Collagen Coffee - karamell - 20 kapszula - Nutriversum

2 690 Ft
Eger
1 napja, 14 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11244199
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
500 mg kollagéntartalmú Nespresso® kompatibilis kávékapszula.


A kapszulák minőségi őrölt, pörkölt kávét (80% Arabica, 20% Robusta) és 500 mg kollagént tartalmaznak függetlenül attól, hogyan készíted el.

A kávéfogyasztás legtöbbünk számára nemcsak egyszerűen napindító koffeinbevitelt jelent. Egy jó kávé sokkal inkább egy karakteres ízélménnyel átszőtt néhány percnyi kikapcsolás, amely a hétköznapok rohanó óráitól jelent menedéket a testnek és a léleknek egyaránt egy feltöltő szünet formájában. Van, akinek egyszerűen fontos szerepet játszik a szimpla mindennapok általános, szokássá vált kávéfogyasztása miatt, másoknak fontos szegmense egy családtaggal, vagy baráttal való beszélgetés kísérőjeként.


Egy biztos. A kávé velős részét képezi a mindennapjainknak. Ezért döntöttünk úgy, hogy a Nutriversum kínálatába is érdemel helyet, de a ránk jellemző módon nemcsak egy egyszerűen finom kávét dobunk piacra. Nespresso®* kompatibilis alumínium kávékapszuláink adagonként 500 mg kollagént biztosítanak a szervezet számára, amely a kávéfogyasztást így egy élvezetes szünetből egy funkcionálisan is hasznos időtöltéssé teszi.


A kollagénnel együtt a kapszulákba minőségi, brazil, frissen őrölt kávét töltünk, amely 80%-ban Robusta, 20%-ban pedig Arabica kávébabból áll, amely keverék tökéletesen biztosítja a megfelelő koffeintartalmat és a magával ragadó krema réteget. És még egy apróság: az ínyencekre is gondoltunk! Merülj el a kényesztető rumos gesztenye, a selymes karamell, az addiktív sütikrém, vagy az extra narancsos csokoládé ízesítésben, vagy élvezd ki a kávénk természetes ízvilágát az ízesítetlen formában!


*A Nespresso® a Société Des Produits Nestlé SA bejegyzett védjegye. A Nutriversum Kft. Független cég, amely sem közvetlenül, sem közvetetten nem kapcsolodik a Société Des Produits Nestlé SA-hoz. A kapszulák 100%-ban kompatibilisek a Krups, Magimix, Miele, Delonghi, Essenza, Citiz, Cub, Siemens valamint 2013 utáni Inissia, Pixie gépekkel.





Kinek ajánljuk?


Neked, ha



Te is szeretsz kávézni,

fontos számodra a kollagénbevitel,

ízesített kávét keresel,


vagy egyszerűen csak össze akarod kötni a kellemes a hasznossal!





Hogyan fogyaszd?


A kollagéntartalom tökéletes eloszlása érdekében használat előtt a kapszulák alját kopogtasd egy kemény felülethez, máskülönben a kapszula előfordulhat, hogy nehezebben fő le a megszokottnál. A Nespresso® kompatibilis kávégéped espresso programjával (30 ml) főzd le a kapszulát, és fogyaszd ízlésednek megfelelően! Tejport és édesítőszert a kapszulák nem tartalmaznak!



Alkalmazás:
A kávét espresso (40 ml) beállítással javasolt elkészíteni Nespresso kompatibilis kávégépekkel. A kapszulák 100%-ban kompatibilisek a Krups, Magimix, Miele, Delonghi, Essenza, Citiz, Cub, Siemens valamint 2013 utáni Inissia, Pixie gépekkel.




Tápérték táblázat


Tápértékek

1 kapszula



Energiatartalom 

24 kJ / 5,7 kcal

Zsírok
 ebből telített zsírok

0,1 g

0,04 g

Szénhidrátok
 ebből cukrok

0,7 g

0 g

Fehérjék 

0,5 g



0 g






Összetevők:
őrölt, pörkölt kávé (80% Arabica, 20% Robusta), marhakollagén, aroma**
**Aromát csak az ízesített kapszulák tartalmaznak.


Figyelmeztetés:


Gyermekektől elzárva tárolandó. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet vagy egészséges életmódot. Ne fogyaszd, ha allergiás vagy a termék bármely összetevőjére! Koffeint tartalmaz (80 mg/adag). Nem ajánlott terhes vagy szoptató nők, vagy gyerekek számára.


Tárolási feltételek: Tárold a kapszulákat sértetlenül száraz. Napfénytől védett helyen. szobahőmérsékleten!

*A Nespresso® a Société Des Produits Nestlé SA bejegyzett védjegye. A Nutriversum Kft. Független cég, amely sem közvetlenül, sem közvetetten nem kapcsolodik a Société Des Produits Nestlé SA-hoz. **Aromát csak az ízesített kapszulák tartalmaznak.


Cikkszám: FO-0052-1

Vonalkód: 5999107127862




Vásárold meg most szuper áron Collagen Coffee - karamell - 20 kapszula - Nutriversum termékünket és válogass több étrend-kiegészítőnk és szépségápolási termékünk közül és valóra váltjuk álmaid! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak, ami azt jelenti, hogy 24 órán belül megkaphatod rendelésed!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Eger


Hasonló hirdetések

  • LOMTALANÍTÁS PADLÁSTÓL A PINCÉIG !
    Eger
    Vas hulladékot, fémet, akkumulátorokat, rossz használaton kívüli műszaki cikkeket felvásárolok. Házhoz megyek készpénzzel fizetek! Az elszállításról gondoskodom! Tel:06-20-622-0491???????? HÍVJON BIZALOMMAL! VAGY PRIVÁTBAN!...
    • Egyéb eladó - Eger
    5 órája, 28 perce
    50 Ft
  • Expressz Diéta csomag - Antikatabolikus ketogén étrend, a Harvard Egyetem ajánlásával! - 20 adag - N
    Eger
    Cikkszám: 6430016139885 Vonalkód: 6430016139885 Vásárold meg most szuper áron Expressz Diéta csomag - Antikatabolikus ketogén étrend, a Harvard Egyetem ajánlásával! - 20 adag - Natur Tanya termékünket és válogass több étrend-kiegészítőnk és szépségáp...
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 14 órája
    10 990 Ft
  • Aqua+ 200 g - pina colada - Nutriversum
    Eger
    Kínálatunk egyik legújabb *egészséges diétát támogató készítménye a Aqua+ termékünk, amely 3 bombasztikus ízvilággal jelent meg! *A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, illetve a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a por...
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 14 órája
    4 490 Ft
  • Aqua+ 10 g - pina colada - Nutriversum
    Eger
    Kínálatunk egyik legújabb *egészséges diétát támogató készítménye a Aqua+ termékünk, amely 5 bombasztikus ízvilággal jelent meg! *A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, illetve a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a por...
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 14 órája
    290 Ft
  • Cookies tejkrémmel töltött - 130 g - Nutriversum
    Eger
    Tejkrémmel töltött kakaós kekszek, tejbevonattal és kekszdarabokkal, édesítőszerrel. Ha igyekszel egészséges életmódot fenntartani, többek között egy kiegyensúlyozott étrend követésével, amely nem tartalmaz a szervezetre ártalmas tápanyagokat, akkor ...
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 14 órája
    890 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Eger