Protein Pancake palacsintapor - 760 g - vanília - PureGold

5 490 Ft
Eger
1 napja, 11 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11244194
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Pure Gold Protein Pancake palacsintapor


Pure Gold Protein Pancake palacsintapor tejsavófehérjével és édesítőszerekkel, adagonként 14g fehérjetartalommal.



Alkalmazás: Keverjen össze 1 adag (1 és 1/2 mérőkanál) port 50 ml vízben és hagyja pihenni 1-2 percig. Ez a mennyiség elegendő 3 kisebb vagy 1 nagyobb palacsintához- A keveréket kevés olajon vagy vajban serpenyőben, közepes lángon mindkét oldalára barnára sütjük (körülbelül 1-2 percet vesz igénybe oldalanként).




Protein Pancake palacsintapor - 760 g - vanília - PureGold

1 adag: 40 g

19 adagot tartalmaz



Megnevezés

/ 100 g

/ 40 g

/ RI%*


Energia

 1558 kJ/371 kcal

623 kJ/148 kcal 

7%


Zsír
 amelyből telített zsírsavak

7.0 g
2.5 g

2.8 g
0.8 g

7%
4%

Szénhidrát
 amelyből cukor

38 g
3.0 g

15 g
1.3 g

6%
1%

Fehérje

39 g

15.6 g

31%



1.0 g

0.4 g

7%


* RI%: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal).





Összetevők: Zabliszt, keresztáramú mikroszűrt tejsavófehérje-koncentrátum (tejből, napraforgó-lecitinnel), maltodextrin, tojásfehérjepor, sovány tejpor, sütőpor (Térfogat növelő szerek [nátrium-karbonátok, difoszfátok], kukoricakeményítő), aroma (vanília), nátrium-klorid, Térfogat növelő szer (nátrium-karbonátok), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), micellás kazein (tejből), édesítőszerek (aceszulfám K, szukralóz)

Figyelmeztetés:


Felhívás: Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, s nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. A Himalaya Logistic Kft. valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fentiek jogforrásául szolgáló 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendeletben írtakat, továbbá a gazdasági versenyhivatali előírásokat. Kijelentjük, hogy a termékeink hatóanyagairól szóló írásaink kizárólag a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján, összefüggéseik mélyreható tanulmányozása nyomán születnek, s azok eredményeinek bemutatására szolgálnak a fogékony és érdeklődő Olvasók tájékoztatásának törekvésével. E szövegek eladásösztönző célt nem hordoznak, a termékeink megvásárlására nem buzdítanak. Ha Vásárlóink visszatérő rendeléseikkel megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták. Ebben hiszünk, ezért dolgozunk.


Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, fénytől védve. A terméket napfénytől vagy egyéb hőhatástól védve, 6 és 26 °C közötti hőmérsékleten, valamint 65%-os relatív páratartalom alatt tárolja!

Allergén információ: Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült.


Cikkszám: PURE_8521

Vonalkód: 5999105906643




Vásárold meg most szuper áron Protein Pancake palacsintapor - 760 g - vanília - PureGold termékünket és válogass több étrend-kiegészítőnk és szépségápolási termékünk közül és valóra váltjuk álmaid! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak, ami azt jelenti, hogy 24 órán belül megkaphatod rendelésed!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Eger


Hasonló hirdetések

  • LOMTALANÍTÁS PADLÁSTÓL A PINCÉIG !
    Eger
    Vas hulladékot, fémet, akkumulátorokat, rossz használaton kívüli műszaki cikkeket felvásárolok. Házhoz megyek készpénzzel fizetek! Az elszállításról gondoskodom! Tel:06-20-622-0491???????? HÍVJON BIZALOMMAL! VAGY PRIVÁTBAN!...
    • Egyéb eladó - Eger
    1 órája, 40 perce
    50 Ft
  • Expressz Diéta csomag - Antikatabolikus ketogén étrend, a Harvard Egyetem ajánlásával! - 20 adag - N
    Eger
    Cikkszám: 6430016139885 Vonalkód: 6430016139885 Vásárold meg most szuper áron Expressz Diéta csomag - Antikatabolikus ketogén étrend, a Harvard Egyetem ajánlásával! - 20 adag - Natur Tanya termékünket és válogass több étrend-kiegészítőnk és szépségáp...
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 11 órája
    10 990 Ft
  • Aqua+ 200 g - pina colada - Nutriversum
    Eger
    Kínálatunk egyik legújabb *egészséges diétát támogató készítménye a Aqua+ termékünk, amely 3 bombasztikus ízvilággal jelent meg! *A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, illetve a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a por...
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 11 órája
    4 490 Ft
  • Aqua+ 10 g - pina colada - Nutriversum
    Eger
    Kínálatunk egyik legújabb *egészséges diétát támogató készítménye a Aqua+ termékünk, amely 5 bombasztikus ízvilággal jelent meg! *A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, illetve a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a por...
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 11 órája
    290 Ft
  • Cookies tejkrémmel töltött - 130 g - Nutriversum
    Eger
    Tejkrémmel töltött kakaós kekszek, tejbevonattal és kekszdarabokkal, édesítőszerrel. Ha igyekszel egészséges életmódot fenntartani, többek között egy kiegyensúlyozott étrend követésével, amely nem tartalmaz a szervezetre ártalmas tápanyagokat, akkor ...
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 11 órája
    890 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Eger