Daily Fiber - 240 g - GymBeam

4 490 Ft
Eger
1 napja, 12 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11544485
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Daily Fiber – ötféle rost komplex keveréke az egészséges emésztésért

A Daily Fiber ötféle rost és fagyasztva szárított gyümölcs komplex keveréke. A válogatott összetevőknek köszönhetően hozzájárul az optimális rostbevitelhez, ami elengedhetetlen az emésztés egészségnek megőrzéséhez, emellett telít, így népszerű a súlyvesztésen dolgozók körében is.

                       

Összetevői között megtalálható a psyllium, az inulin és a galakto-oligoszacharidok is, amik a vízben oldódó rostok közé tartoznak. Prebiotikumként viselkednek, azaz tulajdonképpen az emésztőrendszerben élő hasznos baktériumok számára nyújtanak táplálékot. Emellett a baktériumok mennyiségére és sokféleségére is jótékony hatásokat gyakorolnak, ami az egészséges bélfunkciók, valamint az általános vitalitás és a test ellenállóképességénének fenntartásához is szükséges.

                         

Evés vagy ivás után a rostok megkötik a vizet, ettől megduzzadnak, és lassabban haladnak keresztül nem csak a gyomron, hanem a teljes emésztőrendszeren is. Ez a tulajdonságuk leginkább azok számára lehet vonzó, akik hosszabb ideig akarják jóllakottnak érezni magukat, így elkerülve az étkezések között jelentkező kínzó éhséget.

                             

A legjobb hatások érdekében a Daily Fiber vízben nem oldódó rostokat is tartalmaz, zab formájában. Ezek a fajta rostok a szervezetbe bejutva nem változnak, és nem alakulnak át energiává. Ennek köszönhetően képesek magukhoz kötni folyadékokat, valamint az emésztés során keletkező melléktermékeket is, ezáltal megtisztítják a bélrendszert. A termék, tulajdonságaink és változatos rosttartalmának köszönhetően, elsősorban azoknak ajánlott, akik szeretnék támogatni a szervezet természetes méregtelenítő folyamatait.

                            

Nem tartalmaz hozzáadott cukrot vagy más mesterséges édesítőszereket; ízesítéséről kizárólag a stevia növényből származó természetes édesítőszer és a fagyasztva szárított gyümölcs gondoskodik. A termék jól oldódó por formában kapható, amit hozzáadhatsz kedvenc zabkásádhoz, joghurthoz, smoothie-hoz, de összeverheted vízzel, gyümölcslével vagy más kedvenc italoddal is. Adhatod továbbá a nyers tésztához is sütéskor.

                                

A termék fogyasztásával könnyen gondoskodhatsz a jótékony hatású rostok elégséges napi beviteléről. És ez még nem minden. Tulajdonságainak köszönhetően azok is fogyaszthatják, akik súlyt akarnak leadni, mivel ha magas rosttartalmú ételeket eszel, hosszabb ideig érzed jóllakottnak magad. Alkalmazása az egészséges életmód rajongóinak, és azoknak is ajánlott, akik maximálisan gondoskodni kívánnak emésztésükről.




                                 


A Daily Fiber előnyei


ötféle rost és fagyasztva szárított gyümölcs keveréke

nem tartalmaz hozzáadott cukrot

steviából származó édesítőszerrel ízesítve

vízben oldódó és nem oldódó rostok forrása

psylliumot, inulint és galakto-oligoszacharidokat tartalmaz

zab- és kukoricarosttal gazdagítva

támogatja a szervezet természetes méregtelenítését

segítheti a súlyvesztést

jól oldódó por formában

zabkása, smoothie és egyéb italok készítéséhez, valamint sütéshez is remek választás




Alkalmazás:
Keverj össze egy púpozott teáskanál (7 g) terméket 250-300 ml vízzel. Fogyaszd naponta 1-2 alkalommal.





Daily Fiber - 240 g - GymBeam



Tápérték

100 g

7 g

*RBÉ/7 g


Energia

1023 kJ / 249 kcal

72 kJ / 17 kcal

3,6%

Zsír

0,8 g

Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Eger


Hasonló hirdetések

  • Eger
    Eladók oxigén és dissous gázpalackok üresen és töltve is....
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 7 órája
    20 000 Ft
  • Kaliforniai tonhalsaláta - 175 g - GymBeam
    Eger
    A Kaliforniai tonhalsaláta magas fehérjetartalmú, és tökéletes egy gyors ebédként vagy snack-ként útközben A Kaliforniai tonhalsaláta finom tonhalszeleteket (Katsuwonus pelamis) és kukorica, borsó, sárgarépa és fekete olívabogyó keverékét tartalmazza...
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 12 órája
    990 Ft
  • FIT RTE mexikói csirkés rizs - 420 g - GymBeam
    Eger
    FIT RTE mexikói csirkés rizs - egy teljes értékű étel, amely alkalmas utazáshoz vagy a zsúfolt napokon. Csak melegítsd fel, és élvezd a finom ebédet vagy vacsorát A FIT RTE mexikói csirkés rizs a külföldi ízek kedvelőinek biztosan tetszeni fog. Ez eg...
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 12 órája
    2 590 Ft
  • Fehérjés omlett - 500 g - GymBeam
    Eger
    Fehérjés omlett - egy ízletes étel, amely magas fehérjetartalmának köszönhetően elősegíti az izomnövekedést és a csontok egészségét A fehérjés omlett az egyik kedvenc reggeli finomsága mindenkinek, aki szereti a tojást. Ennél a változatnál azonban ne...
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 12 órája
    6 990 Ft
  • Nut Butter 2GO - Mandulavaj kókusszal és fehér csokival - 80 g - GymBeam
    Eger
    Nut Butter 2GO - Mandulavaj kókusszal és fehér csokival - finomság praktikus csomagolásban, amely útközben és túrázás közben is fogyasztható A Nut Butter 2GO - Mandulavaj kókusszal és fehér csokival egy ideális útravaló finomság, amely nemcsak az ízé...
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 12 órája
    790 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Eger