Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Hangfürdő (tibeti és kristály hangtálak, intuitív hangszerek)

Dunaújváros Dunaújváros Dunaújváros
1 éve, 2 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10301408
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Horoszkóp, Tarot
Leírás
HANG & REZGÉS - TEST & LÉLEK - JIN & JANG

A hang és a rezgés fogalma nehezen választható szét. Sőt, esetünkben kéz a kézben jár. Úgy kapcsolódnak össze, akár test a lélekkel.

Az emberi szervezet 3/4-ét víz alkotja, ami a hang és a rezgések tökéletes közvetítőközege. Testünk így könnyen átveszi ezeket a rezgéseket, mi pedig élvezhetjük pozitív élettani hatásukat.
A gong és a hangtálak által keltett rezgés aktivizálja a szervezet öngyógyító képességeit, támogatja ezzel a sejtszintű egészség helyreállítását és növekedését.
A hangfürdők során használt terápiás eszközök rezgései anyagcsere folyamatokat és ezáltal tisztulást indítanak el. Minél jobban hidratált a szervezet, annál hatékonyabb a kezelés, ezért érdemes előtte és utána is sok folyadékot (lehetőleg tiszta vizet) fogyasztani.
A hangfürdő valamint a hangtálak testre helyezésének pozitív hatásai a fizikai testre: vérnyomás csökkentése
pulzusszám harmonizálása
légzés javulása
fájdalomcsillapítás
különböző gyulladások (főként ízületi és izom) csökkentése
görcsoldás
emésztési panaszok enyhítése

Ellenjavallatok:
szívritmuszavar, komolyabb szívbetegség
pacemaker
extrán alacsony vérnyomás
beültetett fém (egyénfüggő)
várandósság 1. trimesztere
epilepszia
műtét utáni 6 hét
alkohol/gyógyszerproblémák.....

Vannak a szkeptikusok, akik a fenti sorokra legyintenek és halandzsának tartják. Azt azonban Ők sem vitathatják el, hogy (ha az említett pozitív hatásokból semmit nem is tapasztalnak) 1 óra hangfürdő által nyújtott mélyrelaxáció 3 órányi teljes értékű alvással ér fel.
Éeeessss: horkolni ér! ????????

Következik a hangfürdő misztériuma. Milyen gyönyörű szó. Görög eredetű, jelentése: titok. Az ókori görög vallásban és filozófiában mindenekelőtt azt jelöli, ami egy istentapasztalatban titokzatos és kimondhatatlan, amit nem szabad átengedni a nyilvánosságnak. (Számomra: illetéktelen kezeknek)
Misztériumnak nevezték azokat a mágikus szertartásokat, melyeket a legnagyobb titokban hajtott végre a beavatottak csoportja egy isten vagy istennő tiszteletére. Tökéletes szó ????

Nos, a hangfürdő misztériuma. Hogyan hat a lelkünkre és ezen keresztül a tudatalattinkra?

A tudatalattink egy nagy tartós tárhelyhez hasonlítható. Itt raktározódnak el a különféle tapasztalásaink. Lehetnek ezek ezéletiek, előző életből hozottak, pozitív és negatív programok, családi minták egyaránt. A tudatosan élő ember arra törekszik, hogy a negatív programokat, lelki blokkokat feloldja és törölje. Azonban a tudatalattinkhoz hozzáférni nem könnyű.

A mélyben gyökerező problémák felszínre hozásának és feloldásának egyik hatékony eszköze a hangfürdő. Olyan, mintha elmennél egy pszichológushoz, de itt nem kell elmondanod, hogy mi a baj. Sőt előfordul, hogy Te sem vagy tisztában vele, hisz a tudatalattink tele van rég elfeledett, gyerekkorból hozott, rossz tapasztalásokkal. A rezgés és a hangok támogatásával létrejött alfaállapotban ezek felszínre kerülhetnek és feloldódhatnak, lelkünk megszabadulhat a tehertől.

Nem mindenki tapasztal lelki hatásokat. Néhányan csak békés relaxált állapotot élnek át. Kisimulnak, feltöltődnek, újra energikusak lesznek.
Mások mélyebbre jutnak. Vizióik lehetnek, múltbeli élmények kerülhetnek elő. Néhányunknak mély oldási, gyógyulási tapasztalata van, megint mások alszanak az egész hangfürdő alatt.
Minden hangfürdő saját, egyedi élmény, attól függ, hol tart az egyén élete útján.
A megszólaló hangok tökéletesen illeszkednek és alkalmazkodnak a résztvevők energetikájához, akik akkor és ott jelen vannak. Mindenki azt kapja a hangfürdőtől, amire szüksége van. Hisz minden okkal történik. Vagy értünk, vagy miattunk. ????

Kapcsolat a hirdetővel
  • Rujder Viktória

  • 0630528-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Dunaújváros

Dunaújváros
Dunaújváros


Hasonló hirdetések

  • Szerelmi mágia
    Dunaújváros
    Szerelmi mágia! A fehér mágia alkalmazásával már ma el lehet kezdeni a szerelmi mágia szertartást! Hűtlen kedves visszafordítása, ex visszaszerzése, szerelem bevonzása mágia, szerelmi harmonizáció, szerelmi oldás, vágykeltő mágia, szerelmi kötés, sze...
    • Horoszkóp, Tarot - Dunaújváros
    1 hete
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Rujder Viktória

  • 0630528-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Dunaújváros

Dunaújváros
Dunaújváros