csak őszi, tavaszi nagytakarítás amikor is jó lenne a szekrény tartalmát felfrissíteni.

A lakás textíliák (asztalterítő, ágynemű, egyéb lakásban megtalálható textiltermékek mint pléd, pokróc, paplan , takaró, párna ,törölköző , kabát) , néha nem fér be a mosógépbe vagy terjedelme vagy súlya miatt akadályokba ütközik az otthoni tisztítás. Ebben az esetben is van megoldás!
Természetesen lehetséges minden ruházati termék mosása is, amelyben a kezelési útmutató erre lehetőséget ad.

Kizárólag piperemosási szolgáltatásról van szó! ( vagyis az egyes ügyfelek ruháit elkülönítve kezeljük. De természetesen van lehetőség folt tisztításra is.)

A ruhákat kis kapacitású gépeken jó minőségű környezetkímélő mosószerekkel és adalékanyagokkal kerülnek tisztításra. Mindvégig szem előtt tartva a textília jellemzőit és ennek megfelelően kiválasztva a használni kívánt mosószereket, illetve a mosási és szárítási hőmérsékletet. Az alapos mosást, gondos vasalás követi.

Az elkészült textíliák igény szerint, higiénikus csomagolásban kerülnek tárolásra és átadásra a tulajdonosaiknak, háztól- házig szolgáltatással.

(Dunaharaszti, Taksony, Soroksár, Tököl, Halásztelek, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Pestszenterzsébet... )

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hamza Mária
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Dunaharaszti

Pestmegye


Hasonló hirdetések

  • Üzleti tervezés
    Dunaharaszti, Pest megye, 2330 Dunaharaszti, Bezerédi u. 9.
    Kigondolt tevékenységéhez üzleti terveit (mark., pénz-i, humánerőforrásbeli) elkészítem, vállalkozását segítek menedzselni felvértezve a 21. századi alapelvekkel. Keressen bizalommal telefonon a 0670/942-1257es számon vagy a mafibustrategiak@gmail.co...
    • Vendéglátás, Üzlet - Dunaharaszti
    2 hete, 3 napja
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hamza Mária
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Dunaharaszti

Pestmegye