PlyoBox Wood Plyometric Doboz - GymBeam

33 990 Ft
Eger
1 napja, 21 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11420838
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Sportfelszerelés, Kerékpár
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
PlyoBox Wood Plyometrikus Doboz - próbáld ki a robbanékony, dinamikus edzést ezzel az egyedi fitness eszközzel a stabilitásod, erőd fejlesztésére

A PlyoBox Wood egy plyometrikus doboz és egyben remek fitness eszköz valamennyi sportolónak, aki szeretné az edzéseit a következő szintre emelni. Tartós fából készült, amely garantálja a stabilitást és a biztonságot még a legmegterhelőbb edzések során is. Alkalmas pliometrikus edzésekhez, amelyet robbanékony, dinamikus alsótest edzésként is ismerhetünk, ahol a sima vagy dobozra ugrásos gyakorlatok dominálnak. Ugyanakkor, olyan gyakorlatokhoz is tökéletes, amelyek a stabilitás javítását vagy az erősítést célozzák meg. CrossFit vagy HIIT edzéseknél is szeretni fogod. A pliometrikus doboz két oldalán praktikus fogantyúkivágások vannak, amelyek támaszt nyújtanak edzés közben és a doboz hordozhatóságát is megkönnyítik. A PlyoBox nem összeszerülve kerül kiszállításra. A csomag tartalmazza az összeszereléshez szükséges összes alkatrészt. A plyomterikus doboz maximális terhelhetősége 200 kg. A csomag tartalmazza a plyometrikus doboz összeszerelési útmutatóját.

      

Hogyan szereld össze a PlyoBoxot? 


Vedd ki a plymoterikus dobozt a karton csomagolásból. 9 fa elemet (2x kis panel kivágott fogantyúval, 2x nagy fa panel, 2x közepes méretű fa panel, 3x fa tartópanel) kell találnod és egy csomagot 37 db facsavarral.

Kezdd a plyometrikus doboz aljának a földre helyezésével (használj 1-et a 2 nagy fa panelből). Ezután használd a csavarokat, hogy hozzáilleszd a doboz oldalpanelét, ehhez az oldalpanelnek kell a földön lennie. (Használj 1 közepes panelt, aminek nincs kivágott fogantyúja).

Helyezd a dobozd következő részét (használj 1-et a 2 kis kivágott fogantyús panelből) az előzőleg összerakott két panel közötti résbe. Biztosítsd ezt a kis panelt 2 fa csavarral. Rögzítsd a kis panelt ahhoz, amelyet egy csavarral a földre helyeztél. Helyezd a második csavart a kis fa panel szélének a közepére annak biztosítására, hogy az egyes darabok függőlegesen összetartanak. A maradék csavarokat akkor kell felszerelni, amikor a doboz minden oldala elkészült.

Hogy a második kivágott fogantyús fa panelt is a helyére tedd, ismételd meg a 3-ik lépést.

Szereld be a második közepes méretű panelt a kivágott fogantyúk nélkül. Használj 3 csavart minden egyes fa panel rögzítéséhez. Húzd meg mindkét oldalon a középső csavarokat, hogy az összes panelt a plyometrikus doboz aljára rögzítsd.

Folytasd 2 nagy fa tartópanel összerakásával a középső kivágást használva. Ezután a fa csavar segítségével szereld fel az utolsó kisebb tartópanelt ennek a fa tartópanelnek a közepére. 

Helyezd a tartópanelt a plyometrikus doboz közepébe.

Ezután helyezd a felső részt a megépített plyometrikus dobozra (használd a megmaradt nagy fa panelt), és rögzítsd a facsavarokkal.

Forgasd el a plyometrikus dobozt, és szereld be az összes megmaradt csavart, hogy biztosan minden alkatrész illeszkedjen egymáshoz.














Mérettábálzat








Méret


Hosszúság


Szélesség

Magasság














PlyoBox Wood Plyometric Doboz


40 cm

51 cm

61 cm















Cikkszám: 8586022212741

Vonalkód: 8586022212741




Vásárold meg most szuper áron PlyoBox Wood Plyometric Doboz - GymBeam termékünket és válogass több étrend-kiegészítőnk és szépségápolási termékünk közül és valóra váltjuk álmaid! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak, ami azt jelenti, hogy 24 órán belül megkaphatod rendelésed!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Eger


Hasonló hirdetések

  • Gurtni X-Grip - GymBeam
    Eger
    A csúszásgátló felülettel ellátott X-Grip Gurtni stabilabb fogást tesz lehetővé a súlyzóval, ami azt jelenti, hogy nagyobb súlyt emelhetsz vagy több ismétlést végezhetsz Az X-Grip Gurtni egy rendkívül praktikus edzéskiegészítő, amely nehéz súlyok eme...
    • Sportfelszerelés, Kerékpár - Eger
    1 napja, 21 órája
    1 990 Ft
  • Térdbandázs - GymBeam
    Eger
    Térdbandázs a térdsérülések megelőzésére A térdbandázsok az elég gyakran használt sport- és egészségügyi kiegészítők közé tartoznak. A feladatuk rögzíteni, tartani a feszült és leterhelt izmokat és ízületeket, épp ezért sokszor megelőzésként is haszn...
    • Sportfelszerelés, Kerékpár - Eger
    1 napja, 21 órája
    5 390 Ft
  • FIRM Dark Grey csuklóbandázs - GymBeam
    Eger
    A FIRM csuklóbandázs praktikus eszköz a csukló stabilan tartására és sérülések elleni védelmére A FIRM csuklóbandázs stabilan tartja a csuklót megerőltető erőedzések során. Könnyen használható, és hatékonyan csökkenti az ízület esetleges sérüléseinek...
    • Sportfelszerelés, Kerékpár - Eger
    1 napja, 21 órája
    3 290 Ft
  • Csuklóbandázs - GymBeam
    Eger
    A csuklóbandázs segít stabilizálni a csuklóízületed és védeni a túlterheléstől vagy sérüléstől A csuklóbandázs hatékony védő kiegészítő, amely segít stabilizálni a csuklót az erőnléti edzés során. Ezzel magabiztosságot ad az erős fogást igénylő gyako...
    • Sportfelszerelés, Kerékpár - Eger
    1 napja, 21 órája
    2 890 Ft
  • Gurtni - GymBeam
    Eger
    A gurtnik a jobb fogást biztosítják, ezáltal segítenek az erő és az izomtömeg növelésénél A gurtni egy klasszikus gurtni hurokkal, amelyet csak egyszerűen a csukló köré kell tekerni, így az a fogás erősítésére szolgál a nehéz edzések során. Egy csúsz...
    • Sportfelszerelés, Kerékpár - Eger
    1 napja, 21 órája
    1 490 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Eger