B-Complex Forte vitamin - 90 tabletta - GymBeam

2 390 Ft
Eger
1 napja, 3 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11533772
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Vitamin B-Complex Forte - az összes B-vitamint tartalmazza olyan mennyiségben, amely fedezi belőlük a napi szükségletet

A Vitamin B-Complex Forte egy funkcionális táplálékkiegészítő, amely az összes B-vitamint tartalmazza, amelyre a szervezetnek szüksége van a megfelelő működéséhez. Mindegyik B-vitaminból legalább az ajánlott napi beviteli értékének a 200%-át tartalmazza. Ezért ez a termék ideális módja az általános egészségi állapot és vitalitás fokozásának. Az összetevőprofiljában az alapvető B-vitaminok mellett a B10-vitamin is megtalálható, amely para-aminobenzoesavként (PABA) is ismert. Mint bizonyára tudod, az összes B-vitamin a vízben oldódó vitaminok közé tartozik. Könnyen felszívódnak és betöltik a funkciójukat a szervezeten belül, majd a felesleges mennyiség a vizelettel együtt ürül ki. A szervezetünk ugyanis nem képes ezeket a vitaminokat tárolni, kivéve a B12-vitamint. Ezért érdemes rendszeresen pótolni, akár nagyobb adagokban is.

 

A benne lévő B-vitaminok mindegyike döntő szerepet játszik a szervezetben. Például a B1-vitamin hozzájárul a szív, az idegrendszer és a mentális egészség megfelelő működéséhez. Ezért elegendő bevitele még fontosabb, amikor olyan időszakon mész keresztül, amikor nagyobb lelki vagy fizikai stressz ér. A B2-vitamin azonban szintén fontos, mivel hozzájárul az egészséges bőr és a jó látás fenntartásához. Ezek természetesen kulcsfontosságúak a mindennapi működéshez. A B3-, B5-, B6-, B9- és B12-vitaminokkal együtt segít csökkenteni a fáradtságot és a kimerültséget, amely megkönnyíti, hogy megbirkózz a mindennapi feladataiddal. A B9-en és B10-en kívül az összes esszenciális B-vitamin fontos az energia-anyagcseréhez, amely során a szervezet ATP formájában termel életenergiát.

 

Ahhoz, hogy a szervezeted optimális állapotban legyen, és képes legyen ellenállni a különféle külső hatásoknak, megfelelően működő immunrendszerre van szükséged. Pontosan ezen segíthetnek a B6-, B9- és B12-vitaminok. Azonban amellett, hogy támogatják az egészséget és a szervezet megfelelő működését, néhány vitamin ebben a komplexben segíthet a megjelenés javításában is. Például a B2-, B3- és B7-vitaminok hatással vannak a bőr egészségére. A B7-vitamin a haj minősége szempontjából is fontos. Ez a vitaminkombináció tehát minden férfi és nő számára előnyös, aki egészséges megjelenésre és minőségi hajra vágyik. Ezenkívül a B10-vitamin-tartalma is jól jön, mivel a haj és a bőr minőségének javítására szolgál. A nők értékelni fogják a folsav, más néven folát vagy B9-vitamin jelenlétét is, amely az embrionális szövetek terhesség alatti növekedéséhez fontos.

 

Végül, de nem utolsósorban a Vitamin B-Complex Forte nagy előnye a praktikus formája. Egyetlen tabletta bevételével megbízhatóan fedezheted az összes esszenciális B-vitamin ajánlott napi bevitelét. Minden tabletta a vitaminok ajánlott napi beviteli értékének legalább kétszeresét tartalmazza. Ez könnyebbé teszi az optimális szint fenntartását a szervezetben, mint valaha.

 

A B-Complex Forte vitamin előnyei


tartalmazza az összes alapvető B-vitamint

1 tabletta fedezi a teljes napi B-vitamin szükségletet

B10-vitaminnal (para-aminobenzoesavval) dúsított

támogatja az idegrendszer, a szív és a psziché megfelelő működését

befolyásolja a szem megfelelő működését

elősegíti a bőr és a haj egészségét

hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez és az immunitáshoz

praktikus tabletta formában kapható




Alkalmazás:
Fogyassz naponta 1 tablettát.





B-Complex Forte vitamin - 90 tabletta - GymBeam

1 adag: 1 tabletta

90 adagot tartalmaz



Tápértékek

1 tabletta

*INBÉ


B1-vitamin

10 mg

909 %

B2-vitamin

10 mg

714 %

B3-vitamin

50 mg

313 %

B5-vitamin

40 mg

667 %

B6-vitamin

9,8 mg

700 %

B7-vitamin

0,5 mg

1000 %

B9-vitamin

0,4 mg

200 %

B10-vitamin

50 mg

-

B12-vitamin

5 μg

200 %


*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)






Összetevők:
Tömegnövelő anyagok (szorbitok), B3-vitamin (nikotinamid), B5-vitamin (kalcium-D-pantotenát), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), B2-vitamin (riboflavin), B1-vitamin (tiamin-hidroklorid), B1-vitamin (tiamin-mononitrát), B7-vitamin (D-biotin), B9-vitamin (pteroilmonoglutaminsav), B12-vitamin (cianokobalamin), B10-vitamin (para-aminobenzoesav - PABA), csomósodást és lesülést gátló anyag (magnézium-sztearát).


Figyelmeztetés:


Felhívás: Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, s nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. A Himalaya Logistic Kft. valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fentiek jogforrásául szolgáló 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendeletben írtakat, továbbá a gazdasági versenyhivatali előírásokat. Kijelentjük, hogy a termékeink hatóanyagairól szóló írásaink kizárólag a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján, összefüggéseik mélyreható tanulmányozása nyomán születnek, s azok eredményeinek bemutatására szolgálnak a fogékony és érdeklődő Olvasók tájékoztatásának törekvésével. E szövegek eladásösztönző célt nem hordoznak, a termékeink megvásárlására nem buzdítanak. Ha Vásárlóink visszatérő rendeléseikkel megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták. Ebben hiszünk, ezért dolgozunk.


Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Gyógyászati célra nem alkalmas. Kérjük, ha bármilyen egészségügyi panasza, ismert betegsége van vagy várandós, szoptat, előbb konzultáljon szakorvosával, mielőtt elkezdené a termék fogyasztását, alkalmazását. Kérjük, minden esetben tartsa be az adagolási, tárolási és egyéb instrukciókat.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, fénytől védve.

Mindent megteszünk azért, hogy teljeskörű tájékoztatást adjunk termékeinkről, azonban ha bármilyen kérdése, aggálya lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, különösen akkor, ha bármilyen ételre, összetevőre allergiás vagy érzékeny. Az instrukciók betartásának elmaradásából és a nem megfelelő fogyasztásból eredő bármilyen károkért nem vállalunk felelősséget.


Cikkszám: 8588007275611

Vonalkód: 8588007275611




Vásárold meg most szuper áron B-Complex Forte vitamin - 90 tabletta - GymBeam termékünket és válogass több étrend-kiegészítőnk és szépségápolási termékünk közül és valóra váltjuk álmaid! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak, ami azt jelenti, hogy 24 órán belül megkaphatod rendelésed!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Eger


Hasonló hirdetések

  • Omega 3 + D3-vitamin - 90 kapszula - GymBeam
    Eger
    Omega 3 + D3-vitamin - a D3-vitamin jól felszívódó formájának és egészséges EPA és DHA zsírsavak keveréke, amelyek hozzájárulnak a szív megfelelő működéséhez Az Omega 3 + D3-vitamin egy táplálékkiegészítő, amely omega-3 zsírsavak és a D3-vitamin jól ...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 3 órája
    3 390 Ft
  • TMG - Trimetil-glicin - 90 kapszula - GymBeam
    Eger
    TMG - a trimetil-glicin a kolin aktív metabolitja, és a teljesítmény javítására használják. A TMG - Trimetil-glicin, ami betainként is ismert. Ez a kolin aktív metabolitja, amely a nootropikumok közé tartozik.  Ezeket a koncentráció és a szellemi tel...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 3 órája
    2 590 Ft
  • Myo-inozitol - 250 g - GymBeam
    Eger
    Myo-Inozitol - táplálékkiegészítő a nők egészségügyi ellátására és a havi ciklus harmonizálására A Myo-inozitol egy biológiailag aktív anyag, amelyet B8-vitaminként ismerhetsz. A szervezetben természetesen jelen lévő inozitolok csoportjába tartozik. ...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 3 órája
    7 290 Ft
  • Creatine Performance - 400 g - görögdinnye - GymBeam
    Eger
    Creatine Performance komplex étrend-kiegészítő sportolóknak a kreatin-monohidrát, a taurin és B6-vitamin együttes hatásával A Creatine Performance egy funkcionális étrend-kiegészítő, amely egyesíti magában a kreatin, a taurin és a B6-vitamin hatásait...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 3 órája
    5 390 Ft
  • Creatine Performance - 400 g - ízesítetlen - GymBeam
    Eger
    Creatine Performance komplex étrend-kiegészítő sportolóknak a kreatin-monohidrát, a taurin és B6-vitamin együttes hatásával A Creatine Performance egy funkcionális étrend-kiegészítő, amely egyesíti magában a kreatin, a taurin és a B6-vitamin hatásait...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 3 órája
    5 390 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Eger