Penimax - 60db kapszula - Cobeco

12 890 Ft
Eger
1 napja, 7 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10125709
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Penimax egy férfiaknak készült gyógynövényes étrend-kiegészítő kapszula. Speciális összetevői közül kiemelkedik a Siberian Ginseng, Horny Goat Weed hatása.



A tablettákban kivételes növényi összetevők találhatóak, melyek képesek arra, hogy természetes módon serkentsék a tesztoszteron szintet, így növelve a tesztoszteron termelést a herékben mely még a potencianövelésre is kiváló hatással lehet. A készítmény kimondottan férfiasság növelő, péniszvastagító hatással bírhat.







A PeniMax pénisz növelés és pénisz vastagításra fejlesztett tablettáinak alkalmazásával a következő pozitív változásokat érzékelheti




Nagyobb lehet pénisze méretének keresztmetszete.


Pénisze hossza megnövekedhet.


Erőteljesebb és tartós merevedést érhet el.


Kontrolláltabbá válhat az ejakuláció.


Növekedhet a libidója.


Kiteljesedtebb orgazmus.


Sohasem érzett magabiztosságot érezhet.









Hogyan működik a pénisz méretet növelő tabletta?



A gyártó férfiasság növelő tablettáit a kielégítő eredmények elérése érdekében érdemes a tablettákat több hónapon át szedni, hogy tartós maradjon a pénisznövelő, péniszvastagító hatás. A 6 hónapos kúra végeztével péniszének keresztmetszete centiméterekkel vastagabb és centiméterekkel hosszabb lehet majd. A PenimaX nem fog csalódást okozni Önnek.








1. hónap: felvezető hónapnak is nevezhetjük. A szervezete akklimatizálódik a termékben található növényi hatóanyagokhoz. A készítmény képes lehet akár az első hónap után is az enyhe pénisz növelésre. Amellett hogy férfiasság növelő hatása elkezdi kifejteni hatását, potenciája is növekedhet.






2. hónap: a pénisz növelés, pénisz vastagítás már az erekció állapotában is látványos lehet. A változás sok esetben már szabad szemmel is látható. A Cobeco PeniMaX pénisznövelő használatával erekciója is erősebb és tartósabb lehet.






3. hónap: a megerősödés hónapja. Itt már megtapasztalhatja, hogy milyen érzés, ha férfiasságának mérete hosszabb és vastagabb.






4. hónap: a kúra leglátványosabb hónapja szokott lenni. Itt a pénisznövelés és péniszvastagítás a legintenzívebb és leglátványosabb szakaszba ér.






5. hónap: a pénisz méretének növelés és pénisz vastagságának növelése folytatódik. Átélheti a vastagabb és hosszabb férfiassággal járó pozitívumokat, szembesülhet egy új, eddig még nem tapasztalt Önbizalommal is.






6. hónap: befejező fázis, amikor a Penimax különleges összetevői folytatják pénisznövelő tevékenységüket a szervezetben. A pénisznövelés és péniszvastagítás erős és kemény erekciót is biztosíthat a használója számára. Erőteljesebb orgazmusokat, nagyobb mennyiségű magömlést és olyan péniszméretet érhet el, melyről eddig korábban csak álmodozni mert.






Alkalmazás: Ajánlott napi mennyiség 2 tabletta. Az ajánlott napi mennyiséget nem lépje túl! A tablettát szétrágás nélkül bő folyadékkal kell lenyelni. A tabletta fogyasztása kúraszerűen történjen!


OGYÉI notifikációs szám: 8816/2011



Hatóanyag mennyisége napi adagban (2 tabletta)






Összetevők

Aktív hatóanyag

Mennyiség






Szibériai Ginzeng (Eleutherococcus Senticosus)





400mg




Kálcium (Calciumcarbonat)





210mg




L-Arginin (L-Arginine)





200mg




Muira puama (Ptychotepalum Oladoides)





150mg




Fűrészpálma (Serenoa Repens)





100mg




Királydinnye (Tribulus Terrestris)





100mg




Emulgeáló szerek: cellulóz, nátrium-karboxi-metil-celulóz.




Csomósodás gátló szerek: magnézium stearát, sztearinsav, silicon-dioxid.





Emulgeáló és stabilizáló szer: hydroxi-propil-methylcellulose








Összetevők: a napi adagban 2 tabletta 1,9mg (hatóanyag tartalom): Siberian ginseng(400mg), Calcium(200mg, 26%RDA), L-Arginin(200mg), Muira Puama(150mg), Saw palmento(100mg), Tribulus Terrestris(100mg). Emulgeáló szerek: cellulóz, nátrium-karboxi-metil-celulóz. Csomósodás gátló szerek: magnézium stearát, sztearinsav, silicon-dioxid. Emulgeáló és stabilizáló szer: hydroxi-propil-methylcellulose

Cikkszám: PENIMAX-60

Vonalkód: 8718546540226




Vásárold meg most szuper áron Penimax - 60db kapszula termékünket és válogass több étrend-kiegészítőnk és szépségápolási termékünk közül és valóra váltjuk álmaid! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak, ami azt jelenti, hogy 24 órán belül megkaphatod rendelésed!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Eger


Hasonló hirdetések

  • Omega 3 + D3-vitamin - 90 kapszula - GymBeam
    Eger
    Omega 3 + D3-vitamin - a D3-vitamin jól felszívódó formájának és egészséges EPA és DHA zsírsavak keveréke, amelyek hozzájárulnak a szív megfelelő működéséhez Az Omega 3 + D3-vitamin egy táplálékkiegészítő, amely omega-3 zsírsavak és a D3-vitamin jól ...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 7 órája
    3 390 Ft
  • TMG - Trimetil-glicin - 90 kapszula - GymBeam
    Eger
    TMG - a trimetil-glicin a kolin aktív metabolitja, és a teljesítmény javítására használják. A TMG - Trimetil-glicin, ami betainként is ismert. Ez a kolin aktív metabolitja, amely a nootropikumok közé tartozik.  Ezeket a koncentráció és a szellemi tel...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 7 órája
    2 590 Ft
  • Myo-inozitol - 250 g - GymBeam
    Eger
    Myo-Inozitol - táplálékkiegészítő a nők egészségügyi ellátására és a havi ciklus harmonizálására A Myo-inozitol egy biológiailag aktív anyag, amelyet B8-vitaminként ismerhetsz. A szervezetben természetesen jelen lévő inozitolok csoportjába tartozik. ...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 7 órája
    7 290 Ft
  • Creatine Performance - 400 g - görögdinnye - GymBeam
    Eger
    Creatine Performance komplex étrend-kiegészítő sportolóknak a kreatin-monohidrát, a taurin és B6-vitamin együttes hatásával A Creatine Performance egy funkcionális étrend-kiegészítő, amely egyesíti magában a kreatin, a taurin és a B6-vitamin hatásait...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 7 órája
    5 390 Ft
  • Creatine Performance - 400 g - ízesítetlen - GymBeam
    Eger
    Creatine Performance komplex étrend-kiegészítő sportolóknak a kreatin-monohidrát, a taurin és B6-vitamin együttes hatásával A Creatine Performance egy funkcionális étrend-kiegészítő, amely egyesíti magában a kreatin, a taurin és a B6-vitamin hatásait...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 7 órája
    5 390 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Eger