Étkezési élesztő - 150 g - GymBeam

1 490 Ft
Eger
1 napja, 15 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11533799
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Étkezési élesztő –inaktív élesztő finom pehely formájában, amely a vegán és más ételeket sajtra emlékeztető ízzel dobja fel

Az Étkezési élesztő egy népszerű vegán fűszer, amely inaktív élesztőt tartalmaz. A fő különbség az étkezési és a klasszikus élesztő között, amelyet elsősorban erjesztésre használnak, a pehely forma, az íz és a felhasználás. A Saccharomyces cerevisiae nevű élesztőtörzsből készül, amely tele van hasznos tápanyagokkal. Az élesztőt először hagyják elszaporodni egy cukorban gazdag anyagban, például melaszban. Ezután megszárítják és körülbelül 40 °C-os hőmérsékleten felmelegítik. Ezáltal inaktiválódik, miközben megmarad a nagyszerű íze és a tápértéke.

 

A végeredmény, hogy kapunk egy finom pelyhet, amelyet nem kell hőkezelni, és a fűszerekhez hasonlóan közvetlenül az ételekhez adható. Az étkezési élesztő édes-sós ízű, amely kissé a dióra vagy a sajtra emlékeztet. Ezt a fajta élesztőt ezért gyakran nevezik vegán parmezánnak.

 

Hogyan használjuk az Étkezési élesztőt? Tökéletes módja a vegetáriánus, vegán és húsételek ízesítésének. Jól megy tésztákhoz, rizottókhoz, levesekhez és húsgombócokhoz, és gazdagítja a kuszkusszal, quinoával, bulgurral vagy gyógynövényes pestóval készült ételeket is. A krémeknek, mártásoknak vagy salátaönteteknek is előnyére válhat a hozzáadott íz. Hozzáadhatod a rántott ételekhez is, vagy használhatod a zsemlemorzsa helyettesítőjeként sütéshez. Végül, de nem utolsósorban, vegán sajtok és szószok készítéséhez is felhasználható.

 

Ennek a fűszernek a legnagyobb előnye az összetevőprofilja. Csaknem 50%-a növényi eredetű fehérjékből áll, ami segít a fehérjebevitelben. Nem feledkezhetünk meg a magas rosttartalomról sem, amely fontos az egészséges emésztés szempontjából. Ezenkívül az étkezési élesztőt egyéb hasznos tápanyagtartalma miatt is keresik.

 

Ezért biztosan helyet kap minden, az egészséges életmódot támogató ember konyhájában. Ajánlott vegetáriánusoknak, vegánoknak, de azoknak is, akik újszerű ízekkel módon szeretnék feldobni ételeiket. Ráadásul nem tartalmaz glutént, amit a lisztérzékenyek és mások is értékelni fognak, akik a gluténbevitelt szeretnék korlátozni.

 

Az étkezési élesztő előnyei


fűszer inaktiv élesztőtartalommal

finom pehely formájában

élesztőből (Saccharomyces cerevisiae) készült

sajtra emlékeztető édes-sós íze van

magas a növényi eredetű fehérjetartalom

rostban gazdag

gluténmentes

sajtos ízt ad az ételeknek 

alkalmas tészták, rizottó, kenhető és egyéb ételek ízesítésére

vegán sajtok és szószok készítéséhez használják

ideális megoldás, hogy feldobja az étrendet

vegetáriánusnok és vegánok is fogyaszthatják







Étkezési élesztő - 150 g - GymBeam



Tápértékek

100 g

*RBÉ


Energiatartalom

1405 kJ / 335 kcal

16,7 %

Zsír

5 g

7,1 %

   ebből telített zsírsavak

1,75 g

8,8 %

Szénhidrát

14 g

5,4 %

   ebből cukor

9 g

10 %

Rost

20 g

-

Fehérje

49 g

98 %



0,5 g

8,3 %


*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)






Összetevők:
Szárított inaktív élesztő - pehely ( Saccharomyces cerevisiae).


Figyelmeztetés:


Tárolás: Száraz, maximum 25°C-os helyen tárolandó. Óvd a fagypont alatti hőmérséklettől és a közvetlen napfénytől.

Mindent megteszünk azért, hogy teljeskörű tájékoztatást adjunk termékeinkről, azonban ha bármilyen kérdése, aggálya lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, különösen akkor, ha bármilyen ételre, összetevőre allergiás vagy érzékeny. Az instrukciók betartásának elmaradásából és a nem megfelelő fogyasztásból eredő bármilyen károkért nem vállalunk felelősséget.


Cikkszám: 8586022219238

Vonalkód: 8586022219238




Vásárold meg most szuper áron Étkezési élesztő - 150 g - GymBeam termékünket és válogass több étrend-kiegészítőnk és szépségápolási termékünk közül és valóra váltjuk álmaid! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak, ami azt jelenti, hogy 24 órán belül megkaphatod rendelésed!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Eger


Hasonló hirdetések

  • LOMTALANÍTÁS PADLÁSTÓL A PINCÉIG !
    Eger
    Vas hulladékot, fémet, akkumulátorokat, rossz használaton kívüli műszaki cikkeket felvásárolok. Házhoz megyek készpénzzel fizetek! Az elszállításról gondoskodom! Tel:06-20-622-0491???????? HÍVJON BIZALOMMAL! VAGY PRIVÁTBAN!...
    • Egyéb eladó - Eger
    7 órája, 58 perce
    50 Ft
  • Eger
    Eladók oxigén és dissous gázpalackok üresen és töltve is....
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 14 órája
    20 000 Ft
  • FIT RTE Currys csirke rizzsel - 420 g - GymBeam
    Eger
    FIT RTE Currys csirke rizzsel - egy azonnali fogyasztásra alkalmas finom étel, amely jó útközben vagy a rohanós napokon, amikor nincs időd főzni A FIT RTE Currys csirke rizzsel egy finom, teljes értékű, tápanyagokban gazdag, azonnali fogyasztásra alk...
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 15 órája
    2 590 Ft
  • FIT RTE ázsiai csirkés rizs - 420 g - GymBeam
    Eger
    FIT RTE ázsiai csirkés rizs – ízletes fogás rizzsel és szaftos csirkemellfilével azonnali fogyasztásra útközben vagy sűrű napokon, amikor nincs időd főzni A FIT RTE ázsiai csirkés rizs egy ízletes, teljes értékű, tápanyagokban gazdag főfogás azonnali...
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 15 órája
    2 590 Ft
  • FIT RTE olasz tészta csirkével - 420 g - GymBeam
    Eger
    FIT RTE Currys csirke rizzsel - egy azonnali fogyasztásra alkalmas finom étel, amely jó útközben vagy a rohanós napokon, amikor nincs időd főzni A FIT RTE Currys csirke rizzsel egy finom, teljes értékű, tápanyagokban gazdag, azonnali fogyasztásra alk...
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 15 órája
    2 590 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Eger