Ezt a hirdetést archiválták.

Peanut Extra wasabi flavored földimogyoró - 190 g - Nutriversum (közeli szavidő)

Eger
1 hete, 3 napja

Hasonló hirdetések

  • LOMTALANÍTÁS PADLÁSTÓL A PINCÉIG !
    Eger
    Vas hulladékot, fémet, akkumulátorokat, rossz használaton kívüli műszaki cikkeket felvásárolok. Házhoz megyek készpénzzel fizetek! Az elszállításról gondoskodom! Tel:06-20-622-0491???????? HÍVJON BIZALOMMAL! VAGY PRIVÁTBAN!...
    • Egyéb eladó - Eger
    2 órája, 30 perce
    50 Ft
  • Expressz Diéta csomag - Antikatabolikus ketogén étrend, a Harvard Egyetem ajánlásával! - 20 adag - N
    Eger
    Cikkszám: 6430016139885 Vonalkód: 6430016139885 Vásárold meg most szuper áron Expressz Diéta csomag - Antikatabolikus ketogén étrend, a Harvard Egyetem ajánlásával! - 20 adag - Natur Tanya termékünket és válogass több étrend-kiegészítőnk és szépségáp...
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 11 órája
    10 990 Ft
  • Aqua+ 200 g - pina colada - Nutriversum
    Eger
    Kínálatunk egyik legújabb *egészséges diétát támogató készítménye a Aqua+ termékünk, amely 3 bombasztikus ízvilággal jelent meg! *A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, illetve a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a por...
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 11 órája
    4 490 Ft
  • Aqua+ 10 g - pina colada - Nutriversum
    Eger
    Kínálatunk egyik legújabb *egészséges diétát támogató készítménye a Aqua+ termékünk, amely 5 bombasztikus ízvilággal jelent meg! *A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, illetve a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a por...
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 11 órája
    290 Ft
  • Cookies tejkrémmel töltött - 130 g - Nutriversum
    Eger
    Tejkrémmel töltött kakaós kekszek, tejbevonattal és kekszdarabokkal, édesítőszerrel. Ha igyekszel egészséges életmódot fenntartani, többek között egy kiegyensúlyozott étrend követésével, amely nem tartalmaz a szervezetre ártalmas tápanyagokat, akkor ...
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 11 órája
    890 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11244204
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Pörkölt földimogyoró egy kis extrával!

Ha igyekszel egészséges életmódot fenntartani, többek között egy kiegyensúlyozott étrend követésével, amely nem tartalmaz a szervezetre ártalmas tápanyagokat, akkor bizonyára neked is fejfájást okoz megtalálni azokat az ételeket, amelyek tökéletesen megfelelnek az igényeidnek. Klasszikus egészséges élelmiszernek számít a pörkölt földimogyoró, viszont hiába az előnyös tápérték és a tucatnyi egészséges nyomelem, egy idő után unalmassá válhat a mindennapos fogyasztása.




De nem, ha rajtunk múlik!





Felismertük, hogy a vásárlóink körében igény volna egy olyan alternatívára is, amely kompromisszumok nélkül biztosítja a csonthéjas által kínált összes értékes tápanyagot, méghozzá egy ízletes, élvezetes formában. Megszületett a kínálatunk Peanut extra földimogyorója, amely a nevéhez méltóan nem egyszerűen minőségi, finom, tápanyagdús földimogyoró, hanem egy kis extra ízesítéssel is megszínesíti a mindennapos étrendet. 2 extra formában kerül a polcokra: pikáns wasabi, és duplán pörkölt formákban.




Tudtad? A földimogyoró nagy mennyiségben tartalmaz egészséges zsírokat, hiszen a teljes zsírtartalmának kevesebb, mint 10%-a telített zsír!






Adalékanyag-mentes

Hozzáadott zsiradékmentes

100% mogyoró

vegán

laktóz-, glutén-, kazein- és hozzáadott cukormentes





Kinek ajánljuk?


Neked, ha





egészséges életmódot követsz,

diétázol,

vegán életmódodhoz keresel változatos, egészséges élelmiszereket,


vagy egyszerűen csak szeretnéd kiélvezni az összes jótékony hatást, amit a földimogyoró nyújthat, mindezt pedig egy élvezetes módon tennéd!




Próbáld ki te is!




Hogyan fogyaszd?


Fogyaszd reggel, délben, este, vagy amikor jól esik!



Alkalmazás: Fogyasztás előtt rázd fel az üveget! fogyaszd bármikor, ha nasira vágysz!




Peanut Extra wasabi flavored földimogyoró - 190 g - Nutriversum



Megnevezés

100 g


Energia


2441 kJ / 590 kcal

Zsír
 amelyből telített zsírsavak

48,8 g

5,4 g

Szénhidrát
 amelyből cukor

9,7 g

4,5 g

Rost

9,4 g

Fehérje

23,8 g



1 g






Összetevők: pörkölt földimogyoró, wasabi por (torma 86%, mustár, kukoricakeményítő, savanyúságot szabályozó anyag, (citromsav, aszkorbinsav) színezék (brillantkék FCF, tartrazin*), rózsaszín himalája só. *tartrazin: gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.

Figyelmeztetés:


Kisgyermekek elől elzárva tárolandó! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. Ne fogyaszd, ha allergiás vagy a termék bármely összetevőjére.

Tárolási feltételek: Közvetlen napfénytől védve, száraz, hűvös helyen tárolandó!

Allergén információ: A termék dióféléket, török mogyorót, gabonaféléket, szezámot, glutént és szóját feldolgozó üzemben készült.











Cikkszám: FO-[------]

Vonalkód: [------]




Vásárold meg most szuper áron Peanut Extra wasabi flavored földimogyoró - 190 g - Nutriversum (közeli szavidő) termékünket és válogass több étrend-kiegészítőnk és szépségápolási termékünk közül és valóra váltjuk álmaid! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak, ami azt jelenti, hogy 24 órán belül megkaphatod rendelésed!

Elhelyezkedés
Eger

 
Elhelyezkedés
Eger