Erythrit 1000 g - GymBeam

3 890 Ft
Eger
1 napja, 8 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11533797
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eritrit - egészségesebb, kalóriamentes cukorhelyettesítő, nullás glikémiás index-szel

Az Eritrit egy kalóriamentes cukorhelyettesítő. Emiatt ideális fogyókúrához, vagy egy kitűnő cukorhelyettesítőként azok számára, akik próbálják korlátozni a cukorbevitelüket. Az Eritrit egy cukoralkohol (polialkohol), amely természetes módon megtalálható a gyümölcsökben, például a szőlőben, a körtében vagy az őszibarackban. Termelődik a sör, a bor vagy a sajt erjedése során is. Mint már említettük, fő előnye, hogy glikémiás indexe 0. Ennek köszönhetően nem emeli a vércukorszintet.

Mindegy, mennyit fogyasztunk belőle, nem juttatunk be energiát, mert a szervezetünk nem rendelkezik a szükséges enzimekkel, amelyeket az eritritből fel lehetne szabadítani. De nem ez az eritrit egyetlen előnye. Ha úgy döntesz, hogy a cukrot eritrittel helyettesíted, azzal támogatod a fogaid ásványi anyagainak megőrzését, és ezáltal támogatod a fogaid egészségét is.

Az eritritet leggyakrabban a glükóz természetes erjesztésével állítják elő mikroorganizmusok (Trichosporonoides megachiliensis) mellett. Ennek eredményeképpen apró kristályok keletkeznek, amelyek első pillantásra gyakorlatilag pont olyanok, mint a közönséges répacukor. Csak akkor fogod érezni a különbséget, amikor megkóstolod. Az Eritrit 0 kcal-val és a cukorhoz képest körülbelül 70%-os édességgel büszkélkedhet. Ezért valamivel nagyobb mennyiséget kell használni ahhoz, hogy az étel olyan édes legyen, mintha cukorral édesítenénk. Minden más szempontból azonban ugyanolyan az állaga, és gyakorlatilag ugyanúgy működik az ételekben és az italokban. Az Eritritnek köszönhetően egészségesebb módon, felesleges kalóriák nélkül édesítheted ételeid. Mindössze annyit kell tenned, hogy az italokban (teák, nyári italok), desszertekben és egyéb édes ételekben lévő cukrot teljesen vagy részben eritrittel helyettesíted. De használhatod sós ételek elkészítéséhez is. Az Eritrit mártások, levesek édesítésére vagy édes pácok készítéséhez is remek.

Ha szereted az édességeket, de kerülöd a cukrot, az eritrit nagyszerű kalóriamentes helyettesítő lehet, amely tökéletesen megédesíti az ételeid vagy italaid. Ráadásul még a fogak egészségének megőrzésében is segít.




 


Az Eritrit előnyei


egészségesebb cukorhelyettesítő

0 kcal-al büszkélkedhet

nem tartalmaz adalékanyagokat

glikémiás indexe a legalacsonyabb, azaz 0

nem tartalmaz glutént, sem laktózt

nem befolyásolja a vércukorszintet

a cukorral ellentétben hozzájárul a fogak mineralizációjának megőrzéséhez

édes ízű

használható desszertekhez, zabkásákhoz és édes ételekhez

mártások, levesek vagy húsok páclevének édesítésére is jiváló

100% vegán




Alkalmazás:
3:2 arányban (eritrit:cukor) használható cukor helyett édesítésre





Erythrit 1000 g - GymBeam



Tápértékek

100 g-ban


Energiatartalom

0 kJ / 0 kcal

Fehérje

0 g

Zsír

0 g

ebből telített zsírsavak

0 g

Szénhidrát

100 g

ebből cukor

0 g

ebből cukoralkohol

100 g



0,00 g


*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)






Összetevők:
100% Eritrit


Figyelmeztetés:


Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet.

Felhívás: Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, s nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. A Himalaya Logistic Kft. valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fentiek jogforrásául szolgáló 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendeletben írtakat, továbbá a gazdasági versenyhivatali előírásokat. Kijelentjük, hogy a termékeink hatóanyagairól szóló írásaink kizárólag a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján, összefüggéseik mélyreható tanulmányozása nyomán születnek, s azok eredményeinek bemutatására szolgálnak a fogékony és érdeklődő Olvasók tájékoztatásának törekvésével. E szövegek eladásösztönző célt nem hordoznak, a termékeink megvásárlására nem buzdítanak. Ha Vásárlóink visszatérő rendeléseikkel megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták. Ebben hiszünk, ezért dolgozunk.


Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Gyógyászati célra nem alkalmas. Kérjük, ha bármilyen egészségügyi panasza, ismert betegsége van vagy várandós, szoptat, előbb konzultáljon szakorvosával, mielőtt elkezdené a termék fogyasztását, alkalmazását. Kérjük, minden esetben tartsa be az adagolási, tárolási és egyéb instrukciókat.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, fénytől védve.

Mindent megteszünk azért, hogy teljeskörű tájékoztatást adjunk termékeinkről, azonban ha bármilyen kérdése, aggálya lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, különösen akkor, ha bármilyen ételre, összetevőre allergiás vagy érzékeny. Az instrukciók betartásának elmaradásából és a nem megfelelő fogyasztásból eredő bármilyen károkért nem vállalunk felelősséget.


Cikkszám: 8588006485806

Vonalkód: 8588006485806




Vásárold meg most szuper áron Erythrit 1000 g - GymBeam termékünket és válogass több étrend-kiegészítőnk és szépségápolási termékünk közül és valóra váltjuk álmaid! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak, ami azt jelenti, hogy 24 órán belül megkaphatod rendelésed!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Eger


Hasonló hirdetések

  • LOMTALANÍTÁS PADLÁSTÓL A PINCÉIG !
    Eger
    Vas hulladékot, fémet, akkumulátorokat, rossz használaton kívüli műszaki cikkeket felvásárolok. Házhoz megyek készpénzzel fizetek! Az elszállításról gondoskodom! Tel:06-20-622-0491???????? HÍVJON BIZALOMMAL! VAGY PRIVÁTBAN!...
    • Egyéb eladó - Eger
    18 perce
    50 Ft
  • Eger
    Eladók oxigén és dissous gázpalackok üresen és töltve is....
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 7 órája
    20 000 Ft
  • FIT RTE Currys csirke rizzsel - 420 g - GymBeam
    Eger
    FIT RTE Currys csirke rizzsel - egy azonnali fogyasztásra alkalmas finom étel, amely jó útközben vagy a rohanós napokon, amikor nincs időd főzni A FIT RTE Currys csirke rizzsel egy finom, teljes értékű, tápanyagokban gazdag, azonnali fogyasztásra alk...
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 8 órája
    2 590 Ft
  • FIT RTE ázsiai csirkés rizs - 420 g - GymBeam
    Eger
    FIT RTE ázsiai csirkés rizs – ízletes fogás rizzsel és szaftos csirkemellfilével azonnali fogyasztásra útközben vagy sűrű napokon, amikor nincs időd főzni A FIT RTE ázsiai csirkés rizs egy ízletes, teljes értékű, tápanyagokban gazdag főfogás azonnali...
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 8 órája
    2 590 Ft
  • FIT RTE olasz tészta csirkével - 420 g - GymBeam
    Eger
    FIT RTE Currys csirke rizzsel - egy azonnali fogyasztásra alkalmas finom étel, amely jó útközben vagy a rohanós napokon, amikor nincs időd főzni A FIT RTE Currys csirke rizzsel egy finom, teljes értékű, tápanyagokban gazdag, azonnali fogyasztásra alk...
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 8 órája
    2 590 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Eger