Vitamin Men férfi vitamin - 60 tabletta - Nutriversum

2 690 Ft
Eger
1 napja, 6 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11176839
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Nutriversum férfi vitamin, kifejezetten a férfiak igényeire szabva

Valószínűleg már Te is tapasztaltad, hogy számos férfi vitamin van a piacon, és ezek egyre elterjedtebbek, hiszen ezek a speciális étrend-kiegészítők azokat a vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazzák, amelyekre a férfi testnek szüksége van a megfelelő egyensúly fenntartásához.


Ezt figyelembe véve gondoltunk a férfiak igényeire is, így kifejlesztettünk egy olyan speciális férfi vitamin formulát, olyan hatóanyagok kombinációjával, amelyek a legfontosabb megmérettetések előtt is támogatnak, hogy jól vedd az akadályokat!


Stresszel vagy fizikai aktivitással megterhelt életmódodat támogatnád? Immunrendszered erősítenéd? A Nutriversum Vitamin Men férfi vitamin hű társad lesz minden helyzetben! Fedezd fel további előnyeit!





Tudtad?


A férfi vitamin egy étrend-kiegészítő, amely speciálisan a férfiak szükségleteire van kialakítva, tartalmazza a számukra fontos vitaminokat és ásványi anyagokat.




Férfi multivitamin, komplex hatóanyagokkal


A Nutriversum Vitamin Men férfi vitamin egy olyan multivitamin és ásványi anyag komplex, amely kiemelten magas antioxidáns-tartalommal rendelkezik, és kifejezetten a férfiak igényeihez van igazítva. Az adagonkénti 12 féle vitamin*, 9 féle ásványi anyag** és 4 féle aminosav gondoskodik a szervezeted számára fontos tápanyagokról.

Az összetétel magában foglalja a vízben és zsírban oldódó vitaminokat, amelyek szerepet játszanak például az energiatermelő folyamatokban, az immunrendszer működésének támogatásában, és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmében.


Ez a készítmény kiváló választás lehet számodra, ha stresszes vagy fizikailag aktív életmódot folytatsz, az immunrendszered támogatása a cél, vagy egy olyan multivitamint keresel, amely kielégíti speciális igényeidet.




*Az A-vitamin szerepet játszik a sejtek differenciálódásában.


A tiamin, a riboflavin, a B6 vitamin, a pantoténsav és a niacin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere- folyamatokban.


A B12-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.


A C-vitamin hozzájárul a kollagénképződéshez és ezen keresztül a csontok normál állapotának fenntartásához, illetve az immunrendszer normál működéséhez.


A D-vitamin hozzájárul az egészséges izomfunkció fenntartásához.


Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.


**A magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez.


A vas hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.


A cink szerepet játszik a sejtosztódásban.


A mangán, a réz és a jód részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.


A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében és hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.




A Vitamin Men férfi vitamin előnyei



12 féle vitamint, 9 féle ásványi anyagot, és 4 féle aminosavat tartalmaz,

A férfiak igényei alapján lett kifejlesztve,

Magas antioxidáns-tartalommal rendelkezik,

Magas B-vitamin tartalommal támogat.





Kinek ajánljuk?


Neked, ha



egy kényelmes, gyorsan lenyelhető formulát keresel,

egy komplex készítményt keresel, egyetlen tablettába zárva,

tablettás formában pótolnád a szükséges vitaminokat.





Hogyan fogyaszd?


Fogyassz egy adagot (2 tabletta) az első étkezésed kíséretében bőséges folyadékkal!



Alkalmazás:
Fogyassz egy adagot (2 tabletta) az első étkezésed kíséretében bőséges folyadékkal.





Vitamin Men férfi vitamin - 60 tabletta - Nutriversum

Egy adag: 2 tabletta


A csomagolás 30 napi adagot tartalmaz



Megnevezés 

/ 2 tabletta


A-vitamin

1500 μg (187%*)

C-vitamin

300 mg (375%*)

E-vitamin

67 mg (558%*)

D-vitamin

5 μg (100%*)

B1-vitamin

50 mg (4545%*)

B2-vitamin

40 mg (2857%*)

Nacin

50 mg (312%*)

Pantoténsav

50 mg (833%*)

B6-vitamin

25,8 mg (1842%*)

B12-vitamin

80 μg (3200%*)

Folsav

400 μg (200%*)

Biotin

300 μg (600%*)

Kalcium

200 mg (25%*)

Magnézium

100,5 mg (26%*)

Cink

25 mg (250%*)

Réz

2 mg (200%*)

Mangán

2 mg (100%*)

Króm

121,3 μg (303%*)

Szelén

200 μg (363%*)

Jód

150 μg (100%*)

Bór

2 mg (Ł)

L-glutamin

60 mg (Ł)

Ala

25 mg (Ł)

Kolin-bitartarát

25 mg (Ł)

Zöld tea levél kivonat
 - Polifenolok
 - Katekinek
 - EGCG
 - Koffein

22,3 mg (Ł)
8,92 mg (Ł)
4,46 mg (Ł)
1,89 mg (Ł)
1,78 mg (Ł)

Keserű narancs por

10 mg (Ł)

Tőzegáfonya gyümölcs kivonat
 - Antocianidok

20 mg (Ł)
0,3 mg (Ł)

Spirulina por

20 mg (Ł)

L-karnitin L-tartarát

10 mg (Ł)

L-metionin

10 mg (Ł)

Taurin

10 mg (Ł)

L-arginin

10 mg (Ł)

Inozitol

10 mg (Ł)

Likopin

473,4 μg (Ł)


*RI%: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/ 2000 kcal).
Ł: RI Nem meghatározható.






Összetevők: tömegnövelő szer (cellulóz), kalciumkarbonát, bevonószerek (maltodextrin, talkum, guargumi, hidroxipropil-metilcellulóz, polivinil-alkohol, közepes láncú trigliceridek (MCT), kalcium-karbonát, ponszó 4R**, narancssárga S**, indigókármin), L-aszkorbinsav, DL-alfa-tokoferil-acetát, magnézium-oxid, maltodextrin, stabilizátor [polivinil-pirrolidon (PVP)], tiamin-hidroklorid, L-glutamin, kalcium-D-pantotenát, nikotinamid, riboflavin, piridoxin-hidroklorid, cink-oxid, alfa-liponsav, kolin-bitartarát, zöld tea (Camellia sinensis) levél kivonat (40% polifenol, 20% katekin és 7% EGCG tartalomra standardizálva), keserű narancs (Citrus aurantium) por, tőzegáfonya (Vaccinium macrocarpon) gyümölcs kivonat 36:1 (0,15% antocianid tartalomra standardizálva), spirulina (Spirulina platensis) por, retinil-acetát, bórsav, L-karnitin L-tartarát, L-metionin, taurin, L-arginin, inozitol, likopin, réz-szulfát, mangán-szulfát, kolekalciferol, nátrium-szelenit, pteroilmonoglutaminsav, króm-pikolinát, D-biotin, kálium-jodid, ciano-kobalamin. **ponszó 4R, narancssárga S: a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.

Figyelmeztetés:


Koffeint tartalmaz. Fogyasztása gyermekek és terhes nők számára nem ajánlott! (1,78 mg/napi adag). Más, zöld teát tartalmazó termékekkel nem fogyasztható egy napon. Terhes vagy szoptató nők és 18 év alatti gyermekek nem fogyaszthatják. Nem fogyasztható éhgyomorra. Az epigallokatekin-3-gallát napi fogyasztása nem érheti el, illetve haladhatja meg a napi 800 mg-ot.

Felhívás: Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, s nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. A Himalaya Logistic Kft. valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fentiek jogforrásául szolgáló 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendeletben írtakat, továbbá a gazdasági versenyhivatali előírásokat. Kijelentjük, hogy a termékeink hatóanyagairól szóló írásaink kizárólag a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján, összefüggéseik mélyreható tanulmányozása nyomán születnek, s azok eredményeinek bemutatására szolgálnak a fogékony és érdeklődő Olvasók tájékoztatásának törekvésével. E szövegek eladásösztönző célt nem hordoznak, a termékeink megvásárlására nem buzdítanak. Ha Vásárlóink visszatérő rendeléseikkel megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták. Ebben hiszünk, ezért dolgozunk.


Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Gyógyászati célra nem alkalmas. Kérjük, ha bármilyen egészségügyi panasza, ismert betegsége van vagy várandós, szoptat, előbb konzultáljon szakorvosával, mielőtt elkezdené a termék fogyasztását, alkalmazását. Kérjük, minden esetben tartsa be az adagolási, tárolási és egyéb instrukciókat.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, fénytől védve.

Mindent megteszünk azért, hogy teljeskörű tájékoztatást adjunk termékeinkről, azonban ha bármilyen kérdése, aggálya lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, különösen akkor, ha bármilyen ételre, összetevőre allergiás vagy érzékeny. Az instrukciók betartásának elmaradásából és a nem megfelelő fogyasztásból eredő bármilyen károkért nem vállalunk felelősséget.


Cikkszám: VI-0011

Vonalkód: 5999107127916




Vásárold meg most szuper áron Vitamin Men férfi vitamin - 60 tabletta - Nutriversum termékünket és válogass több étrend-kiegészítőnk és szépségápolási termékünk közül és valóra váltjuk álmaid! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak, ami azt jelenti, hogy 24 órán belül megkaphatod rendelésed!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Eger


Hasonló hirdetések

  • Myo-inozitol - 250 g - GymBeam
    Eger
    Myo-Inozitol - táplálékkiegészítő a nők egészségügyi ellátására és a havi ciklus harmonizálására A Myo-inozitol egy biológiailag aktív anyag, amelyet B8-vitaminként ismerhetsz. A szervezetben természetesen jelen lévő inozitolok csoportjába tartozik. ...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 6 órája
    7 290 Ft
  • Creatine Performance - 400 g - görögdinnye - GymBeam
    Eger
    Creatine Performance komplex étrend-kiegészítő sportolóknak a kreatin-monohidrát, a taurin és B6-vitamin együttes hatásával A Creatine Performance egy funkcionális étrend-kiegészítő, amely egyesíti magában a kreatin, a taurin és a B6-vitamin hatásait...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 6 órája
    5 390 Ft
  • Creatine Performance - 400 g - ízesítetlen - GymBeam
    Eger
    Creatine Performance komplex étrend-kiegészítő sportolóknak a kreatin-monohidrát, a taurin és B6-vitamin együttes hatásával A Creatine Performance egy funkcionális étrend-kiegészítő, amely egyesíti magában a kreatin, a taurin és a B6-vitamin hatásait...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 6 órája
    5 390 Ft
  • Creatine Performance - 400 g - zöldalma - GymBeam
    Eger
    Creatine Performance komplex étrend-kiegészítő sportolóknak a kreatin-monohidrát, a taurin és B6-vitamin együttes hatásával A Creatine Performance egy funkcionális étrend-kiegészítő, amely egyesíti magában a kreatin, a taurin és a B6-vitamin hatásait...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 6 órája
    5 390 Ft
  • BCAA Hydrate - 375 g - kékmálna - GymBeam
    Eger
    BCAA Hydrate - BCAA aminosavak, elektrolitok, B6-vitamin és kókuszvíz instant keveréke, amely ideális funkcionális sportitalok készítéséhez A BCAA Hydrate egy elektrolitokkal, B6-vitaminnal és kókuszvíz porral kiegészített elágazó láncú aminosavakat ...
    • Egészség, Szépség - Eger
    1 napja, 6 órája
    5 790 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Himalaya Logistic Kft.

  • 06 80 4-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Eger