BCAA Hydrate - 375 g - mangó-maracuja - GymBeam

5 790 Ft
Eger
1 napja, 20 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12379275
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
BCAA Hydrate - BCAA aminosavak, elektrolitok, B6-vitamin és kókuszvíz instant keveréke, amely ideális funkcionális sportitalok készítéséhez

A BCAA Hydrate egy elektrolitokkal, B6-vitaminnal és kókuszvíz porral kiegészített elágazó láncú aminosavakat (BCAA) tartalmazó instant keverék. Ez egy egyedülálló hidratáló komplex, amelyből funkcionális sportital készíthető. Fogyasztható testmozgás előtt, az igénybevételt jelentő erő- és állóképességi edzések alatt vagy után.

A termék alapját a BCAA-ként ismert L-leucin, L-izoleucin és L-valin formájú aminosavak alkotják. Ezek esszenciális aminosavak, ami azt jelenti, hogy a szervezetünk nem tudja őket saját maga előállítani. Ezért ezeket rendszeresen pótolni kell az étrendből vagy táplálékkiegészítőkkel. Ebben az étrend-kiegészítőben ezek optimális, 4:1:1 arányban vannak jelen, az összes aminosav közül a legnagyobb anabolikus potenciállal rendelkező leucin javára. Ez az mTOR fehérje prekurzoraként szolgál, amely aztán beindítja az izomfehérje-termelés (proteoszintézis) folyamatát. Ezt különösen az edzés után, a regenerálódás folyamata során értékelhetjük. Sportolás közben is jól jön, mert gyorsan emésztődik, és a szervezet energiaforrásként tudja felhasználni.

Minden sportitalnak tartalmaznia kell az optimális hidratáláshoz kapcsolódó elektrolitokat. Ebben a formulában kalcium, magnézium, nátrium és klorid található. Ezek az ásványi anyagok megtalálhatók az izzadságban, amely nagyobb mértékben képződik sportolás közben. Ez az étrend-kiegészítő tehát segít a pótlásukban. Ezenkívül a magnézium hozzájárul a szervezet elektrolit-egyensúlyához, és a kalciumhoz hasonlóan segíti az egészséges izomműködést. A B6-vitamin is helyet kapott a termékben, mivel hozzájárul a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez. Segíti a normál energia-anyagcserét, valamint a fehérjék és szénhidrátok megfelelő anyagcseréjét is.

A BCAA Hydrate összetevőit a friss kókuszdióból nyert kókuszvíz por teszi teljessé. Frissítő, enyhén édes íze van, és bioaktív vegyületeket is tartalmaz. Mindebből egy egyedülálló táplálékkiegészítő áll össze, amelyet csak vízzel kell összekeverni, és máris kész az ízletes sportital a sportolók számára.

A BCAA Hydrate előnyei


BCAA-kat, elektrolitokat és B6-vitamint tartalmazó funkcionális keverék

kókuszvíz porral dúsítva

BCAA-kat tartalmaz - L-leucin, L-izoleucin és L-valin 4:1:1 arányban

kalcium-, magnézium- és kloridforrás

a BCAA-k energiaforrásként is felhasználhatók

segíti az elektrolit-egyensúlyt

hozzájárul a helyes energia-anyagcseréhez

segíti a megfelelő izomműködést

hozzájárul a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez

vízzel keverve funkcionális sportital készíthető belőle

frissítő íz

fogyasztható az edzés előtt, alatt és után

ideális erő- és állóképességi sportolók számára




Alkalmazás:
Keverj össze 1 adagolókanál (12,5 g) port 300 ml vízzel. Fogyaszd napi 1-2 alkalommal.





BCAA Hydrate - 375 g - GymBeam

1 adag: 12,5 g

30 adagot tartalmaz



Tápértékek

12.5 g (1 adag)

 *RBÉ 12,5 g-onként


BCAA

5000 mg

 -

- L-Leucin

3333.33 mg

 -

- L-Izoleucin

833.33 mg

 -

- L-Valin

833.33 mg

 -

Kókuszvíz por

500 mg

 -

Nátrium

200 mg

 -

Klorid

150 mg

19%

Kálium

150 mg

8%

Kalcium

120 mg

15%

Magnézium

75 mg

20%

B6-vitamin

2.8 mg

200 %


*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)






Összetevők:
BCAA 4:1:1 (L-leucin, L-izoleucin, L-valin), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), trimagnézium-citrát, kókuszvízpor, trinátrium-citrát, trikálium-citrát, kalcium-karbonát, inulin, savanyúságot szabályozó anyag (almasav), természetes aroma, nátrium-klorid, Grindsted® sűrítőanyag (xantángumi, cellulóz), édesítőszer (szukralóz), színezék (béta-karotin), céklapor koncentrátum, B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid).


Figyelmeztetés:


B6-vitamint, ásványi anyagokat és aminosavakat tartalmazó sportitalpor. Édesítőszerrel készült táplálékkiegészítő.

Felhívás: Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, s nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. A Himalaya Logistic Kft. valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fentiek jogforrásául szolgáló 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendeletben írtakat, továbbá a gazdasági versenyhivatali előírásokat. Kijelentjük, hogy a termékeink hatóanyagairól szóló írásaink kizárólag a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján, összefüggéseik mélyreható tanulmányozása nyomán születnek, s azok eredményeinek bemutatására szolgálnak a fogékony és érdeklődő Olvasók tájékoztatásának törekvésével. E szövegek eladásösztönző célt nem hordoznak, a termékeink megvásárlására nem buzdítanak. Ha Vásárlóink visszatérő rendeléseikkel megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták. Ebben hiszünk, ezért dolgozunk.


Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Gyógyászati célra nem alkalmas. Kérjük, ha bármilyen egészségügyi panasza, ismert betegsége van vagy várandós, szoptat, előbb konzultáljon szakorvosával, mielőtt elkezdené a termék fogyasztását, alkalmazását. Kérjük, minden esetben tartsa be az adagolási, tárolási és egyéb instrukciókat.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, fénytől védve.

Mindent megteszünk azért, hogy teljeskörű tájékoztatást adjunk termékeinkről, azonban ha bármilyen kérdése, aggálya lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, különösen akkor, ha bármilyen ételre, összetevőre allergiás vagy érzékeny. Az instrukciók betartásának elmaradásából és a nem megfelelő fogyasztásból eredő bármilyen károkért nem vállalunk felelősséget.


Cikkszám: 8586025602891

Vonalkód: 8586025602891




Vásárold meg most szuper áron BCAA Hydrate - 375 g - mangó-maracuja - GymBeam termékünket és válogass több étrend-kiegészítőnk és szépségápolási termékünk közül és valóra váltjuk álmaid! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak, ami azt jelenti, hogy 24 órán belül megkaphatod rendelésed!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Eger


Hasonló hirdetések

  • Hógomba - 90 kapszula - GymBeam
    Eger
    A Hógomba egy jótékony hatású gomba, melyet öregedésgátló táplálékkiegészítőkben és az általános egészség és vitalitás ápolására használnak A Hógomba vagy fehér gomba (Tremella fuciformis) egy jótékony hatású gomba, amelynek számos jótékony hatása va...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 20 órája
    5 190 Ft
  • BLACK ROCK - 4db kapszula - Himalaya Logistic
    Eger
    BLACK ROCK, ahol a férfiasság új szintjét tapasztalhatod meg! A BLACK ROCK egy lenyűgözően hatékony és kifinomult alkalmi potencianövelő termék, amely kizárólag a férfiak számára lett kifejlesztve, hogy maximális teljesítményt és önbizalmat biztosíts...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 20 órája
    7 290 Ft
  • Omega 3 + D3-vitamin - 90 kapszula - GymBeam
    Eger
    Omega 3 + D3-vitamin - a D3-vitamin jól felszívódó formájának és egészséges EPA és DHA zsírsavak keveréke, amelyek hozzájárulnak a szív megfelelő működéséhez Az Omega 3 + D3-vitamin egy táplálékkiegészítő, amely omega-3 zsírsavak és a D3-vitamin jól ...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 20 órája
    3 390 Ft
  • TMG - Trimetil-glicin - 90 kapszula - GymBeam
    Eger
    TMG - a trimetil-glicin a kolin aktív metabolitja, és a teljesítmény javítására használják. A TMG - Trimetil-glicin, ami betainként is ismert. Ez a kolin aktív metabolitja, amely a nootropikumok közé tartozik.  Ezeket a koncentráció és a szellemi tel...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 20 órája
    2 590 Ft
  • Myo-inozitol - 250 g - GymBeam
    Eger
    Myo-Inozitol - táplálékkiegészítő a nők egészségügyi ellátására és a havi ciklus harmonizálására A Myo-inozitol egy biológiailag aktív anyag, amelyet B8-vitaminként ismerhetsz. A szervezetben természetesen jelen lévő inozitolok csoportjába tartozik. ...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 20 órája
    7 290 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Eger