Smart Vege Meal Shake - 500 g - vanília - GymBeam

6 690 Ft
Eger
1 napja, 14 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11533880
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Smart Vege Meal Shake - egy finom, növényi alapú shake magas fehérjetartalommal, amely útközben is remek választás

A Smart Vege Meal Shake azoknak az elfoglalt embereknek készült, akik még a mozgalmas napokon is minőségi tápanyagokkal szeretnék ellátni a szervezetüket. Emellett abban is segíthet, hogy nyomon tudd követni az energia- és makrotápanyag-bevitelt. Ez a finom vegán shake biztos, hogy levesz a lábadról a csodálatos ízével és gondosan válogatott összetevőivel. 4 minőségi növényi forrásból származó magas fehérjetartalommal büszkélkedhet. Konkrétan a kendert, borsót, napraforgót és barna rizsfehérjéket tartalmaz, amelyeket eltérő emészthetőség jellemez. A fehérje támogatja a csontok egészségét, valamint az izomtömeg fenntartását és növekedését. Minden aktív ember értékelni fogja a magas fehérjetartalmat ebben a turmixban, és mivel számos forrásból származik, a szervezetet számos aminosavval látja el.

Mi több, ebben a fehérjeturmixban zabpehely is van, amelyet általában az energiapótlásra szolgáló összetett szénhidrátok kiváló forrásának tekintenek. Gluténmentes is, amit a lisztérzékeny fogyasztók ugyanúgy fognak értékelni, mint bárki más. Az összetevők között lassan felszívódó szénhidrát is van, Palatinosa™ (izomaltulóz), amely az emberi szervezet számára a fruktóz és a glükóz forrása. A cukorhoz képest alacsonyabb a glikémiás indexe, és fokozatosan szabadul fel. Ráadásul kellemes édes íze van, ami egy új szintre emeli ezt a vegán turmixot. Ha szeretnéd nyomon követni a cukorbevitelt az étrendedben, akkor íme egy kellemes meglepetés. Ez a shake igen alacsony cukortartalommal büszkélkedhet. A következő összetevő az inulin, prebiotikus rost. Ez a bélbaktériumok tápláléka, és elengedhetetlen az emésztés optimális működéséhez. A shake egészséges zsírokat is tartalmaz lenmagliszt és MCT-olaj formájában. Az ízletes és kellemes illatot a stevia és a természetes aromák biztosítják. Annak is biztosan örülni fogsz, hogy az összetevők között nincsenek felesleges adalékanyagok.

Ez a shake a mikrotápanyag-tartalma miatt is kiemelkedő. Az összetevők között 13 vitamin és 10 gondosan válogatott ásványi anyagok is vannak, mindegyiknek megvan a saját szerepe. A zsírban oldódó vitaminok teljes spektrumát tartalmazza, nevezetesen az A-, D-, E- és K-vitaminokat. Az A- és a D-vitamin az immunrendszer megfelelő működésére van pozitív hatással. A K-vitamin segít a csontok egészségének megőrzésében, az E-vitamin pedig a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez járul hozzá. Vannak benne azonban vízben oldódó vitaminok is, mint például a C-vitamin és a teljes B-komplex. A C-vitamin az immunrendszer megfelelő működésére is hatással van. B3, B6 és B12 vitamin tartalmának köszönhetően a shake elősegíti a megfelelő anyagcserét, ami fontos az energia előállítás, az idegrendszer optimális működése, a mentális jólét, valamint a fáradtság és a kimerültség csökkentése szempontjából. 

Ne feledkezzünk meg az ásványi anyagok fontos szerepéről sem. A magnézium például hozzájárul mind a fáradtság, mind a kimerültség csökkentéséhez, valamint az izmok megfelelő működéséhez. A cink hatással van a kognitív és reproduktív funkciókra, valamint a csontok, haj, bőr és a körmök egészségének megtartására. Ezért is egyre népszerűbb, különösen a nők körében. És nem a cink az egyetlen, a szelén is segít fenntartani a körmök és a haj egészségét, emellett hozzájárul az immunrendszer és a pajzsmirigy megfelelő működéséhez.

Mint látható, a Smart Vege Meal Shake egy komplex instant keverék, amely számos előnnyel büszkélkedhet. Könnyen oldódó por formában kapható. Ezért elegendő csak vízzel összekeverni, és azonnal el is fogyaszthatod. Ugyanígy a keverék turmixokhoz vagy zabkásához is hozzáadható, fontos tápanyagokkal és az íz új dimenziójával gazdagítva azokat. Ha nincs időd enni a forgalmas napokon, és szeretnél elkerülni mindenféle gyors ételt ami a kezed ügyébe kerül, ez az intelligens shake az ideális választás. Áttekintést kapsz az energiabevitelről is, amely segíthet a fitneszcéljaid elérésében.

NYISD MEG KÜLÖN A KÉPET ÉS TÖLTS BE IDE - EZT PEDIG TÖRÖLD

A Smart Vege Meal Shake előnyei


egészséges étkezés helyettesítő kiegyensúlyozott összetevőkkel

magas fehérjetartalom

alacsony cukortartalom

13 vitamint és 10 válogatott ásványi anyagot tartalmaz

elősegítheti az immunrendszer megfelelő működését

segíthet a makrotápanyagok napi optimális bevitelében

támogatja a csontok, haj, bőr és a körmök egészségét

segíthet a fáradtság és a kimerültség csökkentésében

befolyásolhatja a kognitív funkciókat

nagyon finom

könnyen elkészíthető és oldható

a nap bármely szakában alkalmas az étkezés helyettesítésére






Alkalmazás:
Keverj el 1 adagolókanálnyi port (50 g) 200-250 ml vízzel shakerben. Naponta 1-2 alkalommal fogyaszd.





Smart Vege Meal Shake - 500 g - GymBeam



Tápértékek


100 g 


Energiatartalom

1480 kJ / 352 kcal

Zsír

6,5 g

     ebből telített zsírsavak

3,4 g

Szénhidrát

33 g

     ebből cukor

2 g

Rost

16,5 g

Fehérje

32 g



0,98 g

Kalcium

500 mg

Vas

10 mg

Foszfor

480 mg

Magnézium

250 mg

Cink

14 mg

Jód

80 μg

Réz

1 mg

Kálium

1000 mg

Mangán

1,6 mg

Szelén

40 μg

A-vitamin

450 μg

B1-vitamin

0,7 mg

B2-vitamin

0,85 mg

B3-vitamin

10 mg

B5-vitamin

3,6 mg

B6-vitamin

0,85 mg

B7-vitamin

30 μg

B9-vitamin

120 μg

B12-vitamin

1,5 μg

C-vitamin

50 mg

D-vitamin

3 μg

E-vitamin

7,2 mg

K-vitamin

40 μg







Összetevők:
Növényi alapú fehérjekeverék (borsófehérje, kenderfehérje, napraforgófehérje, barna rizs fehérje), gluténmentes zabliszt, izomaltulóz-Palatinose™ (fruktóz- és glükózforrás), rost (inulin), MCT-por (közepes láncú trigliceridek, akácrost), lenmagliszt, vitamin és ásványi anyagok keveréke [kálium-citrát, kalcium-karbonát, magnézium-oxid, C-vitamin (L-aszkorbinsav), B3-vitamin (niacinamid), E-vitamin (dl-alfa-tokoferol-acetát), B5-vitamin (kalcium-pantotenát), réz-glükonát, A-vitamin (retinil-acetát), kálium-jodid, nátrium-szelenit, B2-vitamin (riboflavin), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), B1-vitamin (tiamin-mononitrát), B9-vitamin (folsav), D-Biotin), D2-vitamin (ergokalciferol), B12-vitamin (cianokobalamin), K1-vitamin (fillokinon)], sűrítő anyag (xantángumi), tengeri só, édesítőszer (szteviol-glikozidok, szukralóz), természetes aromák.


Figyelmeztetés:


Felhívás: Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, s nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. A Himalaya Logistic Kft. valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fentiek jogforrásául szolgáló 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendeletben írtakat, továbbá a gazdasági versenyhivatali előírásokat. Kijelentjük, hogy a termékeink hatóanyagairól szóló írásaink kizárólag a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján, összefüggéseik mélyreható tanulmányozása nyomán születnek, s azok eredményeinek bemutatására szolgálnak a fogékony és érdeklődő Olvasók tájékoztatásának törekvésével. E szövegek eladásösztönző célt nem hordoznak, a termékeink megvásárlására nem buzdítanak. Ha Vásárlóink visszatérő rendeléseikkel megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták. Ebben hiszünk, ezért dolgozunk.


Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Gyógyászati célra nem alkalmas. Kérjük, ha bármilyen egészségügyi panasza, ismert betegsége van vagy várandós, szoptat, előbb konzultáljon szakorvosával, mielőtt elkezdené a termék fogyasztását, alkalmazását. Kérjük, minden esetben tartsa be az adagolási, tárolási és egyéb instrukciókat.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, fénytől védve.

Mindent megteszünk azért, hogy teljeskörű tájékoztatást adjunk termékeinkről, azonban ha bármilyen kérdése, aggálya lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, különösen akkor, ha bármilyen ételre, összetevőre allergiás vagy érzékeny. Az instrukciók betartásának elmaradásából és a nem megfelelő fogyasztásból eredő bármilyen károkért nem vállalunk felelősséget.


Cikkszám: 8586022214684

Vonalkód: 8586022214684




Vásárold meg most szuper áron Smart Vege Meal Shake - 500 g - vanília - GymBeam termékünket és válogass több étrend-kiegészítőnk és szépségápolási termékünk közül és valóra váltjuk álmaid! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak, ami azt jelenti, hogy 24 órán belül megkaphatod rendelésed!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Eger


Hasonló hirdetések

  • Expressz Diéta csomag - Antikatabolikus ketogén étrend, a Harvard Egyetem ajánlásával! - 20 adag - N
    Eger
    Cikkszám: 6430016139885 Vonalkód: 6430016139885 Vásárold meg most szuper áron Expressz Diéta csomag - Antikatabolikus ketogén étrend, a Harvard Egyetem ajánlásával! - 20 adag - Natur Tanya termékünket és válogass több étrend-kiegészítőnk és szépségáp...
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 14 órája
    10 990 Ft
  • Aqua+ 200 g - pina colada - Nutriversum
    Eger
    Kínálatunk egyik legújabb *egészséges diétát támogató készítménye a Aqua+ termékünk, amely 3 bombasztikus ízvilággal jelent meg! *A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, illetve a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a por...
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 14 órája
    4 490 Ft
  • Aqua+ 10 g - pina colada - Nutriversum
    Eger
    Kínálatunk egyik legújabb *egészséges diétát támogató készítménye a Aqua+ termékünk, amely 5 bombasztikus ízvilággal jelent meg! *A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, illetve a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a por...
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 14 órája
    290 Ft
  • Cookies tejkrémmel töltött - 130 g - Nutriversum
    Eger
    Tejkrémmel töltött kakaós kekszek, tejbevonattal és kekszdarabokkal, édesítőszerrel. Ha igyekszel egészséges életmódot fenntartani, többek között egy kiegyensúlyozott étrend követésével, amely nem tartalmaz a szervezetre ártalmas tápanyagokat, akkor ...
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 14 órája
    990 Ft
  • The Gold Bar protein szelet - Pekándió & Karamell - 18x45g - PureGold
    Eger
    The Gold Bar - Chocolate & Truffle & Orange (Doboz) Próbáld ki legújabb, elképesztően finom Gold Bar fehérjeszeletünket kétféle ízben. Alkalmazás: A nap bármely szakaszában ideális választás lehet, amikor csak megkívánod! Tápérték táblázat Tápértékek...
    • Egyéb eladó - Eger
    1 napja, 14 órája
    10 490 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Eger