Beta-Solar Sport Edition napozóvitamin - 30 kapszula - Olimp Sport - Olimp Sport Nutrition

3 490 Ft
Eger
1 napja, 11 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10768192
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
OLIMP LABS BETA-SOLAR SPORT EDITION - 30 KAPSZULA


Szép és egészséges barnaságért!


Az Olimp Beta Solar hármas mátrixa komplex módon védi és táplálja bőrünk sejtjeit, valamint harcol az öregedés jelei ellen! Ideális napozáshoz, szoláriumozáshoz a bőr barnulási képességének fokozásához, az oxidatív stressz elleni maximális védelem mellett! Továbbá ideális testépítőknek „beszáradt” versenyidőszakban a papírvékony bőr védelmére és a bőr barnítására.





A napozás és a téli időszakok szoláriumozása manapság egyre több kérdést vet fel, mivel az UV sugárzás káros hatása jelentősen meghaladja az éltető nap sugarainak gyógyító hatását. Viszont a napozás jótékony hatását korlátozott mértékben ugyan, de igényli a szervezetünk több egészségmegőrző folyamathoz is, ráadásul egy szép, egyenletesen lebarnult test többnyire dekoratívabb, kellemesebb benyomást kelt. Nehéz meghúzni a határt, hogy napjainkban meddig egészséges a napozás úgy, hogy délben gyakorlatilag negyed óra alatt is leéghetünk. Az még a kisebb probléma, hogy az agresszív UV sugárzás vörösre égeti a bőrünket – a nagyobb gond, hogy rákkeltő hatású, barnulás helyett csak gyorsan lehámló pecsenyevörös bőrt kapunk, ráadásul az így megterhelt bőr nagyságrendekkel gyorsabban öregszik és ráncosodik.





A megoldás, hogy



hogy fokozzuk barnulási képességét azzal az anyaggal, ami segíti a barnulást előidéző pigmentációt.

hogy a lehető legnagyobb mértékben védjük bőrünket a rákot és egyéb komoly problémákat okozó oxidatív stressztől – antioxidánsokkal.

hogy tápláljuk bőrünket a megújuláshoz és fiatalságának megőrzéséhez szükséges vitaminokkal, ásványi anyagokkal és tápanyagokkal, melyek növelik a hidratáltságát, rugalmasságát és erősítik a hámrétegünket.

az Olimp Beta Solar komplex formulája mindegyik kritérium figyelembevételével gondoskodik bőrünkről! 14 komponense a lehető legnagyobb mértékben támogatja és védi bőrünket a napozás során!





Főbb összetétel:



Béta-karotin: a legismertebb „napozó vitamin”, hatására gyorsabb, tartósabb barnulás érhető el a legerősebb védelem mellett, mivel a bőrünk sejtjeinek anyagcseréjét fokozza, így egyben segíti a bőr nap elleni védekező reflexét is – a pigmentek termelődésének elősegítésével. Mindamellett erős antioxidáns, így egyben védelmet is nyújt. Szintén fontos, hogy erősíti a nyálkahártyát, javítja a látást, gyorsítja a haj és köröm növekedését és jótékonyan hat a vérkeringésre és szívműködésre.



Astaxanthin: nagymértékben növeli a bőr hidratációját, javítja a rugalmasságát és csökkenti a finom ráncok kialakulásának esélyét.



Likopin: erős antioxidánsként késlelteti az öregedés bőrön jelentkező jeleinek megjelenését.



Lutein: elsősorban a szemet védi a káros UV sugaraktól, de karotinhoz hasonló vegyületként a bőrre is hasonlóan pozitív hatással van.



Tirozin + réz: a tyrozin aminosav és a szabadalmaztatott „Albion” szerves kötésű réz gyorsítja a barnulási folyamatot, fokozza a vérkeringést, így egyben javítja a regenerálódási képességet is!



Zöld tea kivonat: rendkívül erős antioxidánsként védi a bőrt és a belső szerveinket az öregedés hatásaitól és javítja az anyagcserénket.



Pureway C-vitamin: szabadalmaztatott „szerves” C-vitamin, mely magas bioflavanoid tartalmával védi a bőrben lévő hajszálereket, javítja a helyi vérkeringést, segíti a bőrsejtek megújulását, valamint erős antioxidáns hatású! Támogatja az immunrendszerünket, amely a bőrünket is védi a külső behatásoktól, fokozza a sebgyógyulást.



E-vitamin: szintén antioxidáns hatású vitamin, egyben erős „anti-aging”, tehát „kozmetikai öregedésgátló” vegyületként tartják számon, mert segít csökkenteni a bőrön jelentkező ráncokat és az idővel kialakuló rugalmatlanságot.



Szelén: rákellenes nyomelemként ismerjük, így a káros UV sugárzásnak kitett bőr esetében rendkívül fontos nyomelem. Fokozza a gyógyulási képességet és támogatja az immunrendszert.



Cink: szabadalmaztatott „szerves” kötésű Albion cink a sejtmembránok elengedhetetlen alkotóeleme, mely egyrészt nélkülözhetetlen a megújuláshoz, másrészt védi a stressznek kitett, érzékenyebb bőrt a kórokozóktól. A sebgyógyulás egyik alapvető eleme, valamint védi az örökítőanyagokat (RNS, DNS) – akár az UV sugárzás degeneratív hatásától.



Mangán: szerves kötésű Albion formulában a cinkkel együtt fokozza a kollagén képződést (bőrmegújító, karbantartó), illetve a bőr állagát megóvó enzimek termelődését. Védi a sejteket az UV sugárzás által kifejtett oxidatív stressz okozta károsodástól



Cisztin: fontos kéntartalmú aminosav, mely elengedhetetlen a bőr, a haj és a köröm egyik legfontosabb alkotóelemének (keratin) szintéziséhez.



Hialuronsav: a bőr alkotóeleme, a bőr „nedvességtartalmának” szabályzója, a bőrfeszesség egyik legfontosabb feltétele! Hiányában a bőr szárazzá válik, érzékenyebb lesz a külső negatív behatásokra.




Alkalmazás:
Napi 1 kapszula étkezés után bő folyadékkal fogyasztva.





Beta-Solar napozóvitamin - 30 kapszula - Olimp Labs

1 adag: 1 kapszula

30 adagot tartalmaz



Megnevezés

/ 1 kapszula


Béta-karotin 

15 mg

Astaxanthin 

2 mg

Likopin 

1 mg

Lutein

2 mg

L-tirozin 

100 mg

Zöld tea kivonat (98% polifenol, 80% katekin, 55% EGCG) 

50 mg

C-vitamin és citrus bioflavonoidok PureWay-C®
 ebből C-vitamin

88,9 mg
80 mg (100%*)

E-vitamin 

12 mg (100%*)


Szelén

27 µg (50%)


Cink-aminosav kelát Albion® 
 ebből Cink

50 mg
10 mg (100%*)

Mangán-aminosav kelát Albion® 
 ebből Mangán

6,25 mg
1 mg (50%*)

Réz aminosav kelát Albion®
 ebből Réz

10 mg
1 mg (100%*)

L-cisztin 

10 mg

Hialuronsav 

1 mg


*RDA - Ajánlott napi bevitel





Összetevők:
béta-karotin, L-tirozin, vitaminok (L-aszkorbinsav – PureWay-C® C-vitamin, dl-á-tokoferol – E-vitamin), ásványi összetevők (Albion® cink aminosav kelát, Albion® réz aminosav kelát , Albion® mangán aminosav kelát, Albion® szelén aminosav kelát), zöld tea kivonat, asztaxantin, likopin, lutein, L-cisztin, nátrium-hialuronát, citrusfélék bioflavonoidjai, mikrokristályos cellulóz – térfogatnövelő, magnézium-sztearát – csomósodást gátló anyag, kapszula (zselatin, szín: E172)


Figyelmeztetés:


Felhívás: Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, s nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. A Himalaya Logistic Kft. valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fentiek jogforrásául szolgáló 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendeletben írtakat, továbbá a gazdasági versenyhivatali előírásokat. Kijelentjük, hogy a termékeink hatóanyagairól szóló írásaink kizárólag a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján, összefüggéseik mélyreható tanulmányozása nyomán születnek, s azok eredményeinek bemutatására szolgálnak a fogékony és érdeklődő Olvasók tájékoztatásának törekvésével. E szövegek eladásösztönző célt nem hordoznak, a termékeink megvásárlására nem buzdítanak. Ha Vásárlóink visszatérő rendeléseikkel megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták. Ebben hiszünk, ezért dolgozunk.


Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Gyógyászati célra nem alkalmas. Kérjük, ha bármilyen egészségügyi panasza, ismert betegsége van vagy várandós, szoptat, előbb konzultáljon szakorvosával, mielőtt elkezdené a termék fogyasztását, alkalmazását. Kérjük, minden esetben tartsa be az adagolási, tárolási és egyéb instrukciókat.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, fénytől védve.

Mindent megteszünk azért, hogy teljeskörű tájékoztatást adjunk termékeinkről, azonban ha bármilyen kérdése, aggálya lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, különösen akkor, ha bármilyen ételre, összetevőre allergiás vagy érzékeny. Az instrukciók betartásának elmaradásából és a nem megfelelő fogyasztásból eredő bármilyen károkért nem vállalunk felelősséget.


Cikkszám: 5901330055294

Vonalkód: 5901330055294




Vásárold meg most szuper áron Beta-Solar Sport Edition napozóvitamin - 30 kapszula - Olimp Sport termékünket és válogass több étrend-kiegészítőnk és szépségápolási termékünk közül és valóra váltjuk álmaid! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak, ami azt jelenti, hogy 24 órán belül megkaphatod rendelésed!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Eger


Hasonló hirdetések

  • Cryxon új kristálylámpa eladó!
    Eger, Eger, Eger
    A Cryxon® az első olyan komplex készülék, mely egyesíti a több ezer éves múlttal rendelkező kristály-, fény- és színterápia jótékony hatásait. Az emberi szervek különböző frekvenciákon rezegnek, azonban fáradtság, betegség esetén ez a rezgésszám lecs...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 17 órája
  • Cryxon új kristálylámpa eladó Egerben
    Eger
    Cryxon új kristálylámpa eladó Egerben! Eredeti csomagolásban elaó! Irányár: a bolti ár kb. 50%-a! Személyesen lehet megtekinteni és fizetni! Szállítást nem vállalok! Érdeklődések: mobilon: +36-30-229-9788 vagy emailben: szalayatti@gmail.com...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 17 órája
  • Cryxon új kristálylámpa eladó Egerben!
    Eger, Eger, Eger
    A Cryxon az első olyan komplex készülék, mely egyesíti a több ezer éves múlttal rendelkező kristály-, fény- és színterápia jótékony hatásait. Az emberi szervek különböző frekvenciákon rezegnek, azonban fáradtság, betegség esetén ez a rezgésszám lecsö...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 17 órája
    125 000 Ft
  • BCAA Hydrate - 375 g - zöldalma - GymBeam
    Eger
    BCAA Hydrate - BCAA aminosavak, elektrolitok, B6-vitamin és kókuszvíz instant keveréke, amely ideális funkcionális sportitalok készítéséhez A BCAA Hydrate egy elektrolitokkal, B6-vitaminnal és kókuszvíz porral kiegészített elágazó láncú aminosavakat ...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 11 órája
    5 790 Ft
  • BCAA Hydrate - 375 g - citrom-lime - GymBeam
    Eger
    BCAA Hydrate - BCAA aminosavak, elektrolitok, B6-vitamin és kókuszvíz instant keveréke, amely ideális funkcionális sportitalok készítéséhez A BCAA Hydrate egy elektrolitokkal, B6-vitaminnal és kókuszvíz porral kiegészített elágazó láncú aminosavakat ...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 11 órája
    5 790 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Eger