Több generációnak, vagy üzleti célra is kiválóan alkalmas, NAGY HÁZ, Dunaharaszti Alsó közelében

129 000 000 Ft
Dunaharaszti
2 hete, 6 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10917415
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 9
  • Alapterület (m²): 400
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Hatalmas területű, modern építésű ingatlan, több célra is hasznosítható!

Dunaharasztiban, Dunaharaszti alsó vasútállomás közelében, rendezett, szép utcában, 822m2-es telken eladó egy 4 szinten több, mint 400m2-es, három lakószinttel, 9 szobával, 3 fürdőszobával rendelkező, átlagon felülien tágas tereket kínáló, napfényes, az 1990-es évek legvégén épült, jó küllemű, családi ház.

Az ingatlan 4 szintes kialakítású. Alsó, szuterén szintjén több autónak helyet kínáló teremgarázs, tárolóhelyiségek, klub, vagy vendégszobaként is hasznosítható terek és kazánház helyiségek találhatóak. Felső három szintje lakószintként funkcionál.
Az alsó lakószint ad helyet a hatalmas nappaliszobának, étkezős konyhának. Ezen kívül két hálószoba, fürdőszoba, wc, és egy kamra helyiségek gazdagítják a szint felszereltségét. A nappaliból tágas, a kerthez kapcsolódó terasz nyílik.
A középső szinten 4 különnyíló hálószoba, két fürdőszoba+wc, és egy konyha találhatóak. Az egyik fürdő és a konyha felújítása megkezdődött, azonban időközben félbe maradt, így e két helyiség befejezésre szorul.
A felső szinten két különnyíló hálószoba került kialakításra, de fürdőszoba, wc itt és beépíthető.

A ház egészét kivételesen tágas terek, és jól átgondolt elrendezés jellemzik. A helyiségek szinte mindegyike külön bejáratú,. Kialakításkor magas minőségű anyagokat használtak, melyek manapság is megállják a helyüket, mind állapot, mind esztétikum tekintetében.
Benapozottsága kitűnő, reggeltől estig rengeteg természetes fényben részesül.

Az épület fűtése gázkazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal is megoldott, a két fűtési mód szabadon és könnyen váltható pár mozdulattal.

Állapotát tekintve az ingatlan igény szerinti felújítás után költözhető, de jelenlegi állapotában is alkalmas életvitelszerű lakhatásra, minden eszköz és berendezés remekül működik.

A ház külleme rendezett, külső homlokzata esztétikus, teteje remek állapotú cseréptető. Az épület mögött belátásmentes, intim kert került kialakításra, melynek közlekedő részei térkövezve vannak. A kert közepén egy medence is található, mely kisebb takarítás után azonnal használatba vehető.

Elrendezése, elhelyezkedése okán kifejezetten ajánlom nagycsaládosok, összeköltöző generációk figyelmébe, de a tágas terek, és jó elrendezés okán cégközpontnak, irodának, vállalkozási célra, továbbá szálláshelynek, munkásszállásnak is kiváló választás.

A környéken minden elérhető, amire a mindennapokban szükség lehet: Oktatási intézmények, orvosi ellátás, szórakozási, kikapcsolódási, sportolási lehetőségek, kisebb-nagyobb üzletek. Tömegközlekedéssel a Dunaharaszti alsó vasútállomás felől pár perc alatt elérhető, autóval az 51-es és 510-es főutak felől szintén 2-3 perc utazásnyira van.
Érd: Takács Dávid, tel:06/70-772-1402, e-mail: takacs.david@dh.hu

Referencia szám: HZ084360-MA

Kapcsolat a hirdetővel
  • Takács Dávid

  • +367077-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Dunaharaszti


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Takács Dávid

  • +367077-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Dunaharaszti