Break Bar fehérjeszelet - 21.5 g - GymBeam

360 Ft
Eger
1 napja, 4 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12042208
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Break Bar fehérjeszelet - egy finom csokoládé snack alacsony cukortartalommal, amely pótolja a fehérjéket, elűzo az éhséget és kielégíti az édesség utáni vágyat

A Break Bar fehérjeszelet minden édesszájúnak és az egészséges finomságokat kedvelőknek elégedettséget nyújt. Ízletes csokoládé snack ropogós ostyával és egy finom krémréteggel, amely finoman elolvad. Alacsony cukortartalommal büszkélkedhet, amit azok is értékelni fognak, akik diétáznak és megpróbálják csökkenteni a cukor bevitelét. Ugyanakkor a tejsavókoncentrátumból származó kiváló minőségű fehérjék forrása is, amely hozzájárul az izmok növekedéséhez és fenntartásához, valamint a csontok egészségéhez. További előnye, hogy bárhová magaddal viheted. 


Akár kirándulni indulsz, akár iskolába, akár munkahelyre,  gyors harapnivalóként, tízórai vagy uzsonakként is fogyaszthatod. A kellemes pillanatok szerelmesei értékelni fogják desszertként kávé mellé, vagy hegyekre néző kilátással vagy egy természeti séta során. Megbízhatóan feltölti az energiát a túrák után, elősegíti a gyomor telítettségét és kielégíti az édesség utáni vágyat. 




 


A Break Bar fehérjeszelet előnyei


egy finom csokoládés snack ropogós ostyával és krémréteggel

alacsony cukortartalommal büszkélkedhet

fehérjeforrás

glutén és GMO-mentes

bárhová magaddal viheted

tökéletes gyors nassolnivalónak, tízórainak vagy uzsonnának 

desszertként is nagyszerű ízű kávé mellé vagy túrázás közben

megbízhatóan pótolja az energiát és kielégíti az édesség utáni vágyat




Alkalmazás:
A Break Bar fehérjeszelet nassolnivalóként alkalmas a fehérjék pótlására és az edzés utáni regeneráció fokozására a nap bármely szakában.





Break Bar fehérjeszelet - GymBeam



Tápértékek


100 g

1 adag 21,5 g


Energia

2208 kJ / 527 kcal

475 KJ/ 113 kcal

Zsírok

39 g

8,5 g

- telített zsírsavak

24 g

5,2 g

Szénhidrát

37 g

8

- cukrok

4,3 g

0,9 g

Rost

1,3 g

0,28 g

Fehérje

16 g

3,4 g



0,29 g

0,06 g


*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)






Összetevők:
Tejcsokoládé maltittal [kakaóvaj, édesítőszer (maltitol), tejsavófehérje koncentrátum, teljes tejpor, zsírmentes kakaópor, vajkoncentrátum, emulgeálószer (lecitin), Bourbon vanília kivonat], édesítőszer (maltitol), shea vaj, rizsliszt , burgonyakeményítő, kókuszolaj, teffliszt, szójaliszt, zsírtalanított kakaópor, emulgeálószer ( szójalecitin ), tojássárgája, só, kelesztőszerek (nátrium-karbonát).


Figyelmeztetés:


Felhívás: Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, s nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. A Himalaya Logistic Kft. valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fentiek jogforrásául szolgáló 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendeletben írtakat, továbbá a gazdasági versenyhivatali előírásokat. Kijelentjük, hogy a termékeink hatóanyagairól szóló írásaink kizárólag a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján, összefüggéseik mélyreható tanulmányozása nyomán születnek, s azok eredményeinek bemutatására szolgálnak a fogékony és érdeklődő Olvasók tájékoztatásának törekvésével. E szövegek eladásösztönző célt nem hordoznak, a termékeink megvásárlására nem buzdítanak. Ha Vásárlóink visszatérő rendeléseikkel megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták. Ebben hiszünk, ezért dolgozunk.


Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Gyógyászati célra nem alkalmas. Kérjük, ha bármilyen egészségügyi panasza, ismert betegsége van vagy várandós, szoptat, előbb konzultáljon szakorvosával, mielőtt elkezdené a termék fogyasztását, alkalmazását. Kérjük, minden esetben tartsa be az adagolási, tárolási és egyéb instrukciókat.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, fénytől védve.

Mindent megteszünk azért, hogy teljeskörű tájékoztatást adjunk termékeinkről, azonban ha bármilyen kérdése, aggálya lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, különösen akkor, ha bármilyen ételre, összetevőre allergiás vagy érzékeny. Az instrukciók betartásának elmaradásából és a nem megfelelő fogyasztásból eredő bármilyen károkért nem vállalunk felelősséget.


Cikkszám: 8586024620988

Vonalkód: 8586024620988




Vásárold meg most szuper áron Break Bar fehérjeszelet - 21.5 g - GymBeam termékünket és válogass több étrend-kiegészítőnk és szépségápolási termékünk közül és valóra váltjuk álmaid! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak, ami azt jelenti, hogy 24 órán belül megkaphatod rendelésed!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Eger


Hasonló hirdetések

  • Expressz Diéta csomag - Antikatabolikus ketogén étrend, a Harvard Egyetem ajánlásával! - 20 adag - N
    Eger
    Cikkszám: 6430016139885 Vonalkód: 6430016139885 Vásárold meg most szuper áron Expressz Diéta csomag - Antikatabolikus ketogén étrend, a Harvard Egyetem ajánlásával! - 20 adag - Natur Tanya termékünket és válogass több étrend-kiegészítőnk és szépségáp...
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 4 órája
    10 990 Ft
  • Aqua+ 200 g - pina colada - Nutriversum
    Eger
    Kínálatunk egyik legújabb *egészséges diétát támogató készítménye a Aqua+ termékünk, amely 3 bombasztikus ízvilággal jelent meg! *A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, illetve a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a por...
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 4 órája
    4 490 Ft
  • Aqua+ 10 g - pina colada - Nutriversum
    Eger
    Kínálatunk egyik legújabb *egészséges diétát támogató készítménye a Aqua+ termékünk, amely 5 bombasztikus ízvilággal jelent meg! *A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, illetve a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a por...
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 4 órája
    290 Ft
  • Cookies tejkrémmel töltött - 130 g - Nutriversum
    Eger
    Tejkrémmel töltött kakaós kekszek, tejbevonattal és kekszdarabokkal, édesítőszerrel. Ha igyekszel egészséges életmódot fenntartani, többek között egy kiegyensúlyozott étrend követésével, amely nem tartalmaz a szervezetre ártalmas tápanyagokat, akkor ...
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 4 órája
    890 Ft
  • The Gold Bar protein szelet - Pekándió & Karamell - 45g - PureGold
    Eger
    The Gold Bar - Chocolate & Truffle & Orange (Doboz) Próbáld ki legújabb, elképesztően finom Gold Bar fehérjeszeletünket kétféle ízben. Alkalmazás: A nap bármely szakaszában ideális választás lehet, amikor csak megkívánod! Tápérték táblázat Tápértékek...
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 4 órája
    650 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Eger