Sport & ArtProtect ízületvédő komplex (30db) - Napfényvitamin

4 850 Ft
Eger
2 napja, 2 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7029717
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Minden egy kapszulában, amire szüksége lehet!


Eddig azokat a hatóanyagokat, melyek az ízületi gyulladások esetén használatosak kiegészítőként, illetve amelyek az ízületi porc egészségét, az ízületek normál működését támogatják, külön-külön bizonyos készítmények formájában tudtuk csak beszerezni a patikákban, bioboltokban. A Napfényvitamin Sport & ArtProtect termékünk mindezeket a jótékony hatású anyagokat egy termék formájában tartalmazza és a szokásos ízületvédő termékekhez képest egyszerre két síkon képes hatni: gátolhatja a gyulladásos folyamatokat és segítheti az egészséges ízületi porc fenntartását és regenerációját.





8 komponens 8 ok, amiért a mi termékünk a befutó a sport és ízületvédő termékek piacán: Kurkuma kivonat, Tömjénfa kivonat, Feketebors-kivonat, II-es típusú kollagén, hyaluronsav, MSM, szerves kötésű cink-réz komplex.





Szerkezetileg is egészséges bőr és kötőszövet


A különféle szépségvitaminok elenyésző és rosszul felszívódó vitamin tartalmától eltérően a Napfényvitamin Sport & ArtProtect kizárólag azokat az összetevőket tartalmazza a bőr és a kötőszövet szempontjából, melyek az említett szövetek regenerációjában vesznek részt és elősegítik védelmüket a különféle környezeti behatásokkal, oxidatív stressz ártalommal szemben (Hyaluronsav, II-es típusú kollagén, cink).







Összetevők és fontosabb hatásaik:


Kurkuma gyökér (Curcuma longa) kivonat és Indiai tömjénfa (Boswellia serrata) kivonat: az indiai ayurvédikus gyógyászatban kiegészítő kezelésként a kezdetektől ismert a Kurkuma és a Tömjénfa használata ízületi gyulladások esetén.


A kurkuma bizonyítottan rendkívül erős gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, a nem szteroid típusú gyulladáscsökkentő gyógyszerek hatékonyságával (COX-2 és 5-LOX gyulladáskeltő enzimek blokkolásával) veszik fel a harcot a gyulladt ízületre jellemző panaszokkal (a gyógyszerekre jellemző mellékhatások nélkül). Vizsgálatok során beigazolódott, hogy a Tömjénfa kivonata szerepet játszhat a ízületi szövet leépülésének késleltetésében. Más vizsgálatok alapján a tömjénfa átlagosan két héten belül képes volt szignifikáns javulást hozni a fájdalom, illetve az ízületi merevség tekintetében.





Feketebors (Piper nigrum) kivonat: termonutriens hatóanyagként segíti más összetevők (kurkuma) biohasznosulását, serkenti a szövetek (izomzat, ízületek) vér- és oxigénellátását.





Hyaluronsav és II-es típusú Kollagén: a bőr és a kötőszövet, így az ízületek, porcok fő alkotóeleme is. A hyaluronsav természetes kenőanyagként védi az ízületi felszíneket a kopástól. Kutatások igazolják eredményességét az ízületi gyulladás kiegészítő kezelésében. Az ízületek szerkezeti épségét, az ízületi porc rugalmasságát a kollagén fehérjék biztosítják.





MSM: az egyetlen szerves kén forma, melyet az emberi szervezet hasznosítani tud. Ismert gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatásának köszönhetően kiegészítőként kiválóan alkalmazható ízületi bántalmak esetén (rheumathoid arthritis esetén is). Javíthatja az ízületek állapotát, gátolhatja az ízületek degenerációját, oldhatja az izomgörcsöket.





Cink-Réz komplex: a réz rendkívül fontos az ízületi kötőszövet rugalmasságának fenntartásában és regenerálódásában. A megfelelő arányú cink-réz bevitel (10-15:1) megakadályozza a rézhiány kialakulását és segíti a nyomelemek hatásainak eredményesebb kifejeződését szervezetünkben.





Milyen előnyei vannak a Napfényvitamin Sport & ArtProtectnek:



Egyszerre tartalmazza az ízületek egészséges működéséhez és az ízületi porckopás, illetve ízületi gyulladás során használatos kiegészítő terápiás összevetőket is

Sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek és porckopástól szenvedő idősebb fogyasztóknak is egyaránt javasolt a használata

Költséghatékony, hiszen az összetevőit eddig a magyar piacon több különféle termék együttes megvásárlásával tudtuk csak beszerezni

Kiváló minőségű és megfelelő mennyiségű II-es típusú kollagén, hyaluronsav és szerves kötésű cink tartalmánál fogva hölgyeknek a legkedvezőbb árfekvéső és hatékonyságú “szépségvitaminként” is alkalmazható





Termék jellemzők:


GMP minősítésű, GMO-, Cukor-, Laktóz-, Glutén-, Titán-dioxid-, Doppingszernek minősülő anyagtól mentes termék, mely semmilyen hozzáadott mesterséges adalékanyagot, színezéket nem tartalmaz!




Tudományos háttér
A készítmény komponenseinek hatékonyságát klinikai kutatási eredmények támasztják alá az ízületek egészséges funkciójának, az ízületi porc épségének fenntartása terén.


pubmed.com




Alkalmazás:
1 db kapszula étkezés közben. A napi javasolt mennyiséget kérjük, ne lépje túl!

Ízületi gyulladás esetén mindenképpen keressen fel szakorvost, illetve egészítse ki táplálkozását D-vitaminnal is!



OGYÉI notifikációs szám: 15876/2015




Sport & ArtProtect ízületvédő komplex (30db)

1 adag: 1 kapszula

30 adagot tartalmaz



Megnevezés

Mennyiség (1 kapszulában)

NRV%



Kurkuma kivonat

200 mg (ebből kurkumin 100 mg)




Tömjénfa kivonat 

50 mg




II-es típusú hidrolizált kollagén 

100 mg




Hyaluronsav 

100 mg




MSM (metil-szulfonil metán) 

100 mg




Feketebors kivonat 

10 mg (ebből piperin 1 mg)




Cink (cink-glükonát) 

2,145 mg

21,45

Réz (réz-glükonát) 

213 mcg

21,3


**NRV: napi beviteli referenciaérték %-a egy átlagos felnőtt számára.






Figyelmeztetés:


Felhívás: Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, s nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. A Himalaya Logistic Kft. valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fentiek jogforrásául szolgáló 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendeletben írtakat, továbbá a gazdasági versenyhivatali előírásokat. Kijelentjük, hogy a termékeink hatóanyagairól szóló írásaink kizárólag a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján, összefüggéseik mélyreható tanulmányozása nyomán születnek, s azok eredményeinek bemutatására szolgálnak a fogékony és érdeklődő Olvasók tájékoztatásának törekvésével. E szövegek eladásösztönző célt nem hordoznak, a termékeink megvásárlására nem buzdítanak. Ha Vásárlóink visszatérő rendeléseikkel megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták. Ebben hiszünk, ezért dolgozunk.


Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, fénytől védve.


Cikkszám: 5990958167854

Vonalkód: 5990958167854




Vásárold meg most szuper áron Sport & ArtProtect ízületvédő komplex (30db) termékünket és válogass több étrend-kiegészítőnk és szépségápolási termékünk közül és valóra váltjuk álmaid! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak, ami azt jelenti, hogy 24 órán belül megkaphatod rendelésed!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Eger


Hasonló hirdetések

  • Cryxon új kristálylámpa eladó!
    Eger, Eger, Eger
    A Cryxon® az első olyan komplex készülék, mely egyesíti a több ezer éves múlttal rendelkező kristály-, fény- és színterápia jótékony hatásait. Az emberi szervek különböző frekvenciákon rezegnek, azonban fáradtság, betegség esetén ez a rezgésszám lecs...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 3 órája
  • Cryxon új kristálylámpa eladó Egerben
    Eger
    Cryxon új kristálylámpa eladó Egerben! Eredeti csomagolásban elaó! Irányár: a bolti ár kb. 50%-a! Személyesen lehet megtekinteni és fizetni! Szállítást nem vállalok! Érdeklődések: mobilon: +36-30-229-9788 vagy emailben: szalayatti@gmail.com...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 3 órája
  • Cryxon új kristálylámpa eladó Egerben!
    Eger, Eger, Eger
    A Cryxon az első olyan komplex készülék, mely egyesíti a több ezer éves múlttal rendelkező kristály-, fény- és színterápia jótékony hatásait. Az emberi szervek különböző frekvenciákon rezegnek, azonban fáradtság, betegség esetén ez a rezgésszám lecsö...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 3 órája
    125 000 Ft
  • BCAA Hydrate - 375 g - zöldalma - GymBeam
    Eger
    BCAA Hydrate - BCAA aminosavak, elektrolitok, B6-vitamin és kókuszvíz instant keveréke, amely ideális funkcionális sportitalok készítéséhez A BCAA Hydrate egy elektrolitokkal, B6-vitaminnal és kókuszvíz porral kiegészített elágazó láncú aminosavakat ...
    • Egészség, Szépség - Eger
    2 napja, 2 órája
    5 790 Ft
  • BCAA Hydrate - 375 g - citrom-lime - GymBeam
    Eger
    BCAA Hydrate - BCAA aminosavak, elektrolitok, B6-vitamin és kókuszvíz instant keveréke, amely ideális funkcionális sportitalok készítéséhez A BCAA Hydrate egy elektrolitokkal, B6-vitaminnal és kókuszvíz porral kiegészített elágazó láncú aminosavakat ...
    • Egészség, Szépség - Eger
    2 napja, 2 órája
    5 790 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Eger