Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

OKOSOTTHON - Dunaharaszti, Rákócziliget

109 000 000 Ft
Dunaharaszti Rákócziliget
1 éve, 4 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10221662
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Ház
  • Értékesítés típusa: Nincs megadva
  • Állapot: Nincs megadva
  • Fűtés: Nincs megadva
  • Komfort: Nincs megadva
  • Energetikai tanúsítvány: Nincs megadva
  • Alapterület: 180 m²
  • Telekterület: Nincs megadva
  • Hálószobák: 6
  • Építés éve: Nincs megadva
  • Szintek: Nincs megadva
  • Pince: Nincs megadva
  • Légkondicionáló: Nincs megadva
  • Napelem: Nincs megadva
  • Szigetelés: Nincs megadva
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Dunaharaszti Rákóczi ligetének CSENDES, forgalommentes utcájában egy 2019. tavaszán elkészült, 180m2 NAPPALI + 4 HÁLÓSZOBÁVAL + GYEREKKUCKÓVAL rendelkező OKOSOTTHON: NAPELEMEKKEL, HŐSZIVATTYÚS KLÍMAFŰTÉSSEL, H TARIFÁS villanyórával és RENGETEG EXTRÁVAL FELSZERELT családi ház, kedvező áron eladó!

A ház egy 385m2-es telken fekszik, maga a ház nettó alapterülete összesen: 180m2, mely áll:
- 110,39m2-es LAKÓTÉRBŐL: mely két szinten helyezkedik el.
- 69,18m2-es SZUTERÉNBŐL-GARÁZSBÓL: ahol 2 autó számára gépkocsi beállás biztosított és a garázstérből nyíló 41,76m2-es, MŰHELYNEK, EDZŐTEREMNEK használt helyiség, ahol külön mellékhelyiség kézmosóval is kiépítésre került. De igény esetén akár KIS LAKÁS kialakítására is alkalmas.
- Továbbá 2 x 27,78m2-es FEDETT TERASZBÓL ( az egyik terasz a nappali terasz ajtaján keresztül, a másik a kert felöl).

Műszaki adatok:
-Épület falazat: 25cm-es Thermo-Block falazattal épült (25cm-es falazóblokk áll:5 cm-es belső és 10 cm külső polisztirol szigetelésből, a falazóblokk középen pedig 10 cm-es vasbeton található) így az épület földrengésálló és hő technikai együtthatói is kiválóak.
-Belső válaszfalak: az alsó szinten 10cm-es ytong falazattal, az emeleti szinten lévő belső válaszfalai 13cm-ek, melyek tűzgátló gipszkartonból készültek, középen 10cm-es kőzetgyapot belső szigeteléssel.
-Homlokzati szigetelés: a falazó elemekre, további 5cm-es GRAFITOS dryvit szigetelés került.
-Homlokzati nyílászárók: 3 rétegű műanyag fehér nyílászáró
-Födém: a szuterén és az emeleti szint között betonfödémmel, a tetőtéri szint fafödémmel készült.
-Tetőcserép: Bramac Thermo Protector - SPECIÁLIS HŐVISSZAVERŐ cserepezéssel készült, mely a infravörös sugárzásnak köszönhetően a legnagyobb nyári melegekben sem melegít fel a tetőszerkezet. Így a felső szinten lévő hálószobák a nyári melegben klíma nélkül is élhetőek lesznek.
-Fűtés: Hőszivattyús klíma berendezés látja el a fűtés és hűtést (nappaliban:7,2Kw-os, dolgozószobában 3Kw-os, az emeleti 3 szobában 3 db. 2,6Kw-os egy kültéri egységgel) Fürdőszobában külön szabályozható fűtőszalagos PADLÓFŰTÉSSEL.
-Meleg víz ellátás: a szuterénben elhelyezett 120 literes HAJDU márkájú villanybojler látja el, mely igény esetén éjszakai áramra köthető.
-Áram hálózat: 3 fázisra bővített elektromos hálózat
-Öntözés: Fúrt kútról működő öntözőrendszerrel és a konyhakertbe csepegtető rendszer is kiépítésre került.
-Burkolatok: magas kopásállóságú laminált parketta mindenhol ugyanazon azonos színben, lenti fürdőszobában hidegburkolatok, az emeleti fürdőben hidegburkolat a falakon a padlón linóleum (felső fürdőben zuhanykiállás kiépítésre került).
-Belső ajtók: alsó szinten CPL, az emelten MDF barnított fóliás belső ajtók.
-Internet és kábel tv: jelenleg T-home a szolgáltató, de a Vodafone is beköthető.
-Szuterén: külső falai 30cm-es pincefalazóból épült a belső falai 5cm-es kőzetgyapot szigeteléssel készült, így a műhely állandó hőfoka 15°.

Extrák:
-7,2KW-os szigetüzemű NAPELEM rendszer és egy 15Kw-os AKKUPAKK akkumulátor került kiépítésre (tehát, így borús idő esetén az akkumulátorban eltárolt Kw-ok kerülnek felhasználásra. Ennek köszönhetően az év 70%-ban O.-Ft a REZSI, kivéve a keményebb táli hónapokban, amikor maximum 10-15.000.-Ft/hó a VILLANYSZÁMLA (25 fokos belső hőmérséklet tartása mellett).
-H tarifás villanyóra is kiépítésre került (így a fűtési időszakban 34.-Ft/1Kw) után kell villanyszámlát fizetni.
-HŐVISSZANYERŐS SZELLŐZTETŐ rendszer a nappaliban és a lenti hálószobában (amely folyamatosan ereszti be a 18°-20°-os FRISS levegőt) minimális energia felhasználásával.
-KÖZPONTI VÍZLÁGYÍTÓ RENDSZER a szuterénben helyezve.
-A konyhában beépített VÍZTISZTITÓ RENDSZER a mosogatónál
-MINIMÁL stílusú konyhabútor - KONYHASZIGETTEL (reggeliző pulttal és tárolóval)
-Toronyba épített Gorenje légkeveréses sütő, Bosch indukciós főzőlap, Bosch 12 terítékes mosogatógép, Nord márkájú konyhai elszívó berendezés.
-REDŐNY-SZÚNYOGHÁLÓ minden ablakon
-MOZGÁSÉRZÉKELŐS falba épített LÉPCSŐVILÁGÍTÁS
-TÁVBÓL felkapcsolható a lakás világítása
-A ház és udvar bizonyságáról: TÁVFELÜGYELETRE kötött RIASZTÓ rendszer és INFRASOROMPÓ gondoskodik, KAMERA rendszer az egész ház körül, amely a lakásba külön monitoron keresztül megfigyelhető.
-Távfelügyeletre kötött FÜSTÉRZÉKELŐK
-Kábel tv mint a 4 hálószobában kiépítésre került
-Utcafront felől zárt kerítés
-A kerítés falán végig elhelyezett KÜTÉRI VILÁGÍTÁS, mely távból fel és le kapcsolható.
-Hörmann motorizált (hörmann kapumotorral) garázskapu távból nyitha-zárható)
-Motorizált ÚSZÓKAPU (így 2 autó a garázsba, 1 autó a rámpán kényelmesen elfér), továbbá külön kapu keresztül felszíni beálló is kialakítható.
-ZÁRT INTIM KERT
-Az udvar bal sarkában (jakuzzinak vagy infra szaunának áram hálózat kiépítésre került)

Elosztása:
ALSÓ SZINT: A lakásba egy előszoba fogadja az érkezőket, ahol egy beépített szekrényben a cipőket, kabátokat kényelmesen elférnek, majd tovább lépve fogad minket a CSODÁS EGYLÉGTÉRBEN LÉVŐ nappali–konyha-érkező (46,53m2-rel), az emeletre vezető lépcső mellett, a GYEREKUCKÓ (7,4m2) került kialakításra (így főzés közben a gyerek felügyelete megoldott). Az előszobából nyílik egy jelenleg dolgozó szoba funkciót betöltő (12,04-es helyiség, A lépcsőt követően, egy igényes burkolatú DUPLA mosdóval, sarokkáddal felszerelt fürdőszobába jutunk (9,5m2) itt található a pultba épített mosó és szárítógép.
FELSŐ SZINT: Gipszbetonból készült laminált parkettával burkolt kényelmes lépcsőfokok vezetnek fel, gyerek biztos fa korlátottal és lépcsővilágítással.
Egy tágas közlekedőből nyílik három nagyon jó méretű hálószoba (bruttó:17,06m2, 17,04m2 és 14,50m2) és egy kényelmes fürdőszoba 8m2-re zárja a sort.
Közelben: 5-8 perc sétával az óvoda, iskola könnyen elérhető, vonat álmos 8 perc sétányira, hévmegálló 20 perc sétányira, de helyi járat 2 perc sétával elérhető, amely közvetlen a hévállóban teszi le az embert.

Ajánlom mindazon családok számára, akik szép környezetben, élhető terekkel és kerttel rendelkező, korszerű otthont keresnek.

További bővebb információkért, illetve a megtekintés ügyében forduljon hozzám bizalommal, akár hétvégén is, ha nem tudom fogadni hívását, visszahívom.


Hivatkozási szám: 107003285

Kapcsolat a hirdetővel
  • Noszkay Zsuzsanna

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Dunaharaszti

Rákócziliget


Hasonló hirdetések

  • Eladó ház, Dunaharaszti
    Dunaharaszti
    Dunaharaszti és Budapest határán, pazar kerttel bíró, földszintes, tégla építésű ELADÓ HÁZ várja új tulajdonosát. Az ingatlan 1972-ben épült és 123 négyzetméteren helyezkedik el. Az állapota jó, de korszerűsítést igényel, a szobaszáma pedig 3. A KIVÁ...
    • Családi ház eladó - Dunaharaszti
    1 napja, 19 órája
    98 000 000 Ft
  • Eladó ház Dunaharaszti
    Dunaharaszti, Dunaharaszti
    Budapest mellett, Dunaharaszti zártkerti övezetében eladó 1500 nm-es telken elhelyezkedő szigetelt 27 nm-es faház, 10 nm-es fedett terasszal. A házat jelenlegi tulajdonosai nyaralóként használják több évtizede, de a környéken sokan életvitelszerűen h...
    • Családi ház eladó - Dunaharaszti
    1 napja, 22 órája
    26 500 000 Ft
  • Eladó ház Dunaharaszti
    Dunaharaszti, Dunaharaszti
    Budapesthez közel, Dunaharaszti kedvelt lakóparkjában, a Bezerédi lakóparkban eladásra kínálok egy 130 m2-es, 3 szoba + nappalis, nagyon jó elosztású, önálló családi házat, 715 m2-es, gyönyörűen karbantartott, parkosított telken. A ház a környéken az...
    • Családi ház eladó - Dunaharaszti
    1 napja, 22 órája
    119 000 000 Ft
  • Eladó ház Dunaharaszti
    Dunaharaszti, Dunaharaszti
    Dunaharaszti Rákócziliget részén nettó 85 m2-es 3 szobás ikerház 459 m2-es telekkel eladó! A ház tégla építésű, átlagos állapotú. A földszinten egy szoba, előtér, előszoba, konyha-étkező, és egy fürdőszoba található. Az emeleten 2 hálószoba és egy el...
    • Ikerház eladó - Dunaharaszti
    1 napja, 22 órája
    48 900 000 Ft
  • Eladó Ház, Dunaharaszti
    Dunaharaszti
    EGYEDI INGATLAN A PIACON!LUXUS OTTHON, WELLNESS és IRODA egyben? Ez a ház a megoldás!5 hálószobás, amerikai konyhás nappali, nagy, fedett terasz, medence, fűthető dézsafürdő – külön bejáratú iroda/üzlethelyiség, ami ügyfelek fogadására is alkalmas!Mi...
    • Családi ház eladó - Dunaharaszti
    1 napja, 22 órája
    163 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Noszkay Zsuzsanna

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Dunaharaszti

Rákócziliget