Eladó lakások és házak Magyarországon

Eladó lakást vagy házat keres Magyarországon? Ebben a rovatban magyarországi eladó lakások és eladó házak között kereshet. Az eladó lakások kategórián belül magyarországi használt és új építésű eladó családi házak, ikerházak, sorházak, tanyák, valamint eladó tégla építésű lakások és panel lakások között kereshet. A rovatban Ingatlanirodák és tulajdonosok is ingyen hirdethetik az eladó lakás és ház ingatlanokat az egész országban. Találd meg a Neked megfelelő olcsó lakást vagy házat a magyarországi lakáshirdetések között, vagy szűrd tovább a találati listát a kívánt megyére vagy településre.
1 - 25 / 112809
Szűrők Eladó ház, lakás iránt érdeklődve sokan választják az apróhirdetések kínálta lehetőségeket. Nem csak a széles választék és a gyorsaság miatt kedvelt ez a formája az otthonkeresésnek, hanem az egyszerű szűrési lehetőségek és a kényelem apropóján is. Adja meg, hol, milyen értékben szeretne ingatlant vásárolni, és azonnal láthatja az Ön számára releváns találatokat!

Ha eladó ház, lakás után keresgélünk, akkor szeretünk minél több információt megtudni a kiszemelt ingatlanokról. Mivel a személyes megtekintés egyeztetése sokszor nem egyszerű feladat, ezért célszerű csak olyan házakat, ingatlanokat kiválasztani, amelyek már az apróhirdetések alapján is elnyerik a tetszést. Az újságokban feladott hirdetések ideje lejárt, hiszen napjainkban a világhálón elérhető megoldás kínálkozik a leginkább kényelmesnek és gyorsnak. Mindegy, hogy saját ingatlanján adna túl, vagy költözést, otthonteremtést fontolgat, a Maxapró segítségével biztosan rátalálhat a minden szempontból ideális hirdetésre.

Fényképes eladó ház, lakás hirdetések


Ingatlan után keresgélve a legtöbben előnyben részesítjük azokat a hirdetéseket, amelyek fényképekkel vannak ellátva. Így már előre kaphatunk egy képet az ingatlanról, s ha a hely, valamint az ár is elképzeléseink szerint alakul, akkor szívesen adunk egy esélyt a személyes megtekintésnek. Ehhez azonban arra van szükség, hogy olyan képeket lássunk a hirdetés mellett, amelyek elnyerik tetszésünket. Erre nagyon fontos odafigyelni hirdetésfeladás során is, hiszen így akár az értékesítés is gyorsabban megvalósulhat. Törekedjünk arra, hogy a fényképezés során valósághű képek szülessenek, de azért nem árthat, ha előnyös oldaláról mutatjuk az ingatlant. Könnyen lehet, hogy a személyes megtekintés során az érdeklő beleszeret abba, és még esetleges negatívumait is elfogadja.

Eladó ház, lakás apróhirdetések részletes leírással


Az ingatlan iránt érdeklődők nem csak az árra kíváncsiak, hanem arra is, hogy mit kapnak pénzükért. A részletes leírás sokat segíthet abban, hogy sikerüljön eldönteni, vajon megfelelhet-e az igényeknek az eladó ház, lakás. A méretet, a helyiségek számát és állapotát éppen úgy célszerű feltüntetni, mint az épületgépészeti felszerelést, a fűtés módját, vagy például a melléképületek, a kert méretét. Amennyiben felújításra szorul az ingatlan, úgy ezt is mindenképpen helyezzük el a leírásban.

Eladó ház, lakás- teremtsen otthont a Maxapró közreműködésével!


Az online apróhirdetések minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek. A Maxapró eladó ház, lakás hirdetésekkel is áll mindazok rendelkezésére, akik szeretnék megtalálni leendő otthonukat. Mindegy, hogy konkrét elképzelésekkel rendelkezünk, vagy egyszerűen csak nézelődünk a piaci ajánlatok között, a Maxapró az ország minden területére kiterjedve kínálja az eladó házakat, lakásokat. Akkor is érdemes mellette dönteni, ha saját ingatlanunkat szeretnénk értékesíteni. Ehhez a legjobb választásnak ugyanis az apróhirdetések bizonyulnak. Néhány perc alatt feladható a hirdetés, és sokakhoz eljuttatható ilyen módon az értékesítés lehetősége. Ne feledje, a részletes leírás és a jó minőségű képek feltöltése közelebb viheti ahhoz, hogy sikerüljön mihamarabb nyélbe ütni az üzletet! Eladó ház, lakás iránt érdeklődők számára is megéri az internetes hirdetések mellett letenni a voksot.
Elhelyezkedés
Település
Keresési feltételek
Kategória
X Ingatlan
 
Alkategória
X Eladó ház, Lakás
 
Ár
-
 
Hálószobák
-
 
Alapterület (m²)
-
 
Bútorozott
 
Hirdetés típusa
 
Hirdető típusa
 
Kép