Konyha trend körkép

Eger
5 éve

A 2019-es konyhatrendet, szebbnél szebb lakásokon keresztül mutatjuk most be az Olvasóknak. Mi is az idei év trendje? Szinte minden ízlésvilághoz találunk ötletes megoldásokat, amelyek segítségével más hangulatot varázsolhatunk a régi konyhába. A konyha nemcsak a főzés színtere, hiszen sok családban az étkezés a konyhában történik, így nagyon fontos hogy milyen légkört varázsolunk ide.


Letisztult, minimalista

Ebben a 2012-ben épült Porotherm téglából Dryvit hőszigeteléssel ellátott egri lakásban a konyha a letisztult, minimalista designt követi. Található benne 2 szoba, nappali-konyha-étkező, fürdőszoba, külön wc. A domináns szín a fehér, ez is a minimált erősíti. A lakás teljes körű felújításon esett át 2019-ben. Fűtése házközponti, hőfokszabályzóval. Közös költsége minimális. A modern konyhabútor és a háztartási gépek az ár részét képezik.


Természet ihlette

Az alábbi Duna-parti luxus rönkház Szigetszentmiklóson található, melyben a konyha természetes fából készült. A házba több bejáraton keresztül érkezhetünk, a garázsból - ahol két autó számára biztosított a parkolás -, illetve a terasz felől két irányból. A modern nappali-konyha-étkező a ház központi részén kapott helyet. A konyha-étkező fölött galéria került kialakításra. 


Konyhasziget

XVI. kerület kiemelt részén található ez a nettó 373 négyzetméteres luxus családi ház. A klasszikus konyhában a konyhasziget kiemelt helyet kapott. Hatalmas nappali, modern konyha minőségi gépekkel, étkező, wellness helyiség szaunával, fürdőszobák, az emeleten 4 nagy méretű szoba az egyik jelenleg moziszoba kiépített hangrendszerrel. Gardróbok, erkély. Egy jól átgondolt, és megtervezett ház.


Rusztikus

Ürömhegyen kínálnak eladásra egy 2014-ben épült luxus kivitelű exkluzív villát, amiben a konyha a rusztikus irányokat követi. Az épület 2 szintes, barokk stílusban épült, a legkiválóbb anyagok felhasználásával. Az alsó szinten, 115 nm-en található a konyha, étkező és nappali.


Romantikus

Kecskemét belvárosában, a Rákóczi Iskola mellett, tégla építésű társasházban található ez a gyönyörűen kialakított, 55 nm-es, 2 szobás, erkélyes, napfényes, kiváló elosztású 4. emeleti lakás. A konyha romantikus stílusú, amit a megfelelő kiegészítőkkel könnyen kivitelezhetünk.



 
Elhelyezkedés
Eger