Eladó vendéglátás, Eger

800 000 000 Ft
Eger
1 napja, 5 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11561844
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 1200
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Rentábilis, magas hozamú, stabil üzletmenetű Hotel vált eladóvá Egerben a Szépasszonyvölgyben, amely- a 90-es évek óta, 30 éves üzletmenettel működik,- 3 épületegység folyamatos fejlesztése eredményeként alakult ki a jelenlegi épületcsoport,- ideális környezetben, a Szépasszonyvölgy pincéitől 3-500 m-en belül helyezkedik el,- jelen állapotában 8 db Standard, 6 db Superior Plus, 9 db Superior szobával, valamint 6 db 2-2 szobás appartmannal fogadja a vendéheit,- ezeken túlmenően 2 db 2 ill. 3 szobás privát lakás is része az ingatlannak, amelyek szintén alkalmasak vendéglátásra,- egyedi adottságként 10 db mélygarázs és 9 db udvari beálló áll a vendégek rendelkezésére,- földszinti szobáinak csaknem mindegyike teraszos kertkapcsolattal rendelkezik, - étterme és melegkonyhája közel 100 vendég befogadására és kiszolgálására alkalmas,- az épület egyik szárnyának földszintjén 50-60 fő befogadására teret adó tárgyaló-oktató áll rendelkezésre előtte lobby térrel,- alagsorában wellness részleg - szaunákkal, sókamrával, pihenőtérrel - biztosítja a vendégek kellemes pihenését,- a Hotel vendégkörének többsége külföldi, visszatérő, - az éves kihasználtság 75 % fölötti, - a 3 önálló helyrajzi számú ingatlan közös udvara 2500 m2, amelyen külső filagória, park és gyermekek részére játszótér is található,- a Hotel csak egyben megvásárolható,- tulajdonosai a csak a vendéglátási tevékenységre bejegyzett 2 gazdasági társaságot is készséggel felejánlják megvételre, így a működésel összefüggő valamennyi engedély és szerződés jogutódlással tovább alkalmazható.A további részletekről előzetesen egyeztetett időpontban kizárólag személyesen, készséggel tájékoztatom ill. a helyszínen be is mutatom.

800000000 Ft
Tel: 30/664-7044

Referencia szám: VL050709

Kapcsolat a hirdetővel
  • Zellei István

  • +363066-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Eger


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó Vendéglátás, Eger 349.000.000 Ft
    Eger
    Eger belvárosában kiváló BEFEKTETÉSI lehetőség! Eladó egy bevezetett luxus apartmankomplexum 8 lakással. Rövid távú vendégéjszakáztatással szeretne foglalkozni? Vagy csak olyan befektetést keres, amelyet ki tud adni üzemeltetésbe vagy akár saját maga...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Eger
    1 éve, 7 hónapja
    349 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Zellei István

  • +363066-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Eger